01 Şubat 2022, Salı 13:44:48

İstanbul Havalimanı girişindeki o uygulama sona erdi

İstanbul Havalimanı girişinde, salgın nedeniyle uygulanan bilet kontrolü bugünden itibaren kaldırıldı.
  • Dünyanın en büyük havalimanı ama personel memnuniyeti sıfır.Personele değer verilmiyor.12 saat calısıp 2 saat yolda gecirip maaşlarımız asgari ücretin biraz ustunde olmustur.Ancak kazanılan yıldızlar 1.likler herbir calısan sayesinde kazanılmıstır.
  • Bir iş bilmez iga üst yönetimi, uygulaması daha sora erdi, zaten hiç bir havalimanında böyle bir uygulama yoktu ki
  • Arff Victor ümit kendisi itfaiyenin adeta göz
  • Istanbul havaalaninin adini dahi duymak istemiyorum. Kar bahanesiyle binlerce insani surundurdunuz. Hic bu kadar kotu yonetilen bi havaalsni gormedim. 3 gun havaalaninda surunmekten kovid oldum yatiyorum. Zaten ne yaptiklarini bilmiyorlarbilet kontrolu olsa ne olur olmasa ne olur. Rezillik!
  • Saçmalığın daniskasıydı, ben internet kullnmıyorum içerideki bilet sarıştan alacağım ama biletim olmadığı için giremiyorum. Anayasal Seyahat etme özgürlüğüm kısıtlanıyor.
  • eyyy yandaş iga inşaat 2023 te by by
  • temizlikçi benden çok aliyor , rahat rahat. geziyor meydanda ben burda yolcularla bogusuyom ,meslek desen meslekte değil disarda bir işe girsen buranın 2 katı alırım boşuna zam diye meraklandirdiniz bizi
  • haftanın 6 günü 12 saat burdayım 4 saatte gidiş geliş yol var 16 saat başi m dönüyor artik , para versen duracam da asgari ücretin bir tik üstü yaptin be aga benim durmam için bir sebep kalmadi
  • zam oraninini da yazinda biraz gülelim
  • bana para verin, yaptıkları zam ile yeni ucret 5000 hamburgercide çalışan bizde çok aliyor

İstanbul Havalimanı girişinde, salgın nedeniyle uygulanan bilet kontrolü bugünden itibaren kaldırıldı.

İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA'dan yapılan açıklamaya göre, hem gidiş hem de plaza katındaki kapılarda geçerli olan bilet kontrol uygulamasının kaldırılmasıyla terminal binası herkesin hizmetine yeniden açıldı.

Alınan üst düzey Kovid-19 tedbirleri sayesinde, havalimanına gelen karşılayıcılar ve uğurlayıcılar artık 1, 3, 4, 5, 9 ve 13 numaralı kapılardan terminal binasına girebilecek.

Yolcuların uçuş öncesinde havalimanına gidiş sürelerini etkileyen uygulamanın son bulmasıyla İstanbul Havalimanı'nda normalleşme yolunda yeni bir adım daha hayata geçti.

İstanbul Havalimanı girişindeki o uygulama sona erdi

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

P3 ~ 2 yıl önce
Dünyanın en büyük havalimanı ama personel memnuniyeti sıfır.Personele değer verilmiyor.12 saat calısıp 2 saat yolda gecirip maaşlarımız asgari ücretin biraz ustunde olmustur.Ancak kazanılan yıldızlar 1.likler herbir calısan sayesinde kazanılmıstır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ACS ~ 2 yıl önce
Bir iş bilmez iga üst yönetimi, uygulaması daha sora erdi, zaten hiç bir havalimanında böyle bir uygulama yoktu ki

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lider ~ 2 yıl önce
Arff Victor ümit kendisi itfaiyenin adeta göz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Magdur ~ 2 yıl önce
Istanbul havaalaninin adini dahi duymak istemiyorum. Kar bahanesiyle binlerce insani surundurdunuz. Hic bu kadar kotu yonetilen bi havaalsni gormedim. 3 gun havaalaninda surunmekten kovid oldum yatiyorum. Zaten ne yaptiklarini bilmiyorlarbilet kontrolu olsa ne olur olmasa ne olur. Rezillik!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bi zahmet ! ~ 2 yıl önce
Saçmalığın daniskasıydı, ben internet kullnmıyorum içerideki bilet sarıştan alacağım ama biletim olmadığı için giremiyorum. Anayasal Seyahat etme özgürlüğüm kısıtlanıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pinti ~ 2 yıl önce
Internet kullanmiyorum mu? Bu yorumu nasil yazdin kardes telapatiyle mi. Millet olarak hala orta cag kafasindayiz ya
burcu ~ 2 yıl önce
eyyy yandaş iga inşaat 2023 te by by

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hakan ~ 2 yıl önce
temizlikçi benden çok aliyor , rahat rahat. geziyor meydanda ben burda yolcularla bogusuyom ,meslek desen meslekte değil disarda bir işe girsen buranın 2 katı alırım boşuna zam diye meraklandirdiniz bizi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
UFS DE BIR GENÇ ~ 2 yıl önce
Sizin o temizlikçi diye küçümseyip üstten baktığınız insanlar sizin pisliginizi temizliyor sizin şeflerinin amirlerinin terminal memurlarının kısacası tüm birimlerin egolarıyla uğraşıyor aldıkları da 3 kuruş maaş ve en ufak birseyde kesinti yapılıyor. Kendi emeğinizi savunurken başkasının emeğine sallamak ve uzaktan ahkam kesmek nasıl bi cehalet. Ayrıca temizlikçi değil bizler sizlerin şahsi işçisi değiliz temizlik personeliyiz.
teknikçi ~ 2 yıl önce
haftanın 6 günü 12 saat burdayım 4 saatte gidiş geliş yol var 16 saat başi m dönüyor artik , para versen duracam da asgari ücretin bir tik üstü yaptin be aga benim durmam için bir sebep kalmadi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ig pass ~ 2 yıl önce
zam oraninini da yazinda biraz gülelim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
danisma ~ 2 yıl önce
bana para verin, yaptıkları zam ile yeni ucret 5000 hamburgercide çalışan bizde çok aliyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000