23 Mart 2021, Salı 15:44:33

İstanbul Havalimanı büyük depreme hazırlanıyor

İstanbul Havalimanı Mart ayı Güvenlik Komisyonu Toplantısı Mülki İdare Amiri İlker Haktankaçmaz başkanlığında gerçekleştirildi.
  • 99'da onca ülkeden gelen çadırlar,kıyafetler vs gibi yardımlar talan edilmişti kimi ülkeden gönderdiklerini ticari mal olarak görüp vergi ! bile istenmişti. İnsan kalitemiz o gün neyse bugün de o maalesef. Ayrıca İstanbul'da hala depremle ilgili hiçbir şey yapılmıyor birçok muhalif parti yönetimindeki belediyelere Büyükşehir belediyesinde ağırlık olan iktidar yönetimleri tarafından bize oy vermeyene izin yok zihniyetiyle 2 kat izni çıkmadığı için eski binalar çoğunlukla yıkılıp yapılamıyor zira bu binalarda maddi durumu çok iyi olmayan insanlar yaşıyor ama kimin umurunda? Hani milletin verdiği karar tartışılmazdı,millet ne derse oydu,milyonlarca insan tehdit altındaydı bir an önce harekete geçilmeliydi ne oldu? İktidar seçimleri kaybedince bu sözler unutuldu zira iktidarın derdi ülke ve millet değil para,politik ve kişisel çıkar,makam...
  • 3 Numaraya odaklanmışlar. Başka kapı yok sanki.Zaten güvenlik personelleri de O kapılarda dolu dolu. Yanyana. Al sana bulaşı işte. Yolcularla çalışanlar yanyana sırt sırta giriş yapıyorlar. tabiki bulaşacak. İga neyi bekliyor anlaşılmıyor. Aç 5-6-7 yi de. Niye 1-3-4 sadece ???
  • Deprem yakındır. Kesin bir yerden haber aldılar. Gaip'ten hazır olalım o zaman......
  • Daha önce personel gidiş ve çıkışlardaki yoğunluğa bir çözüm bulsunlar 3 günde 50 60 personelde covid pozitif çıktı ve bunlar bizim arkadaşlarımız özellikle girişlerde çok az güvenlik noktası açılıyor ve yoğunluk oluyor kimse de sesini çıkarmıyor görmezden geliniyor

İstanbul Havalimanı Mart ayı Güvenlik Komisyonu Toplantısı Mülki İdare Amiri İlker Haktankaçmaz başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda genel güvenliğe ilişkin konuların yanı sıra depreme hazırlık çalışmaları kapsamında bir dizi karar alındı.

İstanbul Havalimanı Mart ayı olağan Güvenlik Komisyonu Toplantısı, video konferans aracılığıyla İstanbul Havalimanı Mülki İdare Amiri İlker Haktankaçmaz başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya, İstanbul Havalimanı'nda görev yapan resmi ve özel kurum/kuruluş yöneticileri katıldı.

Olası deprem de alınacak önlemler konuşuldu.

Toplantıda İstanbul Havalimanı'ndaki genel güvenliğe ilişkin konuların yanı sıra depreme hazırlık çalışmaları kapsamında bir dizi karar alındı. 17 Ağustos 1999 yılındaki deprem sırasında yurtdışından uçakla Atatürk Havalimanı’na gelen yardımların dağıtımı ve sevki sırasındaki yaşanan sorunların benzerinin yaşanmaması adına İGA öncülüğünde tüm kamu kurumlarının ve diğer paydaşlarını katılımıyla en ince ayrıntısına karar hazırlanan deprem eylem planı ele alındı. Kurumların ve paydaşların görüşlerine açılan taslak, gelecek görüşlere göre son halini alacak. Her türlü detayın düşünüldüğü eylem planında havalimanında operasyonların aksamadan devam etmesi ve gelen yardım ekiplerinin enkaz bölgelerine sevkine kadar  tüm  detaylarının en ince ayrıntısına  kadar ele alındı.

İstanbul Havalimanı büyük depreme hazırlanıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Deprem ~ 3 yıl önce
99'da onca ülkeden gelen çadırlar,kıyafetler vs gibi yardımlar talan edilmişti kimi ülkeden gönderdiklerini ticari mal olarak görüp vergi ! bile istenmişti. İnsan kalitemiz o gün neyse bugün de o maalesef. Ayrıca İstanbul'da hala depremle ilgili hiçbir şey yapılmıyor birçok muhalif parti yönetimindeki belediyelere Büyükşehir belediyesinde ağırlık olan iktidar yönetimleri tarafından bize oy vermeyene izin yok zihniyetiyle 2 kat izni çıkmadığı için eski binalar çoğunlukla yıkılıp yapılamıyor zira bu binalarda maddi durumu çok iyi olmayan insanlar yaşıyor ama kimin umurunda? Hani milletin verdiği karar tartışılmazdı,millet ne derse oydu,milyonlarca insan tehdit altındaydı bir an önce harekete geçilmeliydi ne oldu? İktidar seçimleri kaybedince bu sözler unutuldu zira iktidarın derdi ülke ve millet değil para,politik ve kişisel çıkar,makam...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Niye 3 no ? ~ 3 yıl önce
3 Numaraya odaklanmışlar. Başka kapı yok sanki.Zaten güvenlik personelleri de O kapılarda dolu dolu. Yanyana. Al sana bulaşı işte. Yolcularla çalışanlar yanyana sırt sırta giriş yapıyorlar. tabiki bulaşacak. İga neyi bekliyor anlaşılmıyor. Aç 5-6-7 yi de. Niye 1-3-4 sadece ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DEMEKKİ ~ 3 yıl önce
Deprem yakındır. Kesin bir yerden haber aldılar. Gaip'ten hazır olalım o zaman......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sht ~ 3 yıl önce
Daha önce personel gidiş ve çıkışlardaki yoğunluğa bir çözüm bulsunlar 3 günde 50 60 personelde covid pozitif çıktı ve bunlar bizim arkadaşlarımız özellikle girişlerde çok az güvenlik noktası açılıyor ve yoğunluk oluyor kimse de sesini çıkarmıyor görmezden geliniyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
3 ? neden ~ 3 yıl önce
3 Numaraya odaklanmışlar. Başka kapı yok sanki.Zaten güvenlik personelleri de O kapılarda dolu dolu. Yanyana. Al sana bulaşı işte. Yolcularla çalışanlar yanyana sırt sırta giriş yapıyorlar. tabiki bulaşacak. İga neyi bekliyor anlaşılmıyor. Aç 5-6-7 yi de. Niye 1-3-4 sadece ???

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000