03 Mayıs 2019, Cuma 10:20:37

İstanbul Havalimanı'nda ikinci fare vakası!

İstanbul Havalimanı’nda Türk Hava Yolları yemekhanesinin olduğu bölümde ortaya çıkan fare dün gündeme bomba gibi düşmüştü. İstanbul Havalimanı'ndan ikinci bir fare vakası daha yaşandı.
  • Geceleride iş kazasında! vefat eden 50 iscinin nin ruhu dolasiyormus.
  • IGA buraya bir kavalcı personel istihdam etsin.
  • Fareler yakında semirir. Kedilerde bunlardan korkar. Farenin adı miki fare mis.
  • Servis alanında Domuz görmüşler siz gördünüz mü.
  • Nerde Atatürk Havalimanı'mın tombul kedileri..
  • Gel 1 Ay çalış dayanabilirsen 3 gün iftar benden öyle uzaktan sallamakla olmaz ....
  • Sizin iş zor olur abeeyy
  • E5 SEFAKÖY METRO NE ZAMAN AÇILACAK.??? HİÇBİR İŞ BAŞLATILMAMIŞ.ÇOĞU ÇALIŞAN E5 ÜZERİ BÖLGELERDE OTURUYOR.YAZIK ÇALIŞAN YOLLARDA PERİŞAN.2-3 SAATİ YOLLARDA GEÇİYOR.KIŞ IN NE OLACAK BAKIN GÖRECEKSİNİZ.YAZIK ÇALIŞANA EMEKÇİYE. !!!!!!
  • Öncelikle merhabalar Gözen ailesi rahatsizligimizi dile getiriyorum ISTANBUL HAVA LİMANINDA GÖZEN GÜVENLİK HİZMETLERİNDE ÇALIŞIYORUM yeni havalimanınana geçişte her şirketin sıkıntı yaşadığı gibi bizlerde sıkıntı yaşıyoruz lakin bizim sıkıntılarımız hiçbir şekilde giderilmiyor muhattapta bulamıyoruz sıkıntılar gün geçtikçe artıyor servis problemi içerde ve dışarda giderilmiyor can korkusu ile seyahat ediyoruz maaşlarda beklentinin kat ve kat altında kuru zam yaparak bizlere kölelik şartları dayatılıyor Multinet zammı yapılmıyor şirket buna çözüm bulmak yerine nerdeyse bizleri günah keçisi ilan edecek içerde kazan kaynıyor iş yavaşlatmaya gittik ihtar çektik pes Edip istifa eden arkadaşlarımız oldu sayımız her geçen gün düşüyor gelen yeni personel iki günde kaçıyor korkumuz bu yaşadığımiz sıkıntıların ülkemizin gururu olan TÜRK HAVA YOLLARININ bizlerden kaynaklı zarar görmesi itibar kaybetmesi sizden ricam bizlerin sıkıntısını AİRPORT üzerinden dile getirrseniz belki yetkililer bizleri duyar saygılarımla İSYANKÂR AİRSİDER
  • Alanda degişik yerlerde kedi istiyoruz

İstanbul Havalimanı’nda Türk Hava Yolları yemekhanesinin olduğu bölümde ortaya çıkan fare dün gündeme bomba gibi düşmüştü. İstanbul Havalimanı'nda ikinci bir fare vakası daha yaşandı.

İstanbul Havalimanı’nda Gözen Havacılık'a ait personel ofisinde rafların bulunduğu alanda görülen fare telaş yaşanmasına neden oldu.

Personel fareyi odadan uzaklaştırmak için çaba gösterirken hızla kaçan farenin görüntüsü ise kameraya yansıdı. Fare raftan atlayarak gözlerden kayboldu.

İşte o anlar:



©AirportHaber.com

İstanbul Havalimanı'nda ikinci fare vakası!

Yorumlar Tüm Yorumlar (91)

Ruh ~ 5 yıl önce
Geceleride iş kazasında! vefat eden 50 iscinin nin ruhu dolasiyormus.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kavalçi ~ 5 yıl önce
IGA buraya bir kavalcı personel istihdam etsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 5 yıl önce
Fareler yakında semirir. Kedilerde bunlardan korkar. Farenin adı miki fare mis.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gören var mı ~ 5 yıl önce
Servis alanında Domuz görmüşler siz gördünüz mü.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kedici ~ 5 yıl önce
Nerde Atatürk Havalimanı'mın tombul kedileri..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Drogba ~ 5 yıl önce
Gel 1 Ay çalış dayanabilirsen 3 gün iftar benden öyle uzaktan sallamakla olmaz ....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknik ~ 5 yıl önce
Sizin iş zor olur abeeyy

Yanıtla

Kalan karakter 1000
E5 SEFAKÖY-METRO? ~ 5 yıl önce
E5 SEFAKÖY METRO NE ZAMAN AÇILACAK.??? HİÇBİR İŞ BAŞLATILMAMIŞ.ÇOĞU ÇALIŞAN E5 ÜZERİ BÖLGELERDE OTURUYOR.YAZIK ÇALIŞAN YOLLARDA PERİŞAN.2-3 SAATİ YOLLARDA GEÇİYOR.KIŞ IN NE OLACAK BAKIN GÖRECEKSİNİZ.YAZIK ÇALIŞANA EMEKÇİYE. !!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Binali ~ 5 yıl önce
Ben seçilseydim aya metro gidicekti
İsyankâr AİRSİDER ~ 5 yıl önce
Öncelikle merhabalar Gözen ailesi rahatsizligimizi dile getiriyorum ISTANBUL HAVA LİMANINDA GÖZEN GÜVENLİK HİZMETLERİNDE ÇALIŞIYORUM yeni havalimanınana geçişte her şirketin sıkıntı yaşadığı gibi bizlerde sıkıntı yaşıyoruz lakin bizim sıkıntılarımız hiçbir şekilde giderilmiyor muhattapta bulamıyoruz sıkıntılar gün geçtikçe artıyor servis problemi içerde ve dışarda giderilmiyor can korkusu ile seyahat ediyoruz maaşlarda beklentinin kat ve kat altında kuru zam yaparak bizlere kölelik şartları dayatılıyor Multinet zammı yapılmıyor şirket buna çözüm bulmak yerine nerdeyse bizleri günah keçisi ilan edecek içerde kazan kaynıyor iş yavaşlatmaya gittik ihtar çektik pes Edip istifa eden arkadaşlarımız oldu sayımız her geçen gün düşüyor gelen yeni personel iki günde kaçıyor korkumuz bu yaşadığımiz sıkıntıların ülkemizin gururu olan TÜRK HAVA YOLLARININ bizlerden kaynaklı zarar görmesi itibar kaybetmesi sizden ricam bizlerin sıkıntısını AİRPORT üzerinden dile getirrseniz belki yetkililer bizleri duyar saygılarımla İSYANKÂR AİRSİDER

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy ~ 5 yıl önce
Bu kadar ishan ediyorsan istifa et gel bizde THY de çalış zorla mı tutuyorlar?
İga ~ 5 yıl önce
Bu kadar çok şikayet ediyorsan istifa et ülkemizin gururu olan THY de işe gir. Ben İga da çalışıyorum bizde de ayni sıkıntılar var ama senin gibi hem paramı alıp hemde eve ekmek götürdüğüm kuruma burdan isyan etmiyorum!!!!
Kedi ~ 5 yıl önce
Alanda degişik yerlerde kedi istiyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000