17 Ocak 2023, Salı 15:41:59

Eurcontrol açıkladı; İGA 1. THY 2. sırada

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM), Eurocontrol'ün Aralık ayı rakamlarını duyurdu.
  • maaş ve personele gelince en son sıradayız ama, eski personel ile yeni personel arasında 100lira fark olur zam olacak açıklanmaz son güne kadar bekletilir, promosyon prim dersen banka borcu varmış mış mış ... iga madem 1.sırada idi neden personele bir ikramiye çok gördünüz bunca insan bekledi be ayıptır. siz sadece kendi cebinize kazanmayı seviyorsunuz paranın önünde secde eder hale gelmişsiniz yazık. iga güvenlik resmen küçük düşürüldü hor görüldü herkes içinde. ama müşteriye hoşgeldiniz demeyi güle güle demeyi de ihmal etmeyin dersiniz güvenliğin prestijini otoritesini bozdunuz.
  • 1 olmak dilegiyle insallah
  • Çalışana değerde sonuncu.
  • Bu başarılarda en büyük pay sahiplerinden biri olan hava trafik kontrolörlerinin işini zorlaştırmak için elinden geleni ardına koymayan SHGM'nin, bir de utanmadan kendi payları varmış gibi bunu paylaşmaları inanılmaz.
  • Çalışanlarını sömürerek hep bir olsa ne yazar.... Adaletin ve insan haklarının olmadığı ülkede at oynatıyor...
  • KARTAL İMAMHATİP KAÇINCI SIRADA
  • Çalışanları maaş da sonuncu.... Star alliance da en sonuncu! Rezillik diz boyu yenibaşlayan birçok insan işi bırakıyor! Hele bir sor bakayım neden?
  • İnşallah insanlar emeklerinin karşılığını fazlasıyla alırlar...Ahmet bolat bey çok kazanırsak çok paylaşacağız diyordu...
  • Şirketimiz altın çağını yaşarken personel ve uçucu ekipler sefaleti yaşıyor. Bravo yönetim.
  • Maaş zammını açıklayamayan ve ikramiye veremeyen firma birinci olsa ne olmasa ne? Zammı açıklayın ilk önce

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM), Eurocontrol'ün Aralık ayı rakamlarını duyurdu. Buna göre; İstanbul Havalimanı Aralık ayı boyunca günlük ortalama 1198 uçuşla Avrupa'nın en yoğun havalimanı oldu.

SHGM açıklaması:

EUROCONTROL tarafından yayınlanan Aralık 2022  Hava Trafik Operasyonları Raporu’ndaki istatistiklere göre;
Ülkemiz, 2019 yılının Aralık ayına kıyasla %0.7 oranla artarak günlük ortalama 2181 uçuş ile Avrupa’da en yoğun trafik hacmine sahip ülkeler arasında 6. sırada yer almıştır.



Aralık ayında en fazla uçuş gerçekleştiren havayolu şirketleri arasında THY A.O. günlük ortalama 1169 uçuş ile 2. sırada yer almıştır.



İstanbul Havalimanı günlük ortalama 1198 uçuş ile Avrupa’daki en yoğun havalimanı olmuştur. (2019 yılının aynı dönemine kıyasla +%8.1)

Eurcontrol açıkladı; İGA 1. THY 2. sırada

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

güvenlik ~ 1 yıl önce
maaş ve personele gelince en son sıradayız ama, eski personel ile yeni personel arasında 100lira fark olur zam olacak açıklanmaz son güne kadar bekletilir, promosyon prim dersen banka borcu varmış mış mış ... iga madem 1.sırada idi neden personele bir ikramiye çok gördünüz bunca insan bekledi be ayıptır. siz sadece kendi cebinize kazanmayı seviyorsunuz paranın önünde secde eder hale gelmişsiniz yazık. iga güvenlik resmen küçük düşürüldü hor görüldü herkes içinde. ama müşteriye hoşgeldiniz demeyi güle güle demeyi de ihmal etmeyin dersiniz güvenliğin prestijini otoritesini bozdunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cekilin thy geliyor ~ 1 yıl önce
1 olmak dilegiyle insallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çalışana değer ~ 1 yıl önce
Çalışana değerde sonuncu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
starscream ~ 1 yıl önce
Bu başarılarda en büyük pay sahiplerinden biri olan hava trafik kontrolörlerinin işini zorlaştırmak için elinden geleni ardına koymayan SHGM'nin, bir de utanmadan kendi payları varmış gibi bunu paylaşmaları inanılmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kpt ~ 1 yıl önce
Çalışanlarını sömürerek hep bir olsa ne yazar.... Adaletin ve insan haklarının olmadığı ülkede at oynatıyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGS ~ 1 yıl önce
KARTAL İMAMHATİP KAÇINCI SIRADA

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy 1. ~ 1 yıl önce
Çalışanları maaş da sonuncu.... Star alliance da en sonuncu! Rezillik diz boyu yenibaşlayan birçok insan işi bırakıyor! Hele bir sor bakayım neden?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 1 yıl önce
İnşallah insanlar emeklerinin karşılığını fazlasıyla alırlar...Ahmet bolat bey çok kazanırsak çok paylaşacağız diyordu...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sessiz istifa ~ 1 yıl önce
Şirketimiz altın çağını yaşarken personel ve uçucu ekipler sefaleti yaşıyor. Bravo yönetim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İgagüvenlik ~ 1 yıl önce
Maaş zammını açıklayamayan ve ikramiye veremeyen firma birinci olsa ne olmasa ne? Zammı açıklayın ilk önce

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000