13 Haziran 2019, Perşembe 15:28:36

Los Angeles'ta İstanbul Havalimanı tanıtıldı

Türk Hava Yolları’nın Türkiye Cumhuriyeti Los Angeles Başkonsolosluğu ile gerçekleştirdiği etkinlikte turistik ve iş amaçlı seyahat edenlere hizmet veren ve Turizm sektöründe faaliyet gösteren acente yetkilileri hem açılan İstanbul Havalimanı hakkında bilgilendirildi hem de THY’nin ABD ve Amerika kıtasında gerçekleştirdiği faaliyetler ile ilgili bilgi aldı.
  • Dusunsenize Amerikalısınız ve Türkiye diye bir ülke var havalimani falan tanitiliyor ??!! sen de bu neydi simdi diyorsun ??? Sen Turkiyesin mesela elin Rusu diyorki Tundra ikliminde Kuzey de Bering bogazi tarafinda falan bir havalimani actik gel bak yerimiz taksim konsolosluk ??? Aynı kafa Sıfır Mantık Manasız Harcamalar Torpilli Atamalar
  • Metro yok yol paralı ama camii en önemli önceligimiz en önce yapimina başlanmış ne gerek varsa.
  • Çok fazla tanıtmayında kıskanırlar sonra.Allah galaxi liderimizden razı olsun yoksa nerdeee Amerikalılar havaalanımı görmüş.
  • Türkiye'ye gelin ve kendi gözünüzle görün diyorsun da gelip neyi görecekler, trafik rezaletini mi,kaldırımların park yeri olmasını mı,aşırı kalabalığı mı,piknik yerine çevrilen yol kenarlarını mı,yollarda dilenenleri mi,düzensiz,biçimsiz yapılaşmayı mı,sahtekar esnafları,sülük gibi yapışan satıcıları mı,suç oranının yüksekliğini mi,neyi ? Ayrıca orada yeni havalimanı'nın tatil köyü veya tarihi bir antik eser gibi tanıtılması da ayrı bir zeka örneği,millet neresiyle güleceğine şaşırmıştır,bu tanıtım ve benzerlerini düşünüp,yapanlar bu ülkede kurum,şirketlerde yöneticilik yapıyor,yaşasın torpil ve hemşehricilik,bizi ileriye onlar götürecek zaten !
  • Tanitilacal neti var, akil, guzellik ve kolaylijtan uzak bir prije, sade yuksek tavanli hir bina ve Kapisinda koca bir Camii var, Memlektte her yer Cami, Kibir ve israf abideleri,
  • havalimanı tanıtmak nedir yeni cep telefonu modeli tanıtır gibi.
  • torpili bayağı sağlam ki uzun yıllardır yurtdışında hem de kıyak yerlerde müdür...
  • Bir havaalani baska bir ülkede neden tanitilir. Yahu insanlar baska ülkelere oradaki havaalanini görmek icin mi giderler. Havaalani bir aractir. Tipki otogar veya bir tren gari gibidir. Biz kalkiyor havaalanimizi tanitiyoruz. Bunun yerine icine ettihimiz dogamizi, sahillerimiz, tarihi yerlerimizi, kültürümüzü, mutfagimizi, medeniyetimizi tanitmaliyiz. Bu nasil bir görmemisliktir.
  • Kıskananlar çatlasın. Ülkemize bu eseri kazandıran büyüklerimize ne kadar teşekkür etsek az. Artık bizim de gurur duyabileceğimiz ulaşımı kolay, içinde yarım saat yürüyüp mağaza mağaza gezebileceğimiz bir havalimanımız var.
  • Amerika müdürlerinin ingilizcesi :)

Türk Hava Yolları’nın Türkiye Cumhuriyeti Los Angeles Başkonsolosluğu ile gerçekleştirdiği etkinlikte turistik ve iş amaçlı seyahat edenlere hizmet veren ve Turizm sektöründe faaliyet gösteren acente yetkilileri hem açılan İstanbul Havalimanı hakkında bilgilendirildi hem de THY’nin ABD ve Amerika kıtasında gerçekleştirdiği faaliyetler ile ilgili bilgi aldı.

Konuklara yönelik olarak konuşan Los Angeles Başkonsolosu Can Oğuz, Türkiye turizminin giderek arttığını ifade ederek binlerce yıldır coğrafyada kurulana medeniyetlerden günümüze kalanların yanı sıra, Türkiye’nin çok kültürlü yapısı ile tarihten gıda turizmine birçok alanda gelen turistlerin ilgilerini karşılayabilecek olduğunu belirtti. Örnek olarak İstanbul’u gösteren Oğuz “İstanbul’un bütün bu çeşitlilik ve farklı kültürlerin bir arada olması ile bugün küresel bir kozmopolit şehirdir” dedi.

Oğuz, sözlerinin sonunda tüm konuklara Türkiye’yi ziyaret etmelerini söyleyerek, “Gelin ve kendi gözlerinizle görün” dedi.

THY Los Angeles Genel Müdürü Ersen Engin, yeni havalimanı ve THY’nin dünyadaki konumu hakkında bilgi verdikten sonra “Sizlere yeni evimize hoş geldiniz demek isterim. Nisan ayında Türk Hava Yolları taşınmayı tamamladı. İstanbul Havalimanı şu an dünyadaki en büyük havalimanı. Havacılığın yeni merkezi” diyerek yeni havalimanının yolcular için seyahat deneyimi kavramını değiştireceğini ifade etti. Ersen ayrıca İstanbul Havalimanı ile ilgili olarak “Yeni havalimanı doğu - batı, kuzey - güney arasında bulunuyor ve bulunduğu nokta nedeni ile dünya genelindeki havacılık içinde devasa bir büyüme potansiyeli gösteriyor” dedi.
Konuklara konuşmalardan sonra yeni havalimanı hakkında hazırlanmış videolar gösterilerek, havalimanının kapasitesi ile havalimanında yolculara sunulan konaklama ve servis hizmetleri ile ilgili videolar gösterildi. Sunumun ardından ise Türk şefler tarafından hazırlanan ve Türk mutfağının örneklerini içeren kuru patlıcan dolmasından, baklavaya uzanan bir menü ikram edildi.

Gecenin sonunda ise ayrılan konuklara THY tarafından hazırlanmış birer hediye paketi verildi. 

Los Angeles'ta İstanbul Havalimanı tanıtıldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Serkan ~ 5 yıl önce
Dusunsenize Amerikalısınız ve Türkiye diye bir ülke var havalimani falan tanitiliyor ??!! sen de bu neydi simdi diyorsun ??? Sen Turkiyesin mesela elin Rusu diyorki Tundra ikliminde Kuzey de Bering bogazi tarafinda falan bir havalimani actik gel bak yerimiz taksim konsolosluk ??? Aynı kafa Sıfır Mantık Manasız Harcamalar Torpilli Atamalar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mantık çerçevesinde! ~ 5 yıl önce
Senin kafaya bakmak lazım İstanbul'dan bahsediyoruz dünya şehri, en önemli şehirlerden. Kuzeydeki şehirle bir tutyorsun. Gerçekten Amerikalı vatandaş gibi düşünebildin belki de tebrikler. Keşke biraz İstanbullu gibi düşünebilseydin
Galaxi liderimiz ~ 5 yıl önce
Metro yok yol paralı ama camii en önemli önceligimiz en önce yapimina başlanmış ne gerek varsa.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Brehh ~ 5 yıl önce
Çok fazla tanıtmayında kıskanırlar sonra.Allah galaxi liderimizden razı olsun yoksa nerdeee Amerikalılar havaalanımı görmüş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eyyy konsolos ~ 5 yıl önce
Türkiye'ye gelin ve kendi gözünüzle görün diyorsun da gelip neyi görecekler, trafik rezaletini mi,kaldırımların park yeri olmasını mı,aşırı kalabalığı mı,piknik yerine çevrilen yol kenarlarını mı,yollarda dilenenleri mi,düzensiz,biçimsiz yapılaşmayı mı,sahtekar esnafları,sülük gibi yapışan satıcıları mı,suç oranının yüksekliğini mi,neyi ? Ayrıca orada yeni havalimanı'nın tatil köyü veya tarihi bir antik eser gibi tanıtılması da ayrı bir zeka örneği,millet neresiyle güleceğine şaşırmıştır,bu tanıtım ve benzerlerini düşünüp,yapanlar bu ülkede kurum,şirketlerde yöneticilik yapıyor,yaşasın torpil ve hemşehricilik,bizi ileriye onlar götürecek zaten !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Heh heh ~ 5 yıl önce
Tanitilacal neti var, akil, guzellik ve kolaylijtan uzak bir prije, sade yuksek tavanli hir bina ve Kapisinda koca bir Camii var, Memlektte her yer Cami, Kibir ve israf abideleri,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cami ~ 5 yıl önce
İnşaallah bir gün hidayete erersini, şu söylediğinizi yahudi bile söylemez ibadet edilen yere kibir ve israf abidesi diyorsunuz bari islamı hoş görmüyorsunuz lütfen saygı duyun.
asdasdasd ~ 5 yıl önce
havalimanı tanıtmak nedir yeni cep telefonu modeli tanıtır gibi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
müdür ~ 5 yıl önce
torpili bayağı sağlam ki uzun yıllardır yurtdışında hem de kıyak yerlerde müdür...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Müthis ~ 5 yıl önce
Bir havaalani baska bir ülkede neden tanitilir. Yahu insanlar baska ülkelere oradaki havaalanini görmek icin mi giderler. Havaalani bir aractir. Tipki otogar veya bir tren gari gibidir. Biz kalkiyor havaalanimizi tanitiyoruz. Bunun yerine icine ettihimiz dogamizi, sahillerimiz, tarihi yerlerimizi, kültürümüzü, mutfagimizi, medeniyetimizi tanitmaliyiz. Bu nasil bir görmemisliktir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hülooğ ~ 5 yıl önce
Kıskananlar çatlasın. Ülkemize bu eseri kazandıran büyüklerimize ne kadar teşekkür etsek az. Artık bizim de gurur duyabileceğimiz ulaşımı kolay, içinde yarım saat yürüyüp mağaza mağaza gezebileceğimiz bir havalimanımız var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kıskanan? ~ 5 yıl önce
Kıskanan derken? Var mı harbiden?
Hep utandığım şey ~ 5 yıl önce
Amerika müdürlerinin ingilizcesi :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000