27 Eylül 2021, Pazartesi 13:25:58

İstanbul Havalimanı 100 milyonu geçti

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, dünyanın en büyük havalimanı ve bölgenin en önemli küresel aktarma merkezi olan İstanbul Havalimanı'nın 27 Eylül itibarıyla 100 milyonu aşkın yolcuya ev sahipliği yaptığını bildirdi.
  • Boyle cok inandirici haberleri nasil yapiyorsaniz valla bravo, benim gordugum en rezil yer bu havaalani
  • madem artık para kazanıyor, o zaman devlete olan vergi borcunu da ödesin! DHMI'ye ödemesi gereken yıllık kira neden ödenmiyor? Bu ödenmeyen paranın için yetim hakkı yokmu?!
  • Geçti de sanki iganın başarısı mı hayır. Tk olmasa nereye geçecek. Tgs çift maaşlar sene başında geri dönmeli yoksa işe almaya personel bulamayacaklar
  • Sabiha gokcenede ayni alaka gosterilse insanlar dunyanin bir ucuna gitmek zorunda kalmasa
  • Parayı götüren götürüyor ama tgs personeli her zamanki gibi cüzdanı boş geziyor. Bu devran böyle gitmezzz.
  • Ne diyordu muhalifler "beyaz fil olacak, kimse gitmeyeceği için atıl kalacak" Onlara kapak olsun bu haber. İşte Türkiyedeki muhaliflerin çapını gösteren basit bir örnek. Bunlar yeniliğe gelişime kapalı oldukları gibi, yapmaya çalışana da engel olmaya çalışan cahiller sürüsüdür. Sorsan çok eğitimli kültürlü falan filandırlar.
  • Kabin memuru alımı ne zaman
  • Kabin memuru alımı ne zaman
  • Yılda 65 milyon kapasiteyle çalışan Atatürk’ten, 3 yılda 100 milyon kapasiteyle çalışan İstanbul’a…
  • Akıyo bu sene maşallah. İga'nın devlete olan bir senelik kira borcunun affedilip, bir senelik borcunun da öteki yıllara ötelenip üstüne bir de rekor haberleri gelince züğürdün çenesi yoruluyor işte. Neyse bizim vergilerimizle zenginleşme miş gibi yiyin, için. Çalışanlarınızın dertleriyle dertlenirseniz gönül koyarız.seeen 1.45 milyooon milyaaar euro kardasın sen bu parayı ne yaptın diye soracak değiliz. Biliriz ki o para emin ellerde halkımız için kullanılacak. Devletin önemsiz görüp alıvermeye üşendiği o kadarcık paracıkla öğrenci yurdu ihtiyacı mı karşılanırdı? Elimize dizimize dursun nankörlüğümüz. Sanki affedilen bu borçla çiftçinin, emeklinin, akşam pazarında çöpten meyve sebze toplayan fasfakirin derdi mi hallolacaktı? Okuyup üniversite bitireydin de fakir olmayaydın.devletin işi gücü yok da senin verginle yapılmış Havalimanının gelirini senle mi paylaşacaktı? Hem sana kim üniversite oku dedi anarşist gidip Kartal imam hatip okusaydın da paraya hükmetmeye layık olaydın. Para parayı çeker Allah'ı yoksulu. Enflasyonla baş edebilmeyi bilmezsin, ev ekonomisi bilmezsin neymiş efendim devlet milyar euroCUK alacağını tahsil etmemiş de yok o parayla şunlar şunlar yapılırmış. Dünyanın buluşma noktası İstanbul Havalimanı orası. Ona herşey feda. Çalışanlar niye var işletmecinin silinen borcunun kendisinin de nemalanması için mi? Size iş yerinize rahat gidin gelin diye terminale 1.5 kilometre uzaklıkta Havalimanı metrosu yapılıyor ya işte. Hesap hatası olmuş olabilir yok körüğe kadar mı gidecekti metro. Hesap hatası demişken burda tutturulan hedef Zafer Havalimanı'nın azıcık sapan hedefini tölere ediyor mu? Haddimi aşıp kıyaslama yaptım sanki benim düşüncemin devletlülerim nazarında itibarı varmış gibi. Vallahi seviniyorum rekorların içinden geçelim sonuçta bu eserler bu milletin. Bu milletin derken gerçekten bu milletin yani benim her ay bordromdan kırpılan %5 hazine kesintisi, trol radyo televizyon kurumuna hunharca ödediğim vergi, neredeyse oksijen alıyorum diye kesilecek H2o vergisi gibi akla hayale sığmayan verginin vergisinin vergisiyle yapılan eserler. Borcu kafanıza göre affederken benim de kul hakkımı kafama göre affedebileceğim aklınızın bir köşesinde bulunsun. Şirket zordayken devlet affetsin ama millet zordayken şirket döviz garantili geçirsin biraz +18'e giriyor. Allah'tan Allah var da ümidimizi koruyoruz. Yoksa bu Rabbena hep banacılarla napardık!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, dünyanın en büyük havalimanı ve bölgenin en önemli küresel aktarma merkezi olan İstanbul Havalimanı'nın 27 Eylül itibarıyla 100 milyonu aşkın yolcuya ev sahipliği yaptığını bildirdi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yazılı açıklamasında, 29 Ekim 2018'de açılan İstanbul Havalimanı'nda bugüne kadar iç hatta 27 milyon 343 bin 141, dış hatta 72 milyon 684 bin 722 olmak üzere toplam 100 milyon 27 bin 863 yolcunun ağırlandığını bildirdi.

İstanbul Havalimanı'nda 198 bin 46'sı iç hat, 507 bin 940'ı dış hat olmak üzere toplam 705 bin 986 uçak seferi gerçekleştirildiğini kaydeden Karaismailoğlu, "Arka arkaya ödüller alarak adından söz ettiren İstanbul Havalimanı'nda yolcu sayısı 100 milyonu aştı. İstanbul Havalimanı, dev kapasitesiyle Türkiye'yi uluslararası bir aktarma merkezi yaptı. Bu durum ülkemizi küresel havacılıkta zirveye taşıdı. Fiziki altyapısı, teknoloji yatırımları, hizmet kalitesi ile havacılık sektörünün adeta baş tacı oldu." değerlendirmesinde bulundu.

Karaismailoğlu, dünyanın en büyük havalimanı ve bölgenin en önemli küresel aktarma merkezi olan İstanbul Havalimanı'nın uluslararası aktarma merkezi konumunu her geçen gün daha da güçlendirdiğine dikkati çekti.

İstanbul Havalimanı, dünya çapında prestijli kurumların takdirini kazanıyor
İstanbul Havalimanı, dünya çapında prestijli kurumların takdirini kazanarak art arda ödüller almaya devam ediyor.

Havalimanı, New York merkezli, dünyaca ünlü Travel and Leisure dergisinin "World's Best Awards 2021" anketinde "Dünyanın En İyi 10 Havalimanı" arasında yer aldı.

Anket sonucuna göre İstanbul Havalimanı, Incheon (Kore), Dubai, Hamad (Katar), Tokyo (Japonya), Hong Kong, Narita (Japonya), Zürih (İsviçre) ve Osaka (Japonya) gibi havalimanlarını geride bıraktı.

Singapur Changi Havalimanı'nın 93,45 puanla birinci olduğu listede İstanbul Havalimanı 91,17 puanla ikinciliğe yerleşti.

Dergi okurlarının oylarıyla belirlenen listede İstanbul Havalimanı, ilk 10 arasına en yüksek sıradan giriş yaptı. 11 Ocak'ta başlayan oylama 10 Mayıs'ta sona ererken İstanbul Havalimanı'nın en yüksek oyu alan havalimanlarından olduğu belirtildi.

İstanbul Havalimanı, Avrupa'da en yoğun havalimanları sıralamasında 20 milyon 972 bin 497 yolcuya hizmet vererek ilk sırada yer aldı.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğünce açıklanan bu yılın 8 aylık verilerine göre, iç hatlarda 6 milyon 291 bin 783, dış hatlarda 14 milyon 680 bin 714 olmak üzere toplam 20 milyon 972 bin 497 yolcu trafiği oldu.

İstanbul Havalimanı 100 milyonu geçti

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Nasil ayarlaniyorsa ~ 2 yıl önce
Boyle cok inandirici haberleri nasil yapiyorsaniz valla bravo, benim gordugum en rezil yer bu havaalani

Yanıtla

Kalan karakter 1000
IGA ~ 2 yıl önce
madem artık para kazanıyor, o zaman devlete olan vergi borcunu da ödesin! DHMI'ye ödemesi gereken yıllık kira neden ödenmiyor? Bu ödenmeyen paranın için yetim hakkı yokmu?!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tgs ~ 2 yıl önce
Geçti de sanki iganın başarısı mı hayır. Tk olmasa nereye geçecek. Tgs çift maaşlar sene başında geri dönmeli yoksa işe almaya personel bulamayacaklar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Keske ~ 3 yıl önce
Sabiha gokcenede ayni alaka gosterilse insanlar dunyanin bir ucuna gitmek zorunda kalmasa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 3 yıl önce
Parayı götüren götürüyor ama tgs personeli her zamanki gibi cüzdanı boş geziyor. Bu devran böyle gitmezzz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çapları bu kadar ~ 3 yıl önce
Ne diyordu muhalifler "beyaz fil olacak, kimse gitmeyeceği için atıl kalacak" Onlara kapak olsun bu haber. İşte Türkiyedeki muhaliflerin çapını gösteren basit bir örnek. Bunlar yeniliğe gelişime kapalı oldukları gibi, yapmaya çalışana da engel olmaya çalışan cahiller sürüsüdür. Sorsan çok eğitimli kültürlü falan filandırlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorum ~ 3 yıl önce
Kabin memuru alımı ne zaman

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorum ~ 3 yıl önce
Kabin memuru alımı ne zaman

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hey gidi günler ~ 3 yıl önce
Yılda 65 milyon kapasiteyle çalışan Atatürk’ten, 3 yılda 100 milyon kapasiteyle çalışan İstanbul’a…

Yanıtla

Kalan karakter 1000
UcL ~ 3 yıl önce
Akıyo bu sene maşallah. İga'nın devlete olan bir senelik kira borcunun affedilip, bir senelik borcunun da öteki yıllara ötelenip üstüne bir de rekor haberleri gelince züğürdün çenesi yoruluyor işte. Neyse bizim vergilerimizle zenginleşme miş gibi yiyin, için. Çalışanlarınızın dertleriyle dertlenirseniz gönül koyarız.seeen 1.45 milyooon milyaaar euro kardasın sen bu parayı ne yaptın diye soracak değiliz. Biliriz ki o para emin ellerde halkımız için kullanılacak. Devletin önemsiz görüp alıvermeye üşendiği o kadarcık paracıkla öğrenci yurdu ihtiyacı mı karşılanırdı? Elimize dizimize dursun nankörlüğümüz. Sanki affedilen bu borçla çiftçinin, emeklinin, akşam pazarında çöpten meyve sebze toplayan fasfakirin derdi mi hallolacaktı? Okuyup üniversite bitireydin de fakir olmayaydın.devletin işi gücü yok da senin verginle yapılmış Havalimanının gelirini senle mi paylaşacaktı? Hem sana kim üniversite oku dedi anarşist gidip Kartal imam hatip okusaydın da paraya hükmetmeye layık olaydın. Para parayı çeker Allah'ı yoksulu. Enflasyonla baş edebilmeyi bilmezsin, ev ekonomisi bilmezsin neymiş efendim devlet milyar euroCUK alacağını tahsil etmemiş de yok o parayla şunlar şunlar yapılırmış. Dünyanın buluşma noktası İstanbul Havalimanı orası. Ona herşey feda. Çalışanlar niye var işletmecinin silinen borcunun kendisinin de nemalanması için mi? Size iş yerinize rahat gidin gelin diye terminale 1.5 kilometre uzaklıkta Havalimanı metrosu yapılıyor ya işte. Hesap hatası olmuş olabilir yok körüğe kadar mı gidecekti metro. Hesap hatası demişken burda tutturulan hedef Zafer Havalimanı'nın azıcık sapan hedefini tölere ediyor mu? Haddimi aşıp kıyaslama yaptım sanki benim düşüncemin devletlülerim nazarında itibarı varmış gibi. Vallahi seviniyorum rekorların içinden geçelim sonuçta bu eserler bu milletin. Bu milletin derken gerçekten bu milletin yani benim her ay bordromdan kırpılan %5 hazine kesintisi, trol radyo televizyon kurumuna hunharca ödediğim vergi, neredeyse oksijen alıyorum diye kesilecek H2o vergisi gibi akla hayale sığmayan verginin vergisinin vergisiyle yapılan eserler. Borcu kafanıza göre affederken benim de kul hakkımı kafama göre affedebileceğim aklınızın bir köşesinde bulunsun. Şirket zordayken devlet affetsin ama millet zordayken şirket döviz garantili geçirsin biraz +18'e giriyor. Allah'tan Allah var da ümidimizi koruyoruz. Yoksa bu Rabbena hep banacılarla napardık!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000