21 Haziran 2019, Cuma 12:43:29

İGA'dan İbrahim Layık açıklaması

İstanbul Havalimanı’nda intihar eden güvenlik görevlisi İbrahim Layık hakkında bazı basın yayın organlarında çıkan “İşten çıkarıldığı için intihar etti” iddialarına İGA yönetiminden açıklama geldi.
  • Iga, secim sebebi nedeniyle personeline 17 saat mesai dayatması yapıp 2-3 saat istirahatle aynı gün içinde tekrar 12 saat mesaiye çağırıp,bunu normal bir durummuş gibi personele bildiriyor,personel işten atılma korkusundan sesini bile çıkaramıyor.Durum böyle olunca bir çok ıga personeli mescidde üniformaları ile yatıp kalkıyor. Ne kadar çirkin bir yönetim anlayışı ki bu personeline bunu reva görebiliyor.Bir kadın personelin etekli üniformalarıyla havalimanı köşelerinde istirahat etmesine yol açması profesyonellikten oldukça uzak.
  • Peki iş kazası geçirerek işten çıkarılan arkadaşlarımız için ne diyeceksiniz?
  • evet bizim yuzumuzden mi oldu denilecekti ?!? IGA guldurme bizi
  • Doğrusunu yazmışlar Olanlar üzdü bizleri Keşke olmasaydı
  • Kimbilir ne baskılar yapmışlardır rahmetliye, arkasından yazmak kolay yalan yanlış, içinde olmayan bilmez

İstanbul Havalimanı’nda intihar eden güvenlik görevlisi İbrahim Layık hakkında bazı basın yayın organlarında çıkan “İşten çıkarıldığı için intihar etti” iddialarına İGA yönetiminden açıklama geldi. Güvenlik görevlisi İbrahim Layık’ın yazılanların aksine ailevi nedenlerini öne sürerek istifa etmek istediğini açıklayan İGA Yönetimi işten çıkarılma iddiasının asılsız olduğunu belirtti.

İstanbul Havalimanı’nda intihar eden güvenlik görevlisi İbrahim Layık hakkında sosyal medya ve bazı yayın organlarında çıkan "İşten çıkarıldığı için intihar etti" yönündeki iddialar İGA yönetimi tarafından yalanlandı. İddiaların asılsız olduğunu belirten İGA Yönetimi olaya ilişkin yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"İGA Havalimanı İşletmesi’nde görev yapmış olan merhum İbrahim Layık’ın intiharının ardından konunun sosyal medyada ve bazı yayın organlarında “işten çıkarılma” gibi asılsız bir iddia ile ilişkilendirilmesine istinaden açıklama yapma zorunluluğumuz doğmuştur.

Merhum iş arkadaşımız İbrahim Layık’ın işten çıkarıldığı iddiası kesinlikle asılsızdır. Merhum, üzücü olaydan önce kendi isteğiyle İGA İnsan Kaynakları Müdürlüğü’ne yazılı bir dilekçe ile başvurarak, istifasını sunmuştur. Kendisi kalmaya ikna edilmeye çalışılmasına rağmen istifasına gerekçe olarak da ailevi nedenleri göstermiştir. İstifa dilekçesi hali hazırda İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğümüzde bulunmaktadır.

İGA olarak merhum İbrahim Layık’ın ailesinin yanında olmak, derin acılarını paylaşmak adına her türlü girişimi gerçekleştirdik, gerçekleştiriyoruz ve bu süreçte dayanaksız iddialarla konunun çarpıtılmaya çalışılmasından büyük üzüntü duyuyoruz.

Merhuma bir kez daha Allah'tan rahmet ve tüm sevenlerine baş sağlığı diliyoruz." 

İGA'dan İbrahim Layık açıklaması

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Iga personeli ~ 5 yıl önce
Iga, secim sebebi nedeniyle personeline 17 saat mesai dayatması yapıp 2-3 saat istirahatle aynı gün içinde tekrar 12 saat mesaiye çağırıp,bunu normal bir durummuş gibi personele bildiriyor,personel işten atılma korkusundan sesini bile çıkaramıyor.Durum böyle olunca bir çok ıga personeli mescidde üniformaları ile yatıp kalkıyor. Ne kadar çirkin bir yönetim anlayışı ki bu personeline bunu reva görebiliyor.Bir kadın personelin etekli üniformalarıyla havalimanı köşelerinde istirahat etmesine yol açması profesyonellikten oldukça uzak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İga ~ 5 yıl önce
Peki iş kazası geçirerek işten çıkarılan arkadaşlarımız için ne diyeceksiniz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
UMIT ~ 5 yıl önce
evet bizim yuzumuzden mi oldu denilecekti ?!? IGA guldurme bizi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
...... ~ 5 yıl önce
Doğrusunu yazmışlar Olanlar üzdü bizleri Keşke olmasaydı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tabii ~ 5 yıl önce
Kimbilir ne baskılar yapmışlardır rahmetliye, arkasından yazmak kolay yalan yanlış, içinde olmayan bilmez

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000