23 Aralık 2019, Pazartesi 13:51:08

Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul Havalimanı'nda sergi açılışına katıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul Havalimanı’nda Modern Bilimin Öncüleri İslam Bilim ve Teknoloji Tarihi Sergisi açılışına katıldı.
  • başkanımızın bu vizyonunu tebrik ediyorum.
  • Başarı büyük çekemeyenler var
  • Sayin baskanimiz,Turkiyedeki yabanci pilotlarin bir an once atilmasini istiyoruz,TC kimlikli genclerimizi ise alsinlar,su an kendi ulkemizde ikinci sinif muamelesi goruyoruz.Uyan sain reis.
  • burasi neresi Turkiyemi ?
  • İga ceo,kurdele kesiminde yok ki ev sahibi olarak kesmesi gerekirdi ama yapması gereken bir pist,bitirmesi gereken kargo inşaası,personeli grev yapan yıkama istasyonu,otoparkta sorumlu bulunmayan düzensiz yönetim,terminalde şikayetin bitmediği yapılamayan temizliğin denetimi derken..havalimanı açılmış yükselişe geçecek ama yönetim açıldığının farkında olmamış.
  • Yönetemedikleri ve şikayetlerin operasyon anlamında tavan yapan durumu için İGAnın yine reklamı olmuş reisin sayesinde..
  • Yanlislikla galiba fotolar camii acilisindan?
  • Fotoğraflarda çok fazla medeniyet var. Gözlerim kanadı.
  • Kusacam artık şu vizyondan. Doğu aşağı islam yukarı ve osmanlı hayallerde ve geçmişte yaşıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul Havalimanı’nda Modern Bilimin Öncüleri İslam Bilim ve Teknoloji Tarihi Sergisi açılışına katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ve kızı Esra Albayrak ile birlikte İstanbul Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde Modern Bilimin Öncüleri İslam Bilim ve Teknoloji Tarihi Sergisi’ni açtı.

Dış Hatlar Terminali gidiş katında yer alan serginin açılışına, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanı sıra Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Kültür Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Cengiz Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Cengiz, Kalyon Grup Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Cemal Kalyoncu ve İGA CEO’su Kadri Samsunlu katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve davetliler açılış kurdelesini birlikte kesti.









Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul Havalimanı'nda sergi açılışına katıldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

izmir_genç ~ 4 yıl önce
başkanımızın bu vizyonunu tebrik ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ortaklar ~ 4 yıl önce
Başarı büyük çekemeyenler var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gurbetci ~ 4 yıl önce
Sayin baskanimiz,Turkiyedeki yabanci pilotlarin bir an once atilmasini istiyoruz,TC kimlikli genclerimizi ise alsinlar,su an kendi ulkemizde ikinci sinif muamelesi goruyoruz.Uyan sain reis.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
titanic ~ 4 yıl önce
burasi neresi Turkiyemi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Doğru haber ~ 4 yıl önce
İga ceo,kurdele kesiminde yok ki ev sahibi olarak kesmesi gerekirdi ama yapması gereken bir pist,bitirmesi gereken kargo inşaası,personeli grev yapan yıkama istasyonu,otoparkta sorumlu bulunmayan düzensiz yönetim,terminalde şikayetin bitmediği yapılamayan temizliğin denetimi derken..havalimanı açılmış yükselişe geçecek ama yönetim açıldığının farkında olmamış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alaka ~ 4 yıl önce
Yönetemedikleri ve şikayetlerin operasyon anlamında tavan yapan durumu için İGAnın yine reklamı olmuş reisin sayesinde..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Moderen ~ 4 yıl önce
Yanlislikla galiba fotolar camii acilisindan?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Modern ~ 4 yıl önce
Fotoğraflarda çok fazla medeniyet var. Gözlerim kanadı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Modern yazana ~ 4 yıl önce
Başörtüsü olmasaydı çok medeni bir fotoğraf olurdu sana göre değil mi bu kafa işte Türkiyenin gelişmesinin önünde ki en büyük engel şekilci ırkçı ayrımcı bu küflenmiş kokuşmuş bakış açısından kurtulamamak ülkeye çok şey kaybettirdi ama bu cahil dar görüşlü zihniyet hala dipdiri sorsan laiklik diyecekler bilmem ne diyecekler insanların giyimine kuşamına başörtüsüne karışmayın artık
Hakkı ~ 4 yıl önce
Medeniyeti nerde aradığına bağlı...
Medeni ~ 4 yıl önce
Medeniyetse açmak bedeni, Afrika’daki yamyamlar herkesten medeni
Sakin! ~ 4 yıl önce
Gençler sakin! İçiniz fesat sizin. Ben takım elbiseden bahsetmiştim.
Medeni'ye ~ 4 yıl önce
Emin ol senden medeni.
Sıktı ~ 4 yıl önce
Kusacam artık şu vizyondan. Doğu aşağı islam yukarı ve osmanlı hayallerde ve geçmişte yaşıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ümit ~ 4 yıl önce
aynen hiç sorma adamlar marsa insanı ne zaman gönderecek onun derdinde biz hala kılıç kalkan osmanlı dizileri bıktım usandım

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000