10 Kasım 2019, Pazar 10:40:57

İstanbul Havalimanı'nda ATA'ya saygı duruşu

Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 81’inci yılı nedeniyle İstanbul Havalimanı’nda anma töreni düzenlendi. Seyahat için havalimanına gelen yolcular da saygı duruşuna eşlik etti.
  • Acaba iclerinde kactanesi Atayi yurekden seviyor? THY yonetimi derhal istifa etsin bayragimizi kirlettiler,yabancilarda derhal ulkelerine geri gonderilsin,birde hainleri arastirma heyeti kurulsun,ulastirma bakanligi derin uykuda.Atam kemiklerin sizlamasin birgun birileri bu hainlereden Hesap soracak,Allah THY i babasinin cifligi gibi kullananlari islah eylesin.
  • İsmini taşıyan eski havalimanında da maalesef kimsenin aklına gelmedi itfaiye bile sirenleri çalmadı Atatürk bahane reklam şahane
  • TURTTAŞ kişi !! Sen hiç konuşma.Atamızı anma zaten.Senin ne olduğun belli değil anlaşılan.
  • Atatürk üstünden rant elde etmek bu ülkedeki en kolay şey.. İşleri güçleri gösteriş
  • Atatürk tartışılmaz beyler bunu anlayın artik
  • Bugünde kuzey koreye benzedik çok şükür. muasır medeniyeti çok yanlış anlamış birileri.
  • Kimsenin aklı yok muş gibi bir de mesajlar atıldı 09.05 de herkes ayağa kalkacak diğe. Atamıza olan saygıyı siz öğretecek değilsiniz bize. O kadar belli ki yüzlerinizde o oturduğunuz koltuklardan kalkmak o kadar zor gelmiş demekki ki yüzleriniz bu şekilde. Hepiniz birbirinizin uşağı olmuşsunuz ne yazık.
  • Bütün yalaklar en önleri kapmış. Böyle devam
  • Kuzey Kore gibi görüntüler!
  • Sakallının surat sirke satıyor sanki dünyayı Atatürk değilde kendi kurtardı

Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 81’inci yılı nedeniyle İstanbul Havalimanı’nda anma töreni düzenlendi. Seyahat için havalimanına gelen yolcular da saygı duruşuna eşlik etti.

Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 81’inci yılında yurdun dört bir yanında saygıyla anılıyor. 10 Kasım Atatürk'ü anma etkinlikleri kapsamında İstanbul Havalimanı’nda da tören düzenlendi. Törene, havalimanının işletmecisi İGA yöneticileri, havalimanı personelleri ve çok sayıda yolcu katıldı. Terminal binası içerisine Türk bayrağı ve Atatürk’ün portresi asıldı.

Bir dakikalığına hayat durdu

Dış Hatlar Terminali’nin gidiş katında toplanan havalimanı personeli ve yolcular, saatler 09.05’i gösterdiğinde bir dakikalık saygı duruşunda bulundu. Saygı duruşunun akabinde ise İstiklal Marşı okundu. Havalimanında bulunan yerli ve yabancı yolcular için Türkçe ve İngilizce anonslar yapıldı. Pasaport kontrol noktalarındaki polis memurları da bulundukları yerde ayağa kalkarak saygı duruşu ve İstiklal Marşına eşlik etti. O anlarda ise İstanbul Havalimanında hayat adeta bir dakikalığına durdu. Törenin ardından yolcuların işlemleri kaldığı ise yerden devam etti.









İstanbul Havalimanı'nda ATA'ya saygı duruşu

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

Sozum hainlere ~ 4 yıl önce
Acaba iclerinde kactanesi Atayi yurekden seviyor? THY yonetimi derhal istifa etsin bayragimizi kirlettiler,yabancilarda derhal ulkelerine geri gonderilsin,birde hainleri arastirma heyeti kurulsun,ulastirma bakanligi derin uykuda.Atam kemiklerin sizlamasin birgun birileri bu hainlereden Hesap soracak,Allah THY i babasinin cifligi gibi kullananlari islah eylesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kuzey ~ 4 yıl önce
İsmini taşıyan eski havalimanında da maalesef kimsenin aklına gelmedi itfaiye bile sirenleri çalmadı Atatürk bahane reklam şahane

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ATATÜRK YAŞIYOR. ~ 4 yıl önce
TURTTAŞ kişi !! Sen hiç konuşma.Atamızı anma zaten.Senin ne olduğun belli değil anlaşılan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne güzel dünya ~ 4 yıl önce
Atatürk üstünden rant elde etmek bu ülkedeki en kolay şey.. İşleri güçleri gösteriş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ibrahim. ~ 4 yıl önce
Atatürk tartışılmaz beyler bunu anlayın artik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
geri gidiş ~ 4 yıl önce
Bugünde kuzey koreye benzedik çok şükür. muasır medeniyeti çok yanlış anlamış birileri.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İga ~ 4 yıl önce
Kimsenin aklı yok muş gibi bir de mesajlar atıldı 09.05 de herkes ayağa kalkacak diğe. Atamıza olan saygıyı siz öğretecek değilsiniz bize. O kadar belli ki yüzlerinizde o oturduğunuz koltuklardan kalkmak o kadar zor gelmiş demekki ki yüzleriniz bu şekilde. Hepiniz birbirinizin uşağı olmuşsunuz ne yazık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İga ~ 4 yıl önce
Bütün yalaklar en önleri kapmış. Böyle devam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Guji ~ 4 yıl önce
Kuzey Kore gibi görüntüler!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sakallı ~ 4 yıl önce
Sakallının surat sirke satıyor sanki dünyayı Atatürk değilde kendi kurtardı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vatansever ~ 4 yıl önce
Şu yorumlara bakarmisınız surat şöyle böyle gibi siz nasıl insanlarımız niyet okumaya çıkmışsınız adam oraya gelmese niye gelmedi dersiniz gelse yok sürat turşu satıyor ekşi satıyor .hayat güzel mutlu olmanın birinci yolu iç huzurdur denemenizi tavsiye ederim.
YURTTAŞ ~ 4 yıl önce
Sakallılarla ne alıp veremrdiğin var birader,Atatürkü herkes sevmek zorunda mı?
Korsanpilot ~ 4 yıl önce
Üstad ne güzel demiş ,anlat tarih baliğin tirmandiği kavaktan
Atatürk ~ 4 yıl önce
Türküm diyen herkes Atatürkü sevmek zorunda. Sevmeyenlerin yeri arapların yanıdır. Yallah
Msle ~ 4 yıl önce
Sakallı Atatürkü anmaktan çok öne çıkmak için orda durmuş, nasıl çalıştırıyor böyle adamları dışarıda o kadar ehil insan varken...
Evet sevmek zorunda ~ 4 yıl önce
Eğer onun kurduğu ülkede yaşayıp namazını orucunu tutuyor özgürce yaşıyorsa sevmek zorunda. Sevmeyen haindir. Başka söze gerek yok
İşsizlere cevap ~ 4 yıl önce
Lan dıngozlar sizde o duyguyu anlayacak kapasite mi var Milletin şekilleriyle ugraşıyorsunuz

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000