10 Eylül 2022, Cumartesi 13:20:12

İstanbul Havalimanı'na bir ödül daha

Bölgesel Hava Taşımacılığı Ödülleri (Regional Air Transport Awards) çerçevesinde daha önce iki defa ‘Yılın Havalimanı’ seçilen İGA İstanbul Havalimanı, bu kez de Kurumsal Ödül’e layık görüldü.
  • AVM mantığı ile yönetilen yer. Maaşlar düşük,primler verilmez,bardak su bile pahalı denilip kısıtlamaya gidilir,personelin isteklerini soran olmaz sorsalar bile çözüm yok.
  • Ödüller alinir ama isci ve emekcinin ödülleri verilmeyen tek sirket thy tgs ve bunun gibi bir cok sirket yeni gelen baskanda fos cikti agzindan bisey cikiyosa adamsan arkasinda durusun soz vermek baska bisey vermeye benzemez iscilerin kar payini eylulde niye vermediniz
  • Bu ödulu kendi kendilerine veriyorlar sanirim wcler yetersiz ve pislik icinde temizlikciler kaba calisanlar genel olarak ilgisiz
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • Bu kadar ödül alırsak satışımız hızlanır.

Bölgesel Hava Taşımacılığı Ödülleri (Regional Air Transport Awards) çerçevesinde daha önce iki defa ‘Yılın Havalimanı’ seçilen İGA İstanbul Havalimanı, bu kez de Kurumsal Ödül’e layık görüldü.

Bölgesel Hava Taşımacılığı Ödülleri (Regional Air Transport Awards) çerçevesinde daha önce iki defa ‘Yılın Havalimanı' seçilen İGA İstanbul Havalimanı, bu kez de Kurumsal Ödül'e layık görüldü.

Dünyanın en prestijli havalimanlarından olan İGA İstanbul Havalimanı, küresel havacılık sektörünün önde gelen yayınlarından olan Bölgesel Hava Taşımacılığı Ödülleri'nde (Regional Air Transport Awards) bir ödüle daha layık görüldü. 2021 ve 2022 yıllarında Regional Air Transport Awards tarafından ‘Yılın Havalimanı' seçilen İGA İstanbul Havalimanı, bu kez de ‘Kurumsal Ödül'ü aldı.

Ödülü İGA CEO'su Kadri Samsunlu aldı

Ödül töreni, 9 Eylül Cuma günü Romanya'nın Cluj kentinde düzenlendi. Panelde gerçekleştirdiği konuşmanın ardından ödül, İGA İstanbul Havalimanı CEO'su Kadri Samsunlu'ya takdim edildi.

Havacılık otoritelerinden görüş alınarak gerçekleştirilen oylamaya 4 binden fazla okuyucu ve havacılık sektörünün önde gelen yöneticileri katılırken, kazananlar oylama sonucu belirleniyor. Yarışmanın geçmiş yıllarda da kazananları arasında Singapur Changi, Dubai, Lizbon ve Doha havalimanları bulunuyor. İGA İstanbul Havalimanı, Singapur Changi Airport'tan sonra üst üste ‘Yılın Havalimanı' seçilen ikinci havalimanı konumunda bulunuyor.

İstanbul Havalimanı'na bir ödül daha

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

İgacı ~ 2 yıl önce
AVM mantığı ile yönetilen yer. Maaşlar düşük,primler verilmez,bardak su bile pahalı denilip kısıtlamaya gidilir,personelin isteklerini soran olmaz sorsalar bile çözüm yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Blacking ~ 2 yıl önce
Ödüller alinir ama isci ve emekcinin ödülleri verilmeyen tek sirket thy tgs ve bunun gibi bir cok sirket yeni gelen baskanda fos cikti agzindan bisey cikiyosa adamsan arkasinda durusun soz vermek baska bisey vermeye benzemez iscilerin kar payini eylulde niye vermediniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Wc temizlik problemi ~ 2 yıl önce
Bu ödulu kendi kendilerine veriyorlar sanirim wcler yetersiz ve pislik icinde temizlikciler kaba calisanlar genel olarak ilgisiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hakkimi yiyenlerin ~ 2 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Değişim geliyor! ~ 2 yıl önce
Bu kadar ödül alırsak satışımız hızlanır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Satış ~ 2 yıl önce
2023 e kadar sattılar sattılar. Yoksa durumları hiç hoş olmayacak
TGS ...! ~ 2 yıl önce
Herşey güzelde havalimanı işletmesi olan iga işletme sıfır geride kalmıştır . ayrıca çalışanların hakkını ve çok düşük maaşla çalıştırıldığını herkes de biliyor kar yağdığında da görmüş olduk iganın nekadar beceriksiz olduğunu

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000