06 Ocak 2020, Pazartesi 10:07:32

İstanbul Havalimanı'nda çok sayıda sefer iptal!

İstanbul'u etkisi altına alan aşırı yağış ve fırtına nedeniyle İstanbul Havalimanı'nda çok sayıda sefer iptal oldu.
  • Gidin başka yerde uçun
  • Siz salakmisiniz bu hava limanı buraya olmaz diye senelerce bağırdık ama siz ve sizin gibiler duymadı veya duymazliktan geldi.Olmayacak duaya amin derseniz ve olmaz ise kizmayacaksiniz.Bizde istediğimiz gibi konuşacağız. İster patlayin isterseniz çatlayın işin doğrusu bu
  • Ben çalışıyorum,evet rüzgar sert fakat sadece İHL de rötar olmuyor,kaldiki lcd ekranlardan görüyorum hangi uçuş iptal diye,bos bos zirvalama yapmayin, dunyanin her yerinde böyle,ahl de kışın ucaklar zaten suzulerek iniyordu dimi,ya bos yorumcular hepinizi Allah'a havale ediyorum.
  • Şunu üzülerek görüyorum ki, İstanbul havalimanı için olumsuz birşeyler olduğunda sevincinden göbek atan bir kesim var. Yazık, çok yazık.
  • Arkadaşlar kusura bakmayın Bu Havalimanı zaten yanlıştı Ama asıl yapılış amacını kimse daha keşfedilmedi tamamen Amerikan bir yapım zaten bu Havalimanı kullanılmayacak askeri üs olarak alacak ama kimin askeri üssü kanala birlikte Amerika Birleşik Devletleri ne
  • Atatürk Havalimanı'nda kargo ve özel jet operasyonları saat gibi devam ediyor :)
  • İstanbul Havalimanı Kanal İstanbul güzergahına mı yapılmış İstanbulu bilenler yorum yazabilir mi? Haritadan inceleyince sanki öyle.
  • Bence pilotlar yazssin. Dunyanin ruzgar muhalefeti yasayan ilk havaalani bizimki mi? Baska yerlerde senede 1 2 defa bu durum oluyor da bizde senede 20 defa mi oluyor? Ataturk te de ayni olaylar olmuyor muydu? Ataturkte yasanan gecikmelerden fazla mi? Bence muhalefet olacagim diye isi abartmaya gerek yok.
  • ido iptal budo iptal kara iptal olan yerde uçaklar uçsun diyen kafalarda iptal
  • budo iptal ido iptal trafik iptal olan yerde havalimanında uçaklar uçsun diyen kafalarda iptal

İstanbul'u etkisi altına alan aşırı yağış ve fırtına nedeniyle İstanbul Havalimanı'nda çok sayıda sefer iptal oldu.

İstanbul başta olmak üzere yurdun batısı yağmur, fırtına ve kara teslim… Gece geç saatlerde başlayan ve sabah hızını artıran fırtına ve yağmur nedeniyle İstanbul Havalimanı'nda pek çok sefer iptal edildi. Kalkışlarda ortalama 24 dakika rötar yaşandı.

İptal edilen iç ve dış hat seferleri şöyle:

– Singapur Havayolları: Ankara (08.45)
– THY: Konya (07.20), Ankara (08.45), Gazipaşa-Alanya (10.20), Zafer-Kütahya (10.55), Hakkari (11.30)
– Pegasus: İzmir (11.30), İzmir (17.40)

DIŞ HAT SEFERLERİ

– Hırvatistan Havayolları: Dubrovnik (08.05)
– Aegean Havayolları: Atina (08.30)
– Ürdün Kraliyet Havayolları: Saraybosna (10.40)
– Mahan Air: Tarhan (13.20)
– Moldova Havayolları: Kişinev (17.00)
– THY: Dubrovnik (08.05), Atina (08.05) Saraybosna (10.40), Varna (15.00), Kişinev (17.00)

İstanbul Havalimanı'nda çok sayıda sefer iptal!

Yorumlar Tüm Yorumlar (84)

Kıskançlar ~ 4 yıl önce
Gidin başka yerde uçun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fikret ~ 4 yıl önce
Siz salakmisiniz bu hava limanı buraya olmaz diye senelerce bağırdık ama siz ve sizin gibiler duymadı veya duymazliktan geldi.Olmayacak duaya amin derseniz ve olmaz ise kizmayacaksiniz.Bizde istediğimiz gibi konuşacağız. İster patlayin isterseniz çatlayın işin doğrusu bu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hanginiz yeni limanda çalışıyor ~ 4 yıl önce
Ben çalışıyorum,evet rüzgar sert fakat sadece İHL de rötar olmuyor,kaldiki lcd ekranlardan görüyorum hangi uçuş iptal diye,bos bos zirvalama yapmayin, dunyanin her yerinde böyle,ahl de kışın ucaklar zaten suzulerek iniyordu dimi,ya bos yorumcular hepinizi Allah'a havale ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayhan Kaplan ~ 4 yıl önce
Şunu üzülerek görüyorum ki, İstanbul havalimanı için olumsuz birşeyler olduğunda sevincinden göbek atan bir kesim var. Yazık, çok yazık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anonymous ~ 4 yıl önce
Göbek atmamızın sebebi şu. 3.havalimanının oraya yapılmaması gerektiği defalarca söylendi. Keza yapılmasına bile gerek yoktu. Yanlış yere yapılan havalimanı için fazladan, ki baya fazla, paralar ödendi. Bunlar gözardı edilecek şeyler değil.
Yavuz ~ 4 yıl önce
Arkadaşlar kusura bakmayın Bu Havalimanı zaten yanlıştı Ama asıl yapılış amacını kimse daha keşfedilmedi tamamen Amerikan bir yapım zaten bu Havalimanı kullanılmayacak askeri üs olarak alacak ama kimin askeri üssü kanala birlikte Amerika Birleşik Devletleri ne

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sizofren ~ 4 yıl önce
Bu arkadasa gore muharrem ince de kacirilmisti :-)
mng ~ 4 yıl önce
Atatürk Havalimanı'nda kargo ve özel jet operasyonları saat gibi devam ediyor :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Acaba ~ 4 yıl önce
İstanbul Havalimanı Kanal İstanbul güzergahına mı yapılmış İstanbulu bilenler yorum yazabilir mi? Haritadan inceleyince sanki öyle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fatih ~ 4 yıl önce
Bence pilotlar yazssin. Dunyanin ruzgar muhalefeti yasayan ilk havaalani bizimki mi? Baska yerlerde senede 1 2 defa bu durum oluyor da bizde senede 20 defa mi oluyor? Ataturk te de ayni olaylar olmuyor muydu? Ataturkte yasanan gecikmelerden fazla mi? Bence muhalefet olacagim diye isi abartmaya gerek yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şevket Yüksel ~ 4 yıl önce
Meteoroloji Bölge müdür yardımcısı , o dönemde yapılan toplantıda üstelik daha proje aşamasında , pistlerin yanlış yönde olduğunu söyledi ama "Bir şey yapamayız dediler." Bile bile lades.
iptal ~ 4 yıl önce
ido iptal budo iptal kara iptal olan yerde uçaklar uçsun diyen kafalarda iptal

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iptal ~ 4 yıl önce
budo iptal ido iptal trafik iptal olan yerde havalimanında uçaklar uçsun diyen kafalarda iptal

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000