01 Mayıs 2021, Cumartesi 11:02:19

İGA'daki dükkanlar da kapanıyor

Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan sonra İstanbul Havalimanı'nda bulunan dükkanlara da kapatma tebliği gönderildiği öğrenildi.
  • Sabiha Gökçen de her yer acik, 02.05.2021 / 09:00
  • Keske her iki havalimanindaki isletmelerin hepsi acik olsaydi. Illede kapatmakmi lazimdi yani?
  • İmkani olanlar akın akın memleketlerine,yazlık bölgelere gitti,birçok yer açık,millet sokaklarda,parklarda ve bunun adı tam kapanma ve covidle mücadele oluyor öyle mi? Ayrıca kapanalım diyorlar ama telefon, internet,doğalgaz,elektrik vs faturalarında,vergilerde tek kuruş indirim veya erteleme olmuyor bilakis zam oluyor. Pandemi döneminde dünya vatandaşına karşılıksız para verirken güya Türkiye'yi uçurup ibanla vatandaştan para isteyenler erteleme,indirim yapar mı zaten.
  • Siz yazınca mı kapandı. Çöpçüler kralında vardı gazeteye yazıcam diyen bir amca onu hatırlattınız.

Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan sonra İstanbul Havalimanı'nda bulunan dükkanlara da kapatma tebliği gönderildiği öğrenildi.

Türkiye'de uygulanan ve önceki gün akşam başlayan 17 günlük tam kapanma sonrası işletmeler kapılarına birer birer kilit vurmaya başladı.

Dün Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki işletmelerin mülki idare amlrliği ve emniyet talimatıyla kapatıldığı ve bu durumun turizm sektörü açısındna doğru bir karar olmadığı ifade edilmişti.

AirportHaber'in ortaya çıkardığı bu durum, bir çifte standardı da gün yüzüne çıkarmıştı. Sabiha Gökçen'deki işletmeler kapatılırken İstanbul Havalimanı'ndaki işletmelerde ise faaliyetler devam ediyordu.

Bu durumun bugün itibariyla değiştiği ve İstanbul Havalimanı'ndaki işletmelerin de kapatılmaya başladığı öğrenildi.

Mülki İdare Amriliği tarafından alınan karar gereği, eczane, bilet satış ofislerleri ve yeme içme hizmeti veren dükkanlar dışındaki tüm dükkanların kapatıldığı öğrenildi.

İGA'daki dükkanlar da kapanıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Ucan birisi ~ 3 yıl önce
Sabiha Gökçen de her yer acik, 02.05.2021 / 09:00

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SAW ~ 3 yıl önce
Keske her iki havalimanindaki isletmelerin hepsi acik olsaydi. Illede kapatmakmi lazimdi yani?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tam kapanma ~ 3 yıl önce
İmkani olanlar akın akın memleketlerine,yazlık bölgelere gitti,birçok yer açık,millet sokaklarda,parklarda ve bunun adı tam kapanma ve covidle mücadele oluyor öyle mi? Ayrıca kapanalım diyorlar ama telefon, internet,doğalgaz,elektrik vs faturalarında,vergilerde tek kuruş indirim veya erteleme olmuyor bilakis zam oluyor. Pandemi döneminde dünya vatandaşına karşılıksız para verirken güya Türkiye'yi uçurup ibanla vatandaştan para isteyenler erteleme,indirim yapar mı zaten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 3 yıl önce
Siz yazınca mı kapandı. Çöpçüler kralında vardı gazeteye yazıcam diyen bir amca onu hatırlattınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayret ~ 3 yıl önce
Demekki akepeli degilmis sahipleri. İşte akepe Türkiyesinin hali. Az kaldi az. Hesap vakti geldigide kacacak delik arayacaklar hamam bocegi gibi hırsızlar
Hayret cvp ~ 3 yıl önce
Ağzın bal yesin.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000