30 Mayıs 2019, Perşembe 13:55:04

İstanbul Havalimanı'nda otopark kampanyası

İstanbul Havalimanı yaklaşan Ramazan Bayramı nedeniyle otopark kampanyası düzenledi.
  • Ne var bayramdan önce maaşları yatirsan bayrama mutlu girsek otopark parasını düşünür işçisini düşünmez :(
  • Tatile gitmiyorum ama yine de gidip arabami birakicam boyle indirim bir daha gelmez
  • 7 güne 300 TL soygun vaaaaaaarrr
  • günlüğü 10Tl yapmadan kullanmam.ben oraya para verecek kadar enayi değilim.
  • böyle bir kampanya ne görüldü ne duyuldu.uçuşum saw'dan olmasına rağmen arabamı üçüncü havalimanı otoparkına bırakarak tekrar saw'a gelip uçağıma bindim.Allah razı olsun düşünenlerden
  • Bunu da gördük. dünya havaciliginin cazibe merkezi otopark icin promosyon düzenliyor. Hülooooogg.. Haydi istabbullular kosun kosun. Arabinizi Istanbul havaalanina park ediniz. Bu firsat kacmaaaz. Kargalar cicinla gülmeye basladi bile.
  • Bu kampanya kaçmaz beyler çıkın çıkın gelin.Dur akşam ahaber izleyim güleyim biraz kesin haber yaparlar.
  • Sanki Manhattan'da SOHO'ya park ediyorsun! Allah hukumetimize zeval vermesin. Biz vatandaslari icin yaptiklari butun hizmetlere (Avrasya, 3.kopru, Kuzey Marmara Otoyolu, vs) cok tesekkur ediyoruz. Dip Not: Mahmutbey Gise-Babaeski TEM cikisi 7.50TL 170 km, Mahmutbey-Yeni Havalimani 23.5 TL 33 km Allah sizi basimizdan eksik etmesin, nice hizmetlere...
  • Atatürk Havalimanında otopark yetersizdi. Fiyat o yüzden biraz yüksekti. Zaten rent a car, personel falan derken doğru düzgün yer kalmıyordu. Daha uyguna ispark olmasına rağmen Tıka basa doluydu. Bu kampanyalar artacak ve sonunda fiyat indirimine gitmek zorunda kalacaklar mecbur. Şu iga kapalı otopark için uçucu personele kampanya yapsın. Aylik 75 lira artı ekip terminaline ulaşım ücretsiz şeklinde. 15 bin uçucu ekibin 7 bin i araçla gidip geliyorsa işe en az 4 bin i yolcu terminaline aracını park eder.
  • HEPSİ TAMAM DA O BORCU NASIL ÖDEYECEKSİNİZ BİR FİNANSÇI OLARAK ÇOK MERAK EDİYORUM :))

İstanbul Havalimanı yaklaşan Ramazan Bayramı nedeniyle otopark kampanyası düzenledi. 31 Mayıs-3 Haziran tarihleri arasında aracını İstanbul Havalimanı otoparkına bırakan vatandaşlar 10 günlük kullanım için 7 gün parası ödeyecek.

İstanbul Havalimanı yaklaşan Ramazan Bayramı nedeniyle otopark kampanyası düzenledi.

Kampanya 31 Mayıs -3 Haziran 2019 tarihleri arasında geçerli olacak. Belirtilen tarihler arasında aracını İstanbul Havalimanı otoparkına bırakan vatandaşlar 10 günlük kullanım için 7 gün parası ödeyecek. 3 Haziran 2019 saat 23.59’a kadar geçerli olacak kampanyada 7 günlük otopark abone ücreti ise 298 TL olacak. 

İstanbul Havalimanı'nda otopark kampanyası

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

Maaş ~ 5 yıl önce
Ne var bayramdan önce maaşları yatirsan bayrama mutlu girsek otopark parasını düşünür işçisini düşünmez :(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sade vatandas ~ 5 yıl önce
Tatile gitmiyorum ama yine de gidip arabami birakicam boyle indirim bir daha gelmez

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yuh ~ 5 yıl önce
7 güne 300 TL soygun vaaaaaaarrr

Yanıtla

Kalan karakter 1000
10TL ~ 5 yıl önce
günlüğü 10Tl yapmadan kullanmam.ben oraya para verecek kadar enayi değilim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
apron trafik ~ 5 yıl önce
böyle bir kampanya ne görüldü ne duyuldu.uçuşum saw'dan olmasına rağmen arabamı üçüncü havalimanı otoparkına bırakarak tekrar saw'a gelip uçağıma bindim.Allah razı olsun düşünenlerden

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Müthis ~ 5 yıl önce
Bunu da gördük. dünya havaciliginin cazibe merkezi otopark icin promosyon düzenliyor. Hülooooogg.. Haydi istabbullular kosun kosun. Arabinizi Istanbul havaalanina park ediniz. Bu firsat kacmaaaz. Kargalar cicinla gülmeye basladi bile.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mokoko ~ 5 yıl önce
Bu kampanya kaçmaz beyler çıkın çıkın gelin.Dur akşam ahaber izleyim güleyim biraz kesin haber yaparlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ranger ~ 5 yıl önce
Sanki Manhattan'da SOHO'ya park ediyorsun! Allah hukumetimize zeval vermesin. Biz vatandaslari icin yaptiklari butun hizmetlere (Avrasya, 3.kopru, Kuzey Marmara Otoyolu, vs) cok tesekkur ediyoruz. Dip Not: Mahmutbey Gise-Babaeski TEM cikisi 7.50TL 170 km, Mahmutbey-Yeni Havalimani 23.5 TL 33 km Allah sizi basimizdan eksik etmesin, nice hizmetlere...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahl ~ 5 yıl önce
Atatürk Havalimanında otopark yetersizdi. Fiyat o yüzden biraz yüksekti. Zaten rent a car, personel falan derken doğru düzgün yer kalmıyordu. Daha uyguna ispark olmasına rağmen Tıka basa doluydu. Bu kampanyalar artacak ve sonunda fiyat indirimine gitmek zorunda kalacaklar mecbur. Şu iga kapalı otopark için uçucu personele kampanya yapsın. Aylik 75 lira artı ekip terminaline ulaşım ücretsiz şeklinde. 15 bin uçucu ekibin 7 bin i araçla gidip geliyorsa işe en az 4 bin i yolcu terminaline aracını park eder.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TAVcı ~ 5 yıl önce
HEPSİ TAMAM DA O BORCU NASIL ÖDEYECEKSİNİZ BİR FİNANSÇI OLARAK ÇOK MERAK EDİYORUM :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000