04 Mayıs 2019, Cumartesi 19:04:42

İstanbul Havalimanı çıkışında domuz tehlikesi!

İstanbul Havalimanı civarındaki doğal alanlarda yaşayan yaban domuzları havalimanı giriş-çıkışlarındaki otoyolda görüntülendi. Havalimanını kullanan ekiplerin ve vatandaşların domuz tehlikesine karşı dikkatli olmaları uyarısında bulunuldu.
  • Havalimanını O kadar ücra bir yere yaptılar ki benim korkum Godzilla bile çıkabilir. Ama ben dedim di yapmayın o kadar uzaklara diye. Şu Atatürk havalimanına 250 milyon euro yatırımla çok daha güzel işler yapılırdı. Artık torunlarımızın torunlarına kadar borçluyuz.
  • daha durun kar yagınca ekip otoparkına da inecek arkadaslar
  • Havacilik camiasinda bunlardan bol bol yok mu
  • THY taşeronu valla ben nerden başlasam yolla Beraber 14 saat calış aldığın 2 bin. Hadi gittin taşeron tarafı soyunma odası 14 yıl oldu taseron olduğunu unutma der gibi. Bu kalite ve efendi taseron 14 saat 2 bin 500 zor zor artık . Bu THY taşeronu secerdi artık secilir kaba saba amacsız insanları alır sonra cok pişman olur bu Egoya kafa atmaya başlarlar efendi taseron mazide kalır.
  • Dünyanın hangi aklı başında ülkesinde bunlar olur be ahmak? Güya bizi çok kıskanan,yeni havalimanını yaparken malzemeleri aldığınız,arabalarına hasta olduğunuz Almanya'da olur mu mesela? Bir gafil de Türkiye düşmanı felaket tellalı demiş,yazılanlar hayal ürünü değil olmuş,gerçek olaylar bunu ayırt edecek zeka yok olmayan aklıyla yorum yapıyor.Sen git sahiplerine ve bu sorunları umursamayan,bana neci torpilli tosuncuklara laf söyle. Esas Türkiye düşmanı,hainler sizin gibi akkoyun,sahibinin sesi,sorgulamayan,sormayan,para,çıkar için her kılığa girebilecek zihniyette olanlarla oy verdiklerinizdir !
  • Onuda Kastamonu Havaalanına giderken görebilirsin
  • Geldiler geloyorlar geldilce çoğalıyorlar lâiklik elden gidiyeah Yarasalar geliyahh benim bildiğim yarasa gece uçar burda gunduzde ucuyorlar fazla mesai yapiyorlar aynı bizim gibi acaba bunlarında yolu bir saat 10 dk suruyomu dengem bozuldu yemek hanede fareler salatanin içinden çıkan solcan lar solcan lar farelere savaş açmış güvenliğe sığınmış güvenlik napsin ahaaaaa bide son olarak tilki vs cıktı kışın bunlar bizi yerler nolur sayın yoneticiler emniyeti sağlayın biz çalışanlar evde de gireriz tuvalete sikariz biraz bune yaaaaa 79 milyon küp alana 2 tane mi tuvalet yaptiniz gidene kadar eziyet çekiyoruz bide kokmasi yanimiza haslik kaliyo alooooo selamun aleykummmm ordamisiniz
  • Ayrıca havalimanı girişinde gösteriş olsun diye cami yapın apronda çalısanlar icin bir mescit dahi yapmayın hersey gösterislik sözde müslümansınız yabancı şirket yapsaydı burayı bizim inancımiza saygı gosterip 3-5 tane mescit yapardi tabi sizin icin herşey para insana saygı 0
  • Apronda çalışan kardeşlerimin rabbim yardımcısı olsun şartlar her bakımdan çok kötü keşke herşeyi düşündügünüz gibi emekci personelide biraz düşünseydiniz.dışarıdan bakınca muazzam bir terminal binası ama çalısanlar için içler acısı herkes ekmek parası için katlanıyor ancak karşılığını ne maddi nede manevi alamıyor yemeklerinden tutun tuvaletleri servisleri uzun çalışma saatleri ve egolu değerli yöneticiler gerçekten çok yazık
  • Hava alanı bence mükemmel birileri çıkıpta ülkemiz adına iyi olmuş demiyor hep eleştiri

İstanbul Havalimanı civarındaki doğal alanlarda yaşayan yaban domuzları havalimanı giriş-çıkışlarındaki otoyolda görüntülendi. Havalimanını kullanan ekiplerin ve vatandaşların domuz tehlikesine karşı dikkatli olmaları uyarısında bulunuldu.

Atatürk Havalimanı'nın 6 Nisan 2019'dan bu yana yolcu uçuşlarına kapatılmasıyla İstanbul'un kuzeyine inşa edilen İstanbul Havalimanı'nın ilk fazı tam kapasiteyle faaliyet göstermeye başlamıştı. Doğal yaşam alanlarına yakın olan havalimanını kullanan yolcular ve ekipler zaman zaman ilginç manzaralarla da karşılaşmaya başladı.

Geçtiğimiz gece uçuştan dönen bir havayolu personeli havalimanı çıkışında karşında bir anda domuzları görünce şaşkına döndü. Yaşadığı durumu herhangi bir kaza riskine karşı diğer arkadaşlarıyla da paylaşan şahıs, karşısında üç silüet gördüğünü ifade etti. Silüetlere yaklaşan kişi karşısında üç yaban domuzu gördü.

O anları fotoğraflayan havayolu personeli "Gece uçuşlarından sonra araba kullanacaksanız eğer lütfen 2 kat daha dikkat olun arkadaşlar. Eğer yorgunsanız lütfen o direksiyona oturmayın. Bu tarz ilginç ama bir o kadar da tehlikeli durumlarla karşılaşabilirsiniz" uyarısında bulundu.

İŞTE HAVALİMANI ÇIKIŞINDA KAYDEDİLEN O GÖRÜNTÜLER

İstanbul Havalimanı çıkışında domuz tehlikesi!

Yorumlar Tüm Yorumlar (163)

Godzilla Tehlikesi ~ 5 yıl önce
Havalimanını O kadar ücra bir yere yaptılar ki benim korkum Godzilla bile çıkabilir. Ama ben dedim di yapmayın o kadar uzaklara diye. Şu Atatürk havalimanına 250 milyon euro yatırımla çok daha güzel işler yapılırdı. Artık torunlarımızın torunlarına kadar borçluyuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:D ~ 5 yıl önce
daha durun kar yagınca ekip otoparkına da inecek arkadaslar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neden sasiriyorsunuz ~ 5 yıl önce
Havacilik camiasinda bunlardan bol bol yok mu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kulhakkı ~ 5 yıl önce
THY taşeronu valla ben nerden başlasam yolla Beraber 14 saat calış aldığın 2 bin. Hadi gittin taşeron tarafı soyunma odası 14 yıl oldu taseron olduğunu unutma der gibi. Bu kalite ve efendi taseron 14 saat 2 bin 500 zor zor artık . Bu THY taşeronu secerdi artık secilir kaba saba amacsız insanları alır sonra cok pişman olur bu Egoya kafa atmaya başlarlar efendi taseron mazide kalır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
esas hainlere ~ 5 yıl önce
Dünyanın hangi aklı başında ülkesinde bunlar olur be ahmak? Güya bizi çok kıskanan,yeni havalimanını yaparken malzemeleri aldığınız,arabalarına hasta olduğunuz Almanya'da olur mu mesela? Bir gafil de Türkiye düşmanı felaket tellalı demiş,yazılanlar hayal ürünü değil olmuş,gerçek olaylar bunu ayırt edecek zeka yok olmayan aklıyla yorum yapıyor.Sen git sahiplerine ve bu sorunları umursamayan,bana neci torpilli tosuncuklara laf söyle. Esas Türkiye düşmanı,hainler sizin gibi akkoyun,sahibinin sesi,sorgulamayan,sormayan,para,çıkar için her kılığa girebilecek zihniyette olanlarla oy verdiklerinizdir !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Enerjiq ~ 5 yıl önce
Onuda Kastamonu Havaalanına giderken görebilirsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahaaaaa ~ 5 yıl önce
Geldiler geloyorlar geldilce çoğalıyorlar lâiklik elden gidiyeah Yarasalar geliyahh benim bildiğim yarasa gece uçar burda gunduzde ucuyorlar fazla mesai yapiyorlar aynı bizim gibi acaba bunlarında yolu bir saat 10 dk suruyomu dengem bozuldu yemek hanede fareler salatanin içinden çıkan solcan lar solcan lar farelere savaş açmış güvenliğe sığınmış güvenlik napsin ahaaaaa bide son olarak tilki vs cıktı kışın bunlar bizi yerler nolur sayın yoneticiler emniyeti sağlayın biz çalışanlar evde de gireriz tuvalete sikariz biraz bune yaaaaa 79 milyon küp alana 2 tane mi tuvalet yaptiniz gidene kadar eziyet çekiyoruz bide kokmasi yanimiza haslik kaliyo alooooo selamun aleykummmm ordamisiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Habib ~ 5 yıl önce
Ayrıca havalimanı girişinde gösteriş olsun diye cami yapın apronda çalısanlar icin bir mescit dahi yapmayın hersey gösterislik sözde müslümansınız yabancı şirket yapsaydı burayı bizim inancımiza saygı gosterip 3-5 tane mescit yapardi tabi sizin icin herşey para insana saygı 0

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çelebi ~ 5 yıl önce
Apronda çalışan kardeşlerimin rabbim yardımcısı olsun şartlar her bakımdan çok kötü keşke herşeyi düşündügünüz gibi emekci personelide biraz düşünseydiniz.dışarıdan bakınca muazzam bir terminal binası ama çalısanlar için içler acısı herkes ekmek parası için katlanıyor ancak karşılığını ne maddi nede manevi alamıyor yemeklerinden tutun tuvaletleri servisleri uzun çalışma saatleri ve egolu değerli yöneticiler gerçekten çok yazık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahmet reyis ~ 5 yıl önce
Hava alanı bence mükemmel birileri çıkıpta ülkemiz adına iyi olmuş demiyor hep eleştiri

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Torpilli ~ 5 yıl önce
Sen hangi rizeli müdürün yalakasisin
Eleştiri ~ 5 yıl önce
A heberi seyret orda övgüyle bahsediyorlar
Eleştiri ~ 5 yıl önce
A heberi seyret orda övgüyle bahsediyorlar

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000