13 Ocak 2022, Perşembe 15:21:28

Sahte dolarla Business Class bilet satın aldı!

Almanya'ya gitmek için İstanbul Havalimanı'na gelen Murat K., üzerinde bulunan sahte dolarları ilk önce taksiciye sonra da business class bilet aldığı bilet satış ofisindeki görevliye verdi.
  • Polis taksiciye sormamış mı neden dolar alıyorsun diye? Taksimetre dolar mı yazıyor
  • Yandaş. Partiden olduğu belli. Aynı Takımın forveti.
  • Neyse ki taksiciyi öldürmemis adam yine serbest kalacaktı...
  • Valla bıktık aynı haberleri duymaktan. Aynı şey uçaklarımızda da var, adam onlarca kez uçakta olay çıkarmış ama aynı herife hala bilet satıyoruz ? Bu Kara Liste niye uygulanmıyor arkadaş ?
  • Yalnız paranın sahte olduğunu taksici anlamış; bilet satış ofisi değil
  • böyle adalet sistemi mi olur adam acikca suc isliyor serbest. adam orada muhalif birsey soylese elestirse alirlar adami iceri. uyanin be artik ulke kabile devleti seviyesine dustu,
  • Polis kısacası demiş ki 2.700$ para mı git biraz daha bas gel bi kaç taksiciye daha ver bu sefer ekonomi al paran artsın bizi yurtdışında 2.700$ ile rezil etme eğer başka bir şey düşündülerse bunu bilmek isterim

Almanya'ya gitmek için İstanbul Havalimanı'na gelen Murat K., üzerinde bulunan sahte dolarları ilk önce taksiciye sonra da business class bilet aldığı bilet satış ofisindeki görevliye verdi. Paraların sahte olduğu anlaşılınca Murat K., İstanbul Havalimanı Emniyet Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Yeni yıla Almanya'da girmek isteyen Murat K., 31 Aralık 2021 tarihinde taksiyle İstanbul Havalimanı'na geldi. Taksicinin ücretini ve bagajlarını taşıyan personele cebinde bulunan sahte dolarla ödeme yapan Murat K., daha sonra bilet satış ofisine giderek aynı yolla business class uçak biletini aldı.

Murat K. İstanbul Havalimanı'nda uçuş saatini beklerken, taksici polise giderek yolcunun kendisine Sahte Para verdiği gerekçesiyle başvuruda bulundu. İhbar üzerine Polis ekipleri güvenlik kamera görüntülerini inceledi. Yapılan incelemede yeri tespit edilen Murat K., gözaltına alındı.

Yapılan üst aramasında sahte olduğu tespit edilen 2 bin 700 dolar ele geçirildi. Murat K.'nın, GBT kontrolünde parada sahtecilik ve motosiklet hırsızlığı suçlarından kaydı olduğu ortaya çıktı. Mahkemeye sevk edilen Murat K., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Sahte dolarla Business Class bilet satın aldı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Taksiciye bak ~ 2 yıl önce
Polis taksiciye sormamış mı neden dolar alıyorsun diye? Taksimetre dolar mı yazıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
J ü l y e n T a v u K ~ 2 yıl önce
üstümde tl yoktu dolar verdim der müşteri
Hangi ~ 2 yıl önce
Yandaş. Partiden olduğu belli. Aynı Takımın forveti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Votandaş ~ 2 yıl önce
Neyse ki taksiciyi öldürmemis adam yine serbest kalacaktı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kara Liste ? ~ 2 yıl önce
Valla bıktık aynı haberleri duymaktan. Aynı şey uçaklarımızda da var, adam onlarca kez uçakta olay çıkarmış ama aynı herife hala bilet satıyoruz ? Bu Kara Liste niye uygulanmıyor arkadaş ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dolmaz ~ 2 yıl önce
Yalnız paranın sahte olduğunu taksici anlamış; bilet satış ofisi değil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kara İsmail ~ 2 yıl önce
kuyumcular ve taksiciler bu işin erbabıdır aksini iddaa eden sahte para işine yeni başlamış acemidir
Adalet ~ 2 yıl önce
böyle adalet sistemi mi olur adam acikca suc isliyor serbest. adam orada muhalif birsey soylese elestirse alirlar adami iceri. uyanin be artik ulke kabile devleti seviyesine dustu,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorumcu ~ 2 yıl önce
Polis kısacası demiş ki 2.700$ para mı git biraz daha bas gel bi kaç taksiciye daha ver bu sefer ekonomi al paran artsın bizi yurtdışında 2.700$ ile rezil etme eğer başka bir şey düşündülerse bunu bilmek isterim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adalet ~ 2 yıl önce
Polis yakalar ki zaten görevini yapmış serbest bırakan adalet timsali mahkemelerimiz

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000