25 Mayıs 2023, Perşembe 08:40:02

İstanbul Havalimanı Avrupa'da zirvede

Avrupa Hava Seyrüsefer Emniyet Teşkilatı'nın(EUROCONTROL), 15-21 Mayıs haftasına ilişkin verilere göre İstanbul Havalimanı günlük ortalama bin 401 uçuş ile Avrupa'nın en yoğun havalimanı oldu.
  • Artık güvenlik görevlilerini bu kadar sıkmayın düzgün bir maaş ve yemek kartı verin yemek istemiyoruz hepsi çöpe gidiyor yazık günah çoğu yemeğe bile gelmiyor şartlar çok zor emek var ortada ama maaş çok düşük lütfen düzeltin artık geçinemiyoruz!!!
  • MERHABA..İGA GÜVENLİK BÜTÜN ÇALIŞANLARINI yaşlı genç üni mezunu kim varsa LİSEYE KAYDETMİŞ. HEMDE HİÇ KİMSENİN RIZASI VE HABERİ OLMADAN. OLAY DÜN ORTAYA ÇIKINCA BUGÜN HEMEN EVRAKLAR HAZIRLANDI VE HERKESE TARİH YAZILMADAN AD SOYAD İMZA ATTIRILDI. TARİHİ KENDİLERİ YAZACAKLARMIŞ YANİ BİZİ NEZAMAN KAYIT ETTİLERSE O TARİHİ YAZACAKLAR. BİNLERCE GÜVENLİĞİN BUNDAN DÜN HABERİ OLDU VE HEMEN İMZA EVRAGI HAZIRLAYIP ZORLA İMZALATTILAR. LÜTFEN BU HABERİN PEŞİNE DÜŞÜN.YAPILAN USULSÜZLÜĞÜ ORTAYA ÇIKARIN. HANGİ GÜVENLİĞE SORARSANIZ SİZE SÖYLERLER. RESMEN HABERİMİZ OLMADAN EVRAKLARIMIZ KULLANILARAK ÜZERİMİZDEN İŞ ÇEVİRMİŞLER. VE ORTAYA ÇIKINCA TARİH YAZILMADAN EVRAGA İMZA ATTIRIYORLAR.. SÖYLEDİKLERİ TEK ŞEYDE SİZE BİR ZARARI YOK KURCALAMAYIN NE OLDUĞUNU SORGULAMAYIN. BEDAVA SERTİFİKA ALCAKSINIZ İLERDE İŞİNİZE YARAR DENİYOR. Bİ AÇIKLAMA BİLE YAPILMIYOR.. HERGÜN REKOR KIRAN İSTANBUL HAVALİMANI ÜÇ KURUŞ MİLETİN SIRTINDA TEŞVİK KOPARMANIN PEŞİNE DÜŞMÜŞ. CEODA BURDA HAVA ATIYOR !!!
  • Bekliyoruz Singapur Emirates temettü 10 maaş
  • Bir Türk Cihana Bedeldir.
  • salla salla tutarsa atatürk havalimani 1500 ucak inip kalkiyordu en azindan ulasim kolaydi metrosu na asansörle iniyordu ya yeni kac yüzmetre uzakta heryönüyle felaket kendi kendinize birinci yapiyonuz buna kargalarda güler
  • Emeği geçenlerin ellerine sağlık, Dhmi yöneticileri kulaklarının üzerine yatmaya devam etsin..
  • Ses verin geziciler

Avrupa Hava Seyrüsefer Emniyet Teşkilatı'nın(EUROCONTROL), 15-21 Mayıs haftasına ilişkin verilere göre İstanbul Havalimanı günlük ortalama bin 401 uçuş ile Avrupa'nın en yoğun havalimanı oldu.

EUROCONTROL tarafından yayınlanan Hava Trafik Operasyonları, 15-21 Mayıs istatistiklerinde İstanbul Havalimanı günlük bin 401 uçuşla zirvede yer aldı.

Söz konusu dönemde günde ortalama bin 330 uçuşla Amsterdam Schiphol Havalimanı ikinci, bin 302 uçuşla Londra Heathrow Havalimanı üçüncü sırada yer aldı.

İstanbul Havalimanı İşletmecisi İGA'nın sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, "EUROCONTROL tarafından yayınlanan 20'inci hafta verilerine göre, İstanbul Havalimanı günde ortalama bin 401 uçuşla Avrupa'nın zirvesinde yer aldı. Bizi tercih eden tüm yolcularımıza teşekkür ederiz" ifadelerine yer verildi.

İstanbul Havalimanı Avrupa'da zirvede

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

İga güvenlik ~ 11 ay önce
Artık güvenlik görevlilerini bu kadar sıkmayın düzgün bir maaş ve yemek kartı verin yemek istemiyoruz hepsi çöpe gidiyor yazık günah çoğu yemeğe bile gelmiyor şartlar çok zor emek var ortada ama maaş çok düşük lütfen düzeltin artık geçinemiyoruz!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iga ~ 11 ay önce
MERHABA..İGA GÜVENLİK BÜTÜN ÇALIŞANLARINI yaşlı genç üni mezunu kim varsa LİSEYE KAYDETMİŞ. HEMDE HİÇ KİMSENİN RIZASI VE HABERİ OLMADAN. OLAY DÜN ORTAYA ÇIKINCA BUGÜN HEMEN EVRAKLAR HAZIRLANDI VE HERKESE TARİH YAZILMADAN AD SOYAD İMZA ATTIRILDI. TARİHİ KENDİLERİ YAZACAKLARMIŞ YANİ BİZİ NEZAMAN KAYIT ETTİLERSE O TARİHİ YAZACAKLAR. BİNLERCE GÜVENLİĞİN BUNDAN DÜN HABERİ OLDU VE HEMEN İMZA EVRAGI HAZIRLAYIP ZORLA İMZALATTILAR. LÜTFEN BU HABERİN PEŞİNE DÜŞÜN.YAPILAN USULSÜZLÜĞÜ ORTAYA ÇIKARIN. HANGİ GÜVENLİĞE SORARSANIZ SİZE SÖYLERLER. RESMEN HABERİMİZ OLMADAN EVRAKLARIMIZ KULLANILARAK ÜZERİMİZDEN İŞ ÇEVİRMİŞLER. VE ORTAYA ÇIKINCA TARİH YAZILMADAN EVRAGA İMZA ATTIRIYORLAR.. SÖYLEDİKLERİ TEK ŞEYDE SİZE BİR ZARARI YOK KURCALAMAYIN NE OLDUĞUNU SORGULAMAYIN. BEDAVA SERTİFİKA ALCAKSINIZ İLERDE İŞİNİZE YARAR DENİYOR. Bİ AÇIKLAMA BİLE YAPILMIYOR.. HERGÜN REKOR KIRAN İSTANBUL HAVALİMANI ÜÇ KURUŞ MİLETİN SIRTINDA TEŞVİK KOPARMANIN PEŞİNE DÜŞMÜŞ. CEODA BURDA HAVA ATIYOR !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 11 ay önce
Bekliyoruz Singapur Emirates temettü 10 maaş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MKA ~ 11 ay önce
Bir Türk Cihana Bedeldir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eskisehirli ~ 11 ay önce
salla salla tutarsa atatürk havalimani 1500 ucak inip kalkiyordu en azindan ulasim kolaydi metrosu na asansörle iniyordu ya yeni kac yüzmetre uzakta heryönüyle felaket kendi kendinize birinci yapiyonuz buna kargalarda güler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vizyonsuz zihniyet. ~ 11 ay önce
Bugün 1500 yarın 3000 daha yeni iken bile birinci.
İstemezük ~ 11 ay önce
Tek bildiğiniz beğenmezler
Tebrikler ~ 11 ay önce
Emeği geçenlerin ellerine sağlık, Dhmi yöneticileri kulaklarının üzerine yatmaya devam etsin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Korsanpilot ~ 11 ay önce
Ses verin geziciler

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000