21 Eylül 2021, Salı 12:55:36

İstanbul Havalimanı yılın havalimanı seçildi

İstanbul Havalimanı, dünya havacılık sektörünün en prestijli yayınları arasında gösterilen "2021 Air Transport Awards Ödülleri"nde, "Yılın Havalimanı" ödülüne layık görüldü.
  • Korsanpilot, onu sayın kayınvalidene soracaksın güzelim!
  • Metro ne zaman geliyor hani ualaştırma bakanı geçen sene bu zamanlar seneye açıkacak demişti bu siyasilerin hayatı yalan
  • ödül kadar ödülü almaya IGA'dan kovulmayı bekleyen ismail polat'ın gönderilmesi de komik! hazır gitmişken Cengiz'e de bir ödül alsaydın oradan, uğur abine hediye ederdin!!
  • Kocaman kule birilerine girdi galiba
  • Yolcuyu bile mağdur eden bir limandan bahsediyoruz. Iga çalışanları güvenliği yönetiminden haberin olan var mı. Bir yolcunun ortalama 1000 dolar yol ucreti vermesi ana karşılığında terbiyesiz çalışanların tarafından hakarete uğraması? Birde kendilerini ust düzey yönetici sanmaları is bilmezlikleri bu adamlar bu işi yapamıyor. Herseyi kendi formülleri ile yönetmeye çalışıyorlar. Velhasılı yapılan terminal mukemmel ancak yönetim yok
  • Her gün bakıyorum şu siteye ve her gün de bu rant havalimanı yeni bir ödül alıyor. Doymuyordu ödüllere.
  • Bu haberlere gerçekten inanan birileri var mı allahaşkına. Yapmayın ya. Bu kadar saf olmayın ne olur
  • Toplu taşımayla ulaşımın bu kadar kısıtlı olduğu bir meydan nasıl ödül almış? Hayret doğrusu..
  • Yılın peşkeşi dalındaymış…!
  • Tabiki hayır...

İstanbul Havalimanı, dünya havacılık sektörünün en prestijli yayınları arasında gösterilen "2021 Air Transport Awards Ödülleri"nde, "Yılın Havalimanı" ödülüne layık görüldü.

İstanbul Havalimanı İşletmecisi İGA'dan yapılan açıklamaya göre, İstanbul Havalimanı, uluslararası arenada ödüller kazanmaya devam ediyor.

Sık seyahat eden, dünyadaki havalimanları konusunda görüşlerine başvurulan, yolculuk ve konaklama fırsatlarını deneyimleyen tüketicilere ulaşan Air Transport News'in, her yıl düzenlediği 2021 Air Transport Awards Ödülü’nün bu yılki kazananı İstanbul Havalimanı oldu.

İstanbul Havalimanı'nın "Yılın Havalimanı" seçildiği ödül töreninde "Yılın Hava Yolu Şirketi" Qatar Hava Yolları, "Yılın Lideri" ödülüne de ACI World Genel Direktörü Luis Felipe de Oliviera layık görüldü.

Ödülü, Yunanistan’ın başkenti Atina'da gerçekleştirilen "Summer Aviation Forum"da İGA Havalimanı Planlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İsmail Hakkı Polat aldı.

"Uluslararası bir ödüle daha layık görüldüğümüz için büyük mutluluk duyuyoruz"

Polat, koronavirüs salgınına rağmen operasyonlarına sorunsuz bir şekilde devam etmeyi başardıklarını ifade etti.

Bu süreçte yatırımlarına ara vermediklerini ve yeni hava yollarını da bünyelerine katmaya devam ettiklerini kaydeden Polat, "Aldığımız uluslararası sertifika ve ödüllerle başarımızı somut olarak kanıtladık. Uluslararası bir ödüle daha layık görüldüğümüz için büyük mutluluk duyuyoruz. Havacılık sektörü uzmanları ve okuyucular tarafından belirlenen 2021 Air Transport Awards ödüllerinde Yılın Havalimanı ödülünü almak gurur verici. Geçtiğimiz yıl Cenevre Havalimanı'nın layık görüldüğü bu değerli ödüle, dünyadaki pek çok havalimanını geride bırakarak erişmemiz işimizi ne denli doğru yaptığımızın da bir göstergesi. Türkiye’nin dünyaya açılan kapısı olan İstanbul Havalimanı yolculuk deneyimi ve hizmet anlayışıyla ilerleyen dönemde daha birçok ödüle layık görülecektir." ifadelerini kullandı.

Air Transport News Genel Direktörü ve Üst Yönetici Dr. Kostas Iatrou da, ödüle layık görülenleri tebrik etti.

Bu kurumların havacılık sektörünün karşı karşıya kaldığı en kötü krizi atlatmayı başardıklarına dikkati çeken Iatrou, "Bu zor zamanlarda başarıya ulaşmak artık her zamankinden daha önemli ve çok daha zor. Bu sebepten ötürü bu kurumlar üstün liderlik kabiliyetlerini şüpheye yer bırakmayacak şekilde ispat etmiş oldu. İGA İstanbul Havalimanı 2020 yılında ACI'nın Havalimanı Sağlık Akreditasyonu programına katılan dünyadaki ilk havalimanı olmakla beraber 2021 yılında da havalimanları arasında liderlik örneği göstererek yeniden akredite olan ilk havalimanı oldu." değerlendirmesinde bulundu.

İstanbul Havalimanı yılın havalimanı seçildi

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

korsanacevap ~ 3 yıl önce
Korsanpilot, onu sayın kayınvalidene soracaksın güzelim!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Metro yok ~ 3 yıl önce
Metro ne zaman geliyor hani ualaştırma bakanı geçen sene bu zamanlar seneye açıkacak demişti bu siyasilerin hayatı yalan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ismail ~ 3 yıl önce
ödül kadar ödülü almaya IGA'dan kovulmayı bekleyen ismail polat'ın gönderilmesi de komik! hazır gitmişken Cengiz'e de bir ödül alsaydın oradan, uğur abine hediye ederdin!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Korsanpilot ~ 3 yıl önce
Kocaman kule birilerine girdi galiba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yılın havalimanı? ~ 3 yıl önce
Yolcuyu bile mağdur eden bir limandan bahsediyoruz. Iga çalışanları güvenliği yönetiminden haberin olan var mı. Bir yolcunun ortalama 1000 dolar yol ucreti vermesi ana karşılığında terbiyesiz çalışanların tarafından hakarete uğraması? Birde kendilerini ust düzey yönetici sanmaları is bilmezlikleri bu adamlar bu işi yapamıyor. Herseyi kendi formülleri ile yönetmeye çalışıyorlar. Velhasılı yapılan terminal mukemmel ancak yönetim yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Wayyy ~ 3 yıl önce
Her gün bakıyorum şu siteye ve her gün de bu rant havalimanı yeni bir ödül alıyor. Doymuyordu ödüllere.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İnanç ~ 3 yıl önce
Bu haberlere gerçekten inanan birileri var mı allahaşkına. Yapmayın ya. Bu kadar saf olmayın ne olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Komiksiniz ~ 3 yıl önce
Toplu taşımayla ulaşımın bu kadar kısıtlı olduğu bir meydan nasıl ödül almış? Hayret doğrusu..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ödül ~ 3 yıl önce
Yılın peşkeşi dalındaymış…!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Üzülme Hans ~ 3 yıl önce
tabi bir abi alman olarak zoruna gitti..
Bazıları utanır mı ~ 3 yıl önce
Tabiki hayır...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yersen ~ 3 yıl önce
Seçenin dünyadan haberi yok sanırım

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000