20 Haziran 2022, Pazartesi 14:02:04

İGA'dan İstanbul Havalimanı'nda YOTEL kararı

İstanbul Havalimanı'nda Yotel'i genişletme kararı alındı.
  • Henüz dhmi idari binası bile yapılmamışken!!!
  • Para için yapmıcağın iş yok iga
  • Zaten yonetim katinin icerisnde bulunmasi yanlisti!
  • AHL bize yeter diyenlere gelsin. Daha gidecek çok yolumuz var.
  • Tam Türkiye karakomedisi.Ruhsatlı alanlar mevzuatında yapı yapılırken ruhsatın ne şekilde alındığı bellidir. Park , otopark,mesken ibadethane,otel vs vs. Türkiye'de belediyeler aynı parseldeki mülk sahipleri izin verince otoparkı, ticarethaneye, meskeni ibadethaneye , bahçeyi zabazingoya değiştirtebiliyor. O yüzden ülkenin tamamı gecekondu görünmünde. Her taraf dingonun ahırı gibi.Sen vatandaşa sorarsan o çıkarına bakar.Vatandaşa neden soruyorsun? Al işte havalimanı kafasına göre oteli büyütüyor. Git ingiltere'ye her taraf kitap gibi, şehirler 1500 yıllık. Ev benim diye kafana göre baca bile çıkamazsın. İyi uykular Türkiye

İstanbul Havalimanı'nda Yotel'i genişletme kararı alındı.

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; yaz sezonunun başlamasıyla birlikte artan talebe havalimanı işletmecisi İGA'dan da yanıt geldi. Terminal içinde yolcuların dinlenme ya da çeşitli işleri için konakladığı Yotel büyütülüyor.

Buna göre; İGA yönetiminin bulunduğu katların tamamı bu hafta içinde boşaltılacak. Boşaltılan alanlar tümüyle Yotel'e dahil edilerek havalimanının içindeki otel olarak hizmet verecek. Söz konusu karar bu hafta itibarıyla uygulanmaya başlayacak.

İga yönetimi ise inşaat süresinde kullandığı yerleşkeye taşınacak.

PANDEMİ SONRASI YOLCU SAYISINDA BÜYÜK ARTIŞ YAŞANIYOR

2020 yılının başlarında dünyada etkisini göstermeye başlayan ve 2 yıl boyunca uluslararası tüm seyahatleri derinden etkileyen pandemi etkisinin yavaşlamasıyla seyahat talebi de büyük artış gösterdi.

İstanbul Havalimanı'na geçen ay iniş-kalkış yapan uçak trafiği iç hatlarda 10 bin 518, dış hatlarda 27 bin 60 olmak üzere toplamda 37 bin 578'e ulaştı. İstanbul Havalimanı'nda iç hatlarda 1 milyon 531 bin, dış hatlarda 4 milyon 147 bin olmak üzere toplam 5 milyon 679 bin yolcuya hizmet verildi.

5 aylık dönemde ise iç hatlarda 39 bin 407, dış hatlarda 111 bin 921 olmak üzere toplam 151 bin 328 uçak trafiği gerçekleşti. İstanbul Havalimanı'nda 5 milyon 530 bin yolcu iç hatlarda, 16 milyon 15 bin yolcu dış hatlarda seyahat etti. 5 aylık dönemde ise toplam 21 milyon 545 bin yolcu seyahat etti.

©AirportHaber

İGA'dan İstanbul Havalimanı'nda YOTEL kararı

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Dhmi ~ 2 yıl önce
Henüz dhmi idari binası bile yapılmamışken!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aviator ~ 2 yıl önce
evet igadaki tek ihtiyaçta dhmi idari binasıydı o olmazsa havacılık biter haklısın sende
Değişik ~ 2 yıl önce
Para için yapmıcağın iş yok iga

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dogru karar ~ 2 yıl önce
Zaten yonetim katinin icerisnde bulunmasi yanlisti!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Otel ~ 2 yıl önce
Mantıklı bence gayet aslında metronun o boş alinin orada otel yapılması gerkir ise yarar zor zamanda
Hayda ~ 2 yıl önce
AHL bize yeter diyenlere gelsin. Daha gidecek çok yolumuz var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Karakomedi ~ 2 yıl önce
Tam Türkiye karakomedisi.Ruhsatlı alanlar mevzuatında yapı yapılırken ruhsatın ne şekilde alındığı bellidir. Park , otopark,mesken ibadethane,otel vs vs. Türkiye'de belediyeler aynı parseldeki mülk sahipleri izin verince otoparkı, ticarethaneye, meskeni ibadethaneye , bahçeyi zabazingoya değiştirtebiliyor. O yüzden ülkenin tamamı gecekondu görünmünde. Her taraf dingonun ahırı gibi.Sen vatandaşa sorarsan o çıkarına bakar.Vatandaşa neden soruyorsun? Al işte havalimanı kafasına göre oteli büyütüyor. Git ingiltere'ye her taraf kitap gibi, şehirler 1500 yıllık. Ev benim diye kafana göre baca bile çıkamazsın. İyi uykular Türkiye

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahahah ~ 2 yıl önce
Kankacım iyi misin otelin genişletileceği alan zaten dışardan otel gibi gözüküyor terminalin içini bildiğinden emin misin? Asıl saçma olan yönetim binasının terminalin içinde olması.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000