14 Temmuz 2022, Perşembe 10:35:52

İstanbul Havalimanı dünyanın en iyi 10 havalimanı arasında

İGA İstanbul Havalimanı, New York merkezli, dünyaca ünlü Travel and Leisure dergisinin “The 10 Best International Airports” anketinde “Dünyanın En İyi 10 Uluslararası Havalimanı” arasında yer aldı.
  • 4750 lira ile çalıştırdığınız güvenlik ile kaçıncı sırada acaba? Devlet asgari ücrete %50 zam yaptı ama dünyanın en büyük havalimanından hala bir açıklama yok.Güzel bir oran olsaydı çoktan haberlere düşmüştü. Bütün firmalar açıkladı ama bizi sallayan yok
  • Bu iş memlekette ödülsüz zeytinyağ yok olayına döndü, ne hikmetse tüm zeytinyağları bir yerlerden ödüllü.
  • uzaklik siralamasinda dunyanin en iyisi
  • Istediği kadar en iyi havalimani secilsin ilk etapda güvenliğe deger versinler maaslarinda iyilesme yapsinlar performansa gore maas veriyor neye gore kime gore yillik izinlerimizi ofumuza bagliyorlar yemekler berbat havalimandakimyetkililer bana kimse dokunmasın koltugum yerinde kalsin havasinda gidiyor
  • Metrosuz olduğunu bilmiyorlar sanırım
  • 1 olmak dilegiyle insallah
  • neye gore ..? AVM olarak tabi ki iyi ..)) ya kurulus yeri ve pist durumlari ?
  • Personelide en az maaşla GEÇİNEMEYEN olarak 1. Sırada.
  • Güvenlik 5100 lira maaş alıyor. Hiçbir ek gelir yok. Bina yapmakla iş bitmiyor.
  • Tek türkler beğenmiyor herhalde bu havalimanını

İGA İstanbul Havalimanı, New York merkezli, dünyaca ünlü Travel and Leisure dergisinin “The 10 Best International Airports” anketinde “Dünyanın En İyi 10 Uluslararası Havalimanı” arasında yer aldı. Dergi okuyucularının oylarıyla belirlenen listede 94.06 puanla ikinci sırada yer alan İGA İstanbul Havalimanı’nın, ilk sırada yer alan Singapur Changi Havalimanı ile olan puan farkını geçen yıla göre daha azalttığı da dikkatlerden kaçmadı.

Bölgenin en önemli küresel aktarma merkezi olan İGA İstanbul Havalimanı; güçlü altyapısı, üstün teknolojisi ve sunduğu üst düzey yolculuk deneyimi ile uluslararası kurumların takdirini kazanmaya devam ediyor.

Amerika Birleşik Devletleri, New York merkezli, dünyaca ünlü seyahat dergisi Travel and Leisure’ın her yıl düzenlediği “Dünyanın En İyi 10 Uluslararası Havalimanı” anketinde geçen yıl olduğu gibi bu yıl da İGA İstanbul Havalimanı “Dünyanın En İyi 10 Uluslararası Havalimanı’ndan” biri seçildi.

İGA İstanbul Havalimanı, dünya devlerini geride bıraktı…

Travel and Leisure dergisinin okuyucu oylarıyla belirlenen anket sonucuna göre İGA İstanbul Havalimanı; Hamad Uluslararası Havalimanı (Katar), Dubai Uluslararası Havalimanı, Incheon Uluslararası Havalimanı (Güney Kore), Hong Kong Uluslararası Havalimanı, Zürih Havalimanı (İsviçre), Abu Dhabi Uluslararası Havalimanı (Birleşik Arap Emirlikleri), Haneda Uluslararası Havalimanı (Japonya), Kopanhag Havalimaın (Danimarka) gibi dünyanın önde gelen havalimanlarını geride bırakarak Singapur Changi Havalimanı’nın ardından ikinci sırada yer aldı.

25 Ekim 2021 tarihinde başlayan oylama 28 Şubat 2022’de sona ererken İGA İstanbul Havalimanı’nın dergi okuyucularından aldığı 94.06 puanla oy oranını geçen yıla göre daha da artırdığı dikkat çekti. İGA İstanbul Havalimanı için bir okuyucu, “İstanbul Havalimanı, başlı başına bir varış noktası gibi ve bir yere seyahat edecekmiş gibi hissetmiyorsunuz” açıklamasında bulundu.

Travel and Leisure dergisi okurlarının görüşlerine göre belirlenen “Dünyanın En İyi 10 Uluslararası Havalimanı” kategorisinde; havalimanları, erişim, check-in, güvenlik, yeme-içme alanları, alışveriş ve tasarım açısından değerlendiriliyor ve sonuçlar bu kriterlere göre açıklanıyor.

İstanbul Havalimanı dünyanın en iyi 10 havalimanı arasında

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

İgagüvenlik ~ 2 yıl önce
4750 lira ile çalıştırdığınız güvenlik ile kaçıncı sırada acaba? Devlet asgari ücrete %50 zam yaptı ama dünyanın en büyük havalimanından hala bir açıklama yok.Güzel bir oran olsaydı çoktan haberlere düşmüştü. Bütün firmalar açıkladı ama bizi sallayan yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bravo ~ 2 yıl önce
Bu iş memlekette ödülsüz zeytinyağ yok olayına döndü, ne hikmetse tüm zeytinyağları bir yerlerden ödüllü.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sehir merkezine ~ 2 yıl önce
uzaklik siralamasinda dunyanin en iyisi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Iga ~ 2 yıl önce
Istediği kadar en iyi havalimani secilsin ilk etapda güvenliğe deger versinler maaslarinda iyilesme yapsinlar performansa gore maas veriyor neye gore kime gore yillik izinlerimizi ofumuza bagliyorlar yemekler berbat havalimandakimyetkililer bana kimse dokunmasın koltugum yerinde kalsin havasinda gidiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eee ~ 2 yıl önce
Metrosuz olduğunu bilmiyorlar sanırım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bir ~ 2 yıl önce
1 olmak dilegiyle insallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iyi havalimani ?.. ~ 2 yıl önce
neye gore ..? AVM olarak tabi ki iyi ..)) ya kurulus yeri ve pist durumlari ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bravo ~ 2 yıl önce
Personelide en az maaşla GEÇİNEMEYEN olarak 1. Sırada.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aliveli ~ 2 yıl önce
Güvenlik 5100 lira maaş alıyor. Hiçbir ek gelir yok. Bina yapmakla iş bitmiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
youngcelo ~ 2 yıl önce
Tek türkler beğenmiyor herhalde bu havalimanını

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000