18 Ocak 2020, Cumartesi 15:21:45

İGA'nın kararı Meclis gündemine taşındı

İyi Parti İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu, İstanbul Havalimanı'nda 1 Ocak itibariyle başlatılan uygulamayı TBMM'de gündeme getirdi.
  • Kısacık bir yolu paralı yapmışlar.10 TL gidişte 10 TL dönüşte para ödüyorsunuz.Otopark ücreti AHL’ye göre 2 SAW’a göre 3 kat yüksek.Uçaklara yakıtı sadece İGA verebilir.Nerede bu ülkenin rekabet kurulu?Mütahitlerinden birisi bu milletin bir yerine koyacağız demişti ya.Helal olsun doğru söylemeyi de beceriyorlarmış.Bu resmen fırsatçılıktır.Ayıptır.
  • İga belli kararlar alarak havacılık dışına çıkarak ne yapmaya çalıştığı sorgulanmalı..burayı istemeyenlere koz vermek için mi bu ceviz kabuğunu doldurmayan sorunlarla sorun yaratıyor, acilen iganın başaındaki havalimanı yöneticileri araştırılmalı ve bu kararlar ve geçmişinde burayı tepkileri araştırılmalı geç kalmadan
  • Yakında tuvalet de paralı olucak
  • Thyları herşeye zam yapıyor yeni ücretler getiriyor işler azalırken .Nednei belli yeni havalimanı maliyetleri azaltmak ,IGA karşılayana vergi getiriyor bu gidişte 30 yaşını aşmış Bekar yolcu karşılama 44 Euro olabilir,bu vergi ücret alma mantısı sınırı yok..
  • Bence yakinlarini ugurlayanlardanda ucret alinabilir 1.derece yakin 1€ 2.derece yakin 4€ asker ugurlama ekstraya girmeli sonucta bir kere gidiliyor pamuk eller cebe

İyi Parti İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu, İstanbul Havalimanı'nda 1 Ocak itibariyle başlatılan uygulamayı TBMM'de gündeme getirdi.

Nuhoğlu, İstanbul Havalimanı'nda yolcu karşılama alanına yolcu yakınları dışında kimsenin alınmaması, pankart ve doviz bulunduranların terminal dışına alınması ile ilgili kararı eleştirdi. 

Bu kararın isabetsiz, yasalara ve Türk turizmine aykırı olduğunu ifade eden Nuhoğlu, 'yetkililerin dikkatini çekmek istiyorum' dedi. Bu kararın TURSAB'ın acente görevlilerine verdiği yetkiyi yok saydığını ifade eden Hayrettin Nuhoğlu, kaçak çalışanlarla aynı tutulduğunu belirtti. 

Bu konuyla ilgili acentelerin İstanbul Havalimanı'nda basın açıklamasına da İstanbul Valiliği'nin engel olduğunun altını çizen Nuhoğlu, kararı kınadığını söyledi.

'Sessiz Havalimanı' konseptinin anonsların azaltılması ve kapılarda anons yapılması olduğunu ifade eden Hayrettin Nuhoğlu, alınan kararın söz konusu konseptle ilgisi olmadığını açıkladı.

Nuhoğlu ayrıca, karşılama görevinin İGA yekililerine verildiğini ve karşılama için her yolcudan 4 Euro bedel alındığını iddia etti.

İşte Nuhoğlu'nun açıklamalarının tamamı:

 

İGA'nın kararı Meclis gündemine taşındı

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Deli Dumrul ~ 4 yıl önce
Kısacık bir yolu paralı yapmışlar.10 TL gidişte 10 TL dönüşte para ödüyorsunuz.Otopark ücreti AHL’ye göre 2 SAW’a göre 3 kat yüksek.Uçaklara yakıtı sadece İGA verebilir.Nerede bu ülkenin rekabet kurulu?Mütahitlerinden birisi bu milletin bir yerine koyacağız demişti ya.Helal olsun doğru söylemeyi de beceriyorlarmış.Bu resmen fırsatçılıktır.Ayıptır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bu kararlar neden ~ 4 yıl önce
İga belli kararlar alarak havacılık dışına çıkarak ne yapmaya çalıştığı sorgulanmalı..burayı istemeyenlere koz vermek için mi bu ceviz kabuğunu doldurmayan sorunlarla sorun yaratıyor, acilen iganın başaındaki havalimanı yöneticileri araştırılmalı ve bu kararlar ve geçmişinde burayı tepkileri araştırılmalı geç kalmadan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zorro ~ 4 yıl önce
Yakında tuvalet de paralı olucak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Daha iyi günler ~ 4 yıl önce
Thyları herşeye zam yapıyor yeni ücretler getiriyor işler azalırken .Nednei belli yeni havalimanı maliyetleri azaltmak ,IGA karşılayana vergi getiriyor bu gidişte 30 yaşını aşmış Bekar yolcu karşılama 44 Euro olabilir,bu vergi ücret alma mantısı sınırı yok..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sacmalayan Toplum ~ 4 yıl önce
Bence yakinlarini ugurlayanlardanda ucret alinabilir 1.derece yakin 1€ 2.derece yakin 4€ asker ugurlama ekstraya girmeli sonucta bir kere gidiliyor pamuk eller cebe

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000