31 Mayıs 2023, Çarşamba 12:50:51

İstanbul Havalimanı'nın 4 yıllık performansı belli oldu

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 29 Ekim 2019'de açılan İstanbul Havalimanı'nda bugüne kadar 1 milyon 417 bin uçuş gerçekleştirildiğini ve 205 milyondan fazla yolcunun seyahat ettiğini duyurdu.
  • her geçen gün yolcu sayısı rekor kırıyor ama güvenliğin yaptığı işi görmüyorlar malesef kör olmayın bu kadar emekçilerin hakkını verin koskoca havalimanı ama maaş çok düşük sosyal haklar hiç iyi değil yemeği söylemeye gerek yok herkes biliyor herke bir gün hesap verecek Allah var gam yok!
  • Ederinden fazlasına mal ettiğiniz,şaibeli işlerin döndüğü,dünyada görülmemiş şekilde garantilerle,döviz kuru üzerinden yaptıklarınız,itilaf halinde İngiliz mahkemelerini yetkili gösterdiğiniz,uçaklara,arabalara,yandaşlara,mahdumlara,gösterişe,lükse,araplara ona buna saçtığınız paralar ve yolsuzluklar vs sayesinde rekor dış borç,cari açık,ithalat ve döviz kuru var,milleti 40 sene ödesen bitmez ağır borca soktunuz,enflasyon patladı,alım gücü,paranın değeri bitti hala tribüne oynuyorsunuz da bu millete böyle iktidar müstehak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 29 Ekim 2019'de açılan İstanbul Havalimanı'nda bugüne kadar 1 milyon 417 bin uçuş gerçekleştirildiğini ve 205 milyondan fazla yolcunun seyahat ettiğini duyurdu.

Bakan Karaismailoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, havacılık sektörüne yaptıkları yatırımlarla gökyüzüne köprüler kurduklarını belirtti. Türkiye'nin havacılık alanında Avrupa'da lider olduğunu söyleyen Karaismailoğlu, "Bu günlere ulaşmak için var gücümüzle çalıştık. Vizyon projelerimizi bir bir hayata geçirdik. Havalimanı sayımızı 26'dan 57'ye çıkardık" dedi.

Karaismailoğlu, vizyon projelerinden birinin de İstanbul Havalimanı olduğunu, 29 Ekim 2019'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı gerçekleştirilen İstanbul Havalimanı'nın, birçok özelliği ile Türkiye ve dünya havacılık tarihine adını altın harflerle yazdırdığını söyledi. Ocakta 38 bin 888, şubatta 35 bin 561, martta 39 bin 396, nisanda 40 bin 734, mayısta da 44 bin 31 uçuş gerçekleştiğini belirten Karaismailoğlu, "Ocak-mayıs döneminde dış hatlarda 147 bin 502, iç hatlarda 51 bin 108 olmak üzere toplam 198 bin 610 uçuş gerçekleştirildi. Aynı dönemde dış hatlarda 22 milyon 205 bin, iç hatlarda 6 milyon 688 bin olmak üzere toplam 28 milyon 893 bin yolcumuzu İstanbul Havalimanı'nda ağırladık. Zirvedeki yerini koruyan İstanbul Havalimanı'nda açıldığı günden bu yana 1 milyon 417 bin uçuş gerçekleştirilirken, 205 milyon 365 bin yolcu seyahat etti" ifadelerini kullandı. Rekorlarla adından söz ettiren İstanbul Havalimanı'nın verdiği hizmetle de ön plana çıktığını söyleyen Karaismailoğlu, Avrupa'da saatler süren bagaj alım süresinin İstanbul Havalimanı'nda dakikalarla sınırlı olduğunu check-in süresinin ise sadece 1 dakika sürdüğünü bildirdi.

İstanbul Havalimanı'nın 4 yıllık performansı belli oldu

Yorumlar

İga security ~ 10 ay önce
her geçen gün yolcu sayısı rekor kırıyor ama güvenliğin yaptığı işi görmüyorlar malesef kör olmayın bu kadar emekçilerin hakkını verin koskoca havalimanı ama maaş çok düşük sosyal haklar hiç iyi değil yemeği söylemeye gerek yok herkes biliyor herke bir gün hesap verecek Allah var gam yok!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eyyy ofli ~ 10 ay önce
Ederinden fazlasına mal ettiğiniz,şaibeli işlerin döndüğü,dünyada görülmemiş şekilde garantilerle,döviz kuru üzerinden yaptıklarınız,itilaf halinde İngiliz mahkemelerini yetkili gösterdiğiniz,uçaklara,arabalara,yandaşlara,mahdumlara,gösterişe,lükse,araplara ona buna saçtığınız paralar ve yolsuzluklar vs sayesinde rekor dış borç,cari açık,ithalat ve döviz kuru var,milleti 40 sene ödesen bitmez ağır borca soktunuz,enflasyon patladı,alım gücü,paranın değeri bitti hala tribüne oynuyorsunuz da bu millete böyle iktidar müstehak!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bi bit ~ 10 ay önce
Bi bitmediniz gitti herşeyi siz bilin
bi bit yazana ~ 10 ay önce
Asıl senin gibi sahibinin sesi,sorgulamaz,sormaz,biatçı,kör,sağır,bilmediğini bilmeyen ama ahkam kesenler bir bitmedi...

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000