26 Kasım 2019, Salı 13:41:58

Havalimanı polisine farkındalık eğitimi

Yeşilay ile İstanbul İl Emniyet Müdürlüğünün ortaklaşa yürüttüğü "Tütün Kullanımı Farkındalık Eğitimi" İstanbul Havalimanı'nda gerçekleşti.
  • Adam öleceğini, önünde sonunda kansere yakalanacağını bildiği halde sigara içmeye devam ediyor, sen çeyrek altınla sigarayı bıraktırmaya çalışıyorsun.
  • Yapmayin boyle seyler iga ya para lazim ceza kesilip 100 euro yu kapmalari lazim iga nin
  • Bu ödülün neden verildiğini ve nasıl verileceğini anlamadım. Sigarayı bırakıyorsa zaten en büyük ödül odur. Bırakmıyorsa da bırakmasın kendi kaybeder niye ödül veriliyor çok saçma. Ayrıca kimin sigarayı bıraktığını nereden bilecekler ki ödül verecekler hiçbir şey anlamadım.
  • Kimin parasıyla kime altın veriliyor acaba?
  • Bizim gibi güvenlik gücü olan polislerde yararlan malı #ARF
  • Sigara içenlerin hepsi psikolojik sorunlu insanlar.

Yeşilay ile İstanbul İl Emniyet Müdürlüğünün ortaklaşa yürüttüğü "Tütün Kullanımı Farkındalık Eğitimi" İstanbul Havalimanı'nda gerçekleşti. Eğitimlere katılan toplamda bin 200 personele sigaranın zararları ve bırakma yöntemleri hakkında bilgiler verildi. İstanbul Havalimanı Emniyet Şube Müdürü Deniz Engin, “Sigarayı gönüllü bırakan arkadaşlara altın, eşiyle birlikte lüks bir restoranda yemek gibi ödüllendirmemiz olacak” dedi.

Yeşilay ile İstanbul İl Emniyet Müdürlüğünün ortaklaşa yürüttüğü "Tütün Kullanımı Farkındalık Eğitimi" İstanbul Havalimanı Emniyet Şube Müdürlüğü Konferans Salonu'nda gerçekleşti. Eğitimlere toplamda bin 200 personel katıldı. Uzman klinik psikolog Gizem Kahyaoğlu tarafından verilen eğitimlerde emniyet mensuplarına sigaranın zararları ve bırakma yöntemleri hakkında bilgiler verildi. Eğitimde, sigarayı bırakan polis memurları yaşadıkları deneyimleri meslektaşlarıyla paylaştı.

İstanbul Havalimanı Emniyet Şube Müdürü Deniz Engin, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, İl Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan'ın talimatlarıyla polislere yönelik bu eğitimlere başladıklarını söyledi. Yeşilay'ın desteğiyle bin 200 polise bu eğitimi verdiklerini ifade eden Engin, "Bu eğitimleri tüm personele vermeyi hedefliyoruz. Sigarayı gönüllü bırakan arkadaşlara altın, eşiyle birlikte lüks bir restoranda yemek ile ödüllendirmemiz olacak. İnşallah bu projenin devamı gelir ve diğer illerimize de sirayet eder" dedi.

Kahyaoğlu ise, Yeşilay'ın katkılarıyla düzenlenen farkındalık eğitimlerinin emniyet mensuplarının sigarayı bırakmaları adına güzel bir çalışma olduğunu, bu eğitimleri sürdürmeye devam edeceklerini söyledi.

Eğitimlerde polislerden güzel geri dönüşler aldıklarını kaydeden Kahyaoğlu, "Zaten sigarayı bırakan polislerimizi ödüllendirme vaatleri de geldi. Biz de bildiğimiz kadarıyla ilk kez böyle bir projenin içinde yer almaktan dolayı mutluluk duyuyoruz" ifadelerini kullandı.





Havalimanı polisine farkındalık eğitimi

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Altın ~ 4 yıl önce
Adam öleceğini, önünde sonunda kansere yakalanacağını bildiği halde sigara içmeye devam ediyor, sen çeyrek altınla sigarayı bıraktırmaya çalışıyorsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pascal ~ 4 yıl önce
Yapmayin boyle seyler iga ya para lazim ceza kesilip 100 euro yu kapmalari lazim iga nin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saçmalık ~ 4 yıl önce
Bu ödülün neden verildiğini ve nasıl verileceğini anlamadım. Sigarayı bırakıyorsa zaten en büyük ödül odur. Bırakmıyorsa da bırakmasın kendi kaybeder niye ödül veriliyor çok saçma. Ayrıca kimin sigarayı bıraktığını nereden bilecekler ki ödül verecekler hiçbir şey anlamadım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Altın mı? ~ 4 yıl önce
Kimin parasıyla kime altın veriliyor acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Üseyin ~ 4 yıl önce
Kimin olacak, saraya para lazım, altın lazım.. Bir KHK , aynen tüm altınlar saraya
Tazminat ~ 4 yıl önce
Bizim gibi güvenlik gücü olan polislerde yararlan malı #ARF

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aa ~ 4 yıl önce
Sigara içenlerin hepsi psikolojik sorunlu insanlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tütüncü ~ 4 yıl önce
tütünü yakıp nefes olarak çekmeyi ilk kızılderililer adet edinmiş. Kızılderililer tarım yapmayan, toplayıp yiyen bir kültürde yaşadıkları için doğada kendiliğinden az miktarda tütüne aşırı değer vermişlerdir. Bu insan toplulukları ile ilk karşılaşan Ingiliz ve Ispanyol denizler bakmışlar adamlar tütün için herşeyi vermeye razı, hemen Avrupa'da tarım ile tütün yetiştirip kızılderileri tütüne boğup ellerinde ne varsa almışlar. Tütünün fazlasını da şifalı diyerek Avrupa ve Asya'da kakalamışlar. Bugün tütün içen kaç kişi bunları biliyor fikrim yok ama bir yararı olmayıp, sağlığa zararı olan bu pisliği bukadar uzun süre cahil cuheyleya kakalayabilmek harbiden ticari bir başarı. Bugün de iphone üzerinden oyun ve app kakaliyorlar.
U/s fo ~ 4 yıl önce
Su itfaiye hortum

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000