03 Mayıs 2019, Cuma 10:33:21

İstanbul Havalimanı 4 milyonu aştı

6 Nisan’da Atatürk Havalimanı'ndan İstanbul Havalimanı'na gerçekleşen ve “Büyük Göç” olarak adlandırılan taşınma operasyonunun ardından İstanbul Havalimanı, Nisan ayı sonunda toplamda 4 milyon 113 bin 956 yolcuyu ağırladı.
  • Yolcular mutsuz çalışanlar mutsuz! Kim mutlu ? Oray helikopterle gidip gelenler mi ? Hadi yolcuları geçtik çalışanların her gün verdiği HGS ücretleri ? Çekilen onca yol. Arabası olmayan için yüksek ücretler alan Havaist mi mutlu ? Biri söylesin ya kim mutlu ?
  • E5 SEFAKÖY METRO NE ZAMAN AÇILACAK.??? HİÇBİR İŞ BAŞLATILMAMIŞ.ÇOĞU ÇALIŞAN E5 ÜZERİ BÖLGELERDE OTURUYOR.YAZIK ÇALIŞAN YOLLARDA PERİŞAN.2-3 SAATİ YOLLARDA GEÇİYOR.KIŞ IN NE OLACAK BAKIN GÖRECEKSİNİZ.YAZIK ÇALIŞANA EMEKÇİYE. !!!!!!
  • Havalimanı çok geniş yapılmış bu terminalle bile 160 milyona kadar yolu var. Biraz estetik sanatsal bir şeyler olsaydı iyi olurdu. Büyüklük güzellik değil maalesef. Hani bizi Robotlar karşılayacaktı? Check-in kontuarlarında kuyruk var, taksiciler halen sahtekarlık peşinde. Lütfen şu işi biraz daha ciddiye alın!
  • Graalll
  • Peki geçen haftaki çatıdan düşen işçiyi de sayarsak ölümler kaça çıktı???
  • Mesai gelmeyen personeller Şef ve Müdürler tarafından tehdit ediliyor vardiya prim keserim diye
  • Hiç duydunuz mu veya gördünüz mü? ......hava limanında yolcu sayısı.......aştı diye bir haber. Yapmayın....rezil oluyoruz....bunlar övünülecek şeyler değil. Yıllık kişi başı gelirden bahsedebiliyormuyuz....teknolojik bir buluştan....tamamen yerli bir üretimimizden..... Allah sonumuzu hayır eylesin.
  • Tgs çalışanları olarak şikayetlerimiz çok. Mesailer ağır şekilde ilerliyor.
  • Yarım milyon dolar. Artan taksi yakıtı maliyeti. Yanlış hesap Bağdat'tan döndü. Ama müteahhitlere giren çıkan yok. Gözümüz gibi baktığımız şirkete giriyor. 3 Flap inelim, tek motor taksi yapalım, short cut alalım derken gitti bütün tasarruf. Yazık günah ya, milli servet bu. Neymiş; önce doğudaki pisti yapaydık iyiydi. Yapsaydınız o zaman kardeşim. Bi kere de, kervanı düzün de öyle çıkın yola be kardeşim. İnsaf be
  • Arkadaş bir grup var böyle önlerine ne koyarsaniz koyun hep bir maraz çıkartmakta ustalar. Evet şuan gecikmeler vs sorunlar var. Burası yeni bir yapı zamanla oturacaktir hersey yerine. Olan oldu her boka şikayet edeceğinize işinizi adam gibi hakkiyla yapin. He çok mu şikayetcisin çalışma arkadaşım git kendine başka bir iş bak

6 Nisan’da Atatürk Havalimanı'ndan İstanbul Havalimanı'na gerçekleşen ve “Büyük Göç” olarak adlandırılan taşınma operasyonunun ardından İstanbul Havalimanı, Nisan ayı sonunda toplamda 4 milyon 113 bin 956 yolcuyu ağırladı.

İstanbul Havalimanı’nın kapılarını açmasıyla birlikte ilk ayın yolcu dataları da belli oldu. Taşınması ardından ilk uçuşun başladığı 6 Nisan’dan 30 Nisan’a kadar İstanbul Havalimanı’nda toplam 26 bin 520 uçuşla, 4 milyon 113 bin 956 yolcu uçuş gerçekleştirdi.  Toplam yolcuların 2 milyon 095 bin 908’ini gelen, 2 milyon 018 bin 048’ini giden yolcu oluşturdu. Toplam uçuşların 13 bin 233’ünü gelen, 13 bin 287’si ise giden uçuş şeklinde gerçekleşti.  

Bu süre zarfında bagaj sayısı ise 3 milyon 3 bin 909’e ulaşırken, gelen yolcu bagajı 970 bin 622, giden yolcu bagajı ise 2 milyon 033 bin 287 oldu. Yıllık 90 milyon yolcu kapasite ile yolcularını misafir eden dünyanın yeni havacılık merkezi İstanbul Havalimanı, tüm fazları tamamlandığında yılda 200 milyon yolcuya hizmet verecek.

İstanbul Havalimanı 4 milyonu aştı

Yorumlar Tüm Yorumlar (34)

Yorumsuz ~ 5 yıl önce
Yolcular mutsuz çalışanlar mutsuz! Kim mutlu ? Oray helikopterle gidip gelenler mi ? Hadi yolcuları geçtik çalışanların her gün verdiği HGS ücretleri ? Çekilen onca yol. Arabası olmayan için yüksek ücretler alan Havaist mi mutlu ? Biri söylesin ya kim mutlu ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
e5 sefaköt metro ~ 5 yıl önce
E5 SEFAKÖY METRO NE ZAMAN AÇILACAK.??? HİÇBİR İŞ BAŞLATILMAMIŞ.ÇOĞU ÇALIŞAN E5 ÜZERİ BÖLGELERDE OTURUYOR.YAZIK ÇALIŞAN YOLLARDA PERİŞAN.2-3 SAATİ YOLLARDA GEÇİYOR.KIŞ IN NE OLACAK BAKIN GÖRECEKSİNİZ.YAZIK ÇALIŞANA EMEKÇİYE. !!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İst ~ 5 yıl önce
Havalimanı çok geniş yapılmış bu terminalle bile 160 milyona kadar yolu var. Biraz estetik sanatsal bir şeyler olsaydı iyi olurdu. Büyüklük güzellik değil maalesef. Hani bizi Robotlar karşılayacaktı? Check-in kontuarlarında kuyruk var, taksiciler halen sahtekarlık peşinde. Lütfen şu işi biraz daha ciddiye alın!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CaCık ~ 5 yıl önce
Graalll

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.... ~ 5 yıl önce
Peki geçen haftaki çatıdan düşen işçiyi de sayarsak ölümler kaça çıktı???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mesai Sorunu ~ 5 yıl önce
Mesai gelmeyen personeller Şef ve Müdürler tarafından tehdit ediliyor vardiya prim keserim diye

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaptan ~ 5 yıl önce
Hiç duydunuz mu veya gördünüz mü? ......hava limanında yolcu sayısı.......aştı diye bir haber. Yapmayın....rezil oluyoruz....bunlar övünülecek şeyler değil. Yıllık kişi başı gelirden bahsedebiliyormuyuz....teknolojik bir buluştan....tamamen yerli bir üretimimizden..... Allah sonumuzu hayır eylesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Help me ~ 5 yıl önce
Tgs çalışanları olarak şikayetlerimiz çok. Mesailer ağır şekilde ilerliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Günlük ekstra maliyet ~ 5 yıl önce
Yarım milyon dolar. Artan taksi yakıtı maliyeti. Yanlış hesap Bağdat'tan döndü. Ama müteahhitlere giren çıkan yok. Gözümüz gibi baktığımız şirkete giriyor. 3 Flap inelim, tek motor taksi yapalım, short cut alalım derken gitti bütün tasarruf. Yazık günah ya, milli servet bu. Neymiş; önce doğudaki pisti yapaydık iyiydi. Yapsaydınız o zaman kardeşim. Bi kere de, kervanı düzün de öyle çıkın yola be kardeşim. İnsaf be

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pie ~ 5 yıl önce
Arkadaş bir grup var böyle önlerine ne koyarsaniz koyun hep bir maraz çıkartmakta ustalar. Evet şuan gecikmeler vs sorunlar var. Burası yeni bir yapı zamanla oturacaktir hersey yerine. Olan oldu her boka şikayet edeceğinize işinizi adam gibi hakkiyla yapin. He çok mu şikayetcisin çalışma arkadaşım git kendine başka bir iş bak

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000