08 Ocak 2020, Çarşamba 12:53:21

İGA'dan şirketlere fırtına uyarısı

İstanbul'da son günlerde etkili olan fırtına nedeniyle İstanbul Havalimanı tüm şirketleri uyardı.
  • Öyledir şirkette çalışıyoruz ki Tgs olarak zammın nekadar olacagını mürdürler dahil bilmiyor 10 yıldır sır gibi saklanıyor şaka değil gerçek
  • İktidar ve iga yönetimi her türlü hava şartında yeni havalimanında hiç sorun yaşanmayacak diyorlardı hani nerede? Şimdi de şirketlere fırtına uyarısı yapıyorlar. Hayatları palavra.
  • Rant havaalanı dökülüyor
  • Zamları konuşalım artık gayret çaba özveri ile herkes çalışıyor Thy Tgs ve diğer tüm şirketler zam oranlarını bekliyor.
  • Çatıdan levhalar uçmaya başladı.İGA İNŞAAT çalışıyor. Bravo.Daha neler göreceğiz. Birisinin başına düşerse İGA cezasını ödeyecekmi.? Ceza keseriz biz de İGA ya ))))
  • yapma be igaaaaa!
  • Hay allah razı olsun. İGA'dan evvel havacılık yoktu ,teçhizat icat edilmemişti ,böyle meteorolojik hadiselerden haberimiz yoktu ,kural ve nizam bilmezdik.Hepsini sayelerinde öğrendik.Önce kendi yaptığınız binaların,ekipmanların,pistlerin güvenliğini alın da sonra millete uyarı yapın bence.

İstanbul'da son günlerde etkili olan fırtına nedeniyle İstanbul Havalimanı tüm şirketleri uyardı.

Havalimanının işletmecisi İGA, fırtına nedeniyle şirketlere yaptığı uyarıda dikkatli olunmasını istedi. Fırtına nedeniyle uçaklara yanaşan ve devrilme riski taşıyan araçların fiziki kontrolle menavra yaptırılması gerektiği konusunda uyarırken, apron teçhizatlarının ise sabitlenmesini istedi.

Bu arada AirportHaber'e gelen bilgilere göre; 3 gündür etkili olan şiddetli fırtına sırasında teçhizatların uçaklara zarar vermemesi için apron çalışanlarının olağanüstü gayret sarfettiği ve bu sırada bazı çalışanların yaralanarak hastaneye kaldırıldığı da öğrenildi.

Fırtınanın önceki iki güne göre etkisini azaltmasına rağmen bugün çatıdan uçan metal levha korkuya neden oldu.

İşte o levha ve İGA'nın uyarısı:





İGA'dan şirketlere fırtına uyarısı

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Tofaş ~ 4 yıl önce
Öyledir şirkette çalışıyoruz ki Tgs olarak zammın nekadar olacagını mürdürler dahil bilmiyor 10 yıldır sır gibi saklanıyor şaka değil gerçek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
??? ~ 4 yıl önce
İktidar ve iga yönetimi her türlü hava şartında yeni havalimanında hiç sorun yaşanmayacak diyorlardı hani nerede? Şimdi de şirketlere fırtına uyarısı yapıyorlar. Hayatları palavra.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yalaza ~ 4 yıl önce
Rant havaalanı dökülüyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zam ? ~ 4 yıl önce
Zamları konuşalım artık gayret çaba özveri ile herkes çalışıyor Thy Tgs ve diğer tüm şirketler zam oranlarını bekliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ÇLŞ ~ 4 yıl önce
Çatıdan levhalar uçmaya başladı.İGA İNŞAAT çalışıyor. Bravo.Daha neler göreceğiz. Birisinin başına düşerse İGA cezasını ödeyecekmi.? Ceza keseriz biz de İGA ya ))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
igaaaaa ~ 4 yıl önce
yapma be igaaaaa!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Commander ~ 4 yıl önce
Hay allah razı olsun. İGA'dan evvel havacılık yoktu ,teçhizat icat edilmemişti ,böyle meteorolojik hadiselerden haberimiz yoktu ,kural ve nizam bilmezdik.Hepsini sayelerinde öğrendik.Önce kendi yaptığınız binaların,ekipmanların,pistlerin güvenliğini alın da sonra millete uyarı yapın bence.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000