20 Ocak 2009, Salı 13:39:29

Yunanistan'la havada işbirliği

Gerçek yaşamda Ege üzerinde sık sık karşıya gelen Türkiye ile Yunanistan, bu kez işbirliğine gidiyor. Ancak bu gerçek değil sanal havacıların bir işbirliği.
  • Güzel bir organizasyon . Emeği geçenleri tebrik ederim.

IVAO sanal uçuş organizasyonun her yıl düzenlediği Real Flight Event denilen ve belli bir gün ve saat aralığında bir havalimanındaki tüm gerçek uçuşların operatör havayolu, geliş ve kalkış saatlerinin simule edilmesi anlamına gelen etkinlikte bu yıl Antalya Havalimanı ve Atina’daki Venizelos Havalimanı ortaklığı, Avrupa’nın büyük meydanlarıyla yarışıyor.

Yaklaşık 800 trafiğin simule edilmesi beklenen bu organizasyonda Türkiye’nin Yunanistan ile olan iş birliği yapması dikkat çekiyor.

Türk-Yunan ortaklığının rakipleri ise Viyana-Frankfurt Main, Lizbon Kazablanka, Brüksel-Londra Heathrow ve Sofya-Bükreş Havalimanları.

IVAO Türkiye yönetimi geçen yıl tek başına girdiği yarışmayı kazanmış ve İstanbul Atatürk Havalimanı’nda gerçek uçuş etkinliği yapma hakkını kazanmıştı.

IVAO Türkiye’nin bu zorlu yarışta  tekrar başarılı olması için IVAO ID’niz var ise http://forum.ivao.aero/index.php/topic,96004.0.html adresinden oylamaya katılabilir ve Türkiye’ye destek verebilirsiniz.

Organizasyonun Türkiye ve Yunanistan ortaklığınca yapılabilmesi için yapılan oylamada, son oy verme tarihi ise 24 Ocak 2009.

Yunanistan'la havada işbirliği

Yorumlar

Aviator ~ 15 yıl önce
Güzel bir organizasyon . Emeği geçenleri tebrik ederim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000