20 Nisan 2011, Çarşamba 17:01:12

VE HAVAALANI İÇİN İLK KAZMA VURULUYOR

Kütahya’nın Altıntaş ilçesine yapılacak olan Türkiye’nin ilk Bölgesel Havaalanı özelliğini taşıyan Zafer Bölge Havaalanı için temel atma heyecanı yaşanıyor.
  • ya nebicim millet var bu yapilmasin su yapilmasin yapacaklar tabi belki bugün ise yaramaz ama birgün mutlaka ise yarayacaktir auvrupada her 50km 60km bir havaalani var birazda ileriyi düsünelim eskiden de bu yollara gerek yok denildi ama simdi yetmiyor yollar lütfen her yapilanlari engellemeyelim birazda destekliyelim
  • Kütahya ya yatirim yapanin aklina sasarim..
  • Uşak havaalanına ne kadar yatırım yapıldı, bunun yerine usak hava alanına küçük bir yatırımla aynı havaalanı yapilabilirdi. Yazık paralara..
  • Fraport katılmamıştı ihaleye, IC tekbaşına girdiği ihaleyi aldı. Almanların orada bir potansiyel görmediğini düşünüyorum.
  • Arkadaşlar bakıyorum da herkes de her yapılan işe bir muhalif olma çabası var. Herkes ileriye dönük proje yapılmıyor diyor sonra da bu proje için kim uçağa binecek diyor. Bu nasıl bir çelişki? Bu havaalanı 2 yıl kullanılıp çöpe atılmayacak. Yolcu trafiği her yıl artıyor biraz vizyonunuzu açık tutun. Bundan 20 yıl önce Atatürk havalimanının kapasitesini 3 katına çıkarıcaz denseydi aynı tepkiler o zaman da verilecekti. Ayrıca böyle bir havaalanı cazibe merkezi olacaktır. Kaldı ki bu havaalanı sayesinde bir çok kişi iş bulacak ve tedarikçi firmalar da iş hacmini arttıracak. Lütfen sürekli eleştirmek için malzeme aramayalım
  • Kazma vuruluyor ve inşaaaaat bitmeeeek bilmiyorrrr kaldırın ATIL konumda olanların arasına bunu nasıl olsa gerçekleşmeyecek mutlaka set çekecek olanların mevcudiyeti galip gelecek :=)
  • Ordu-Giresun hava limaninin temeli ne zaman atilacak acaba, haberi olan varsa lütfen bizi bilgilendirsin, tesekkürler.
  • Biz hergün sabah altıda kalkıp akşamın sekizine kadar çalışalım, maaşımızdan vergi kesilsin her aldığımız eşyadan kadeve ödeyelim, benzinde dünyanın en pahalı benzinini kullanalım, aldığımız arabanın yarı parası vergi olsun, bizleri yönetenler de aldıkları bu paraları böyle saçma sapan projelerle çöpe atsınlar. Uşak'ta Isparta'da havaalanı var da kullanılıyor mu? Birbirine karayolu ile 1-2 saat uzaklıktaki şehirlere havaalanı yapılıyor. Sonra bunlar boş dutuyorlar. Çok yazık ya verdiğimiz vergilere. Kim uçacak? Hangi kargoyu uçaracaksınız? Edremit'i büyütün, Çanakkale'yi büyütün buraları uluslarası ucuşlara ve turizme açın. şehirlerehavaalanı yapı
  • Türkiye'nin 4. büyük havalimanı diyorlardı. Bu mu 4. büyük havalimanı? Bizim buradaki Çanakkale havaalanı kadar be.
  • Uşak'lılar Uşak hava alanını kullana kullana yücelttiler. Burayı da çok kullanırlaqr! Nerede bu yolcu yahu?

Afyonkarahisar, Kütahya ve Uşak illerine ulaşım hizmeti vermesi planlanan ve Türkiye’nin ilk bölgesel havaalanı olarak inşa edilecek Zafer Bölge Havaalanı için 22 Nisan 2011 tarihinde temel atma töreni düzenlenek.

Antalya Havalimanı’nı da işleten ICF Airports tarafından inşa edilecek olan Zafer Bölge Havaalanı, Yap-İşlet-Devret modeli için de bir ilk olacak. Havaalanı, yeşil sahadan bitmiş ilk havaalanı projesi olarak tarihe geçecek.

Kütahya’nın Altıntaş ilçesine yapılacak havaalanı 2 milyon yolcu kapasiteli olacak.

İŞTE CUMA GÜNÜ TEMELİ ATILACAK OLAN O HAVAALANI





©AirportHaber.com ÖZEL

VE HAVAALANI İÇİN İLK KAZMA VURULUYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Misafir ~ 13 yıl önce
ya nebicim millet var bu yapilmasin su yapilmasin yapacaklar tabi belki bugün ise yaramaz ama birgün mutlaka ise yarayacaktir auvrupada her 50km 60km bir havaalani var birazda ileriyi düsünelim eskiden de bu yollara gerek yok denildi ama simdi yetmiyor yollar lütfen her yapilanlari engellemeyelim birazda destekliyelim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kütahya ya yatirim yapanin aklina sasarim..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Uşak havaalanına ne kadar yatırım yapıldı, bunun yerine usak hava alanına küçük bir yatırımla aynı havaalanı yapilabilirdi. Yazık paralara..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Fraport katılmamıştı ihaleye, IC tekbaşına girdiği ihaleyi aldı. Almanların orada bir potansiyel görmediğini düşünüyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Arkadaşlar bakıyorum da herkes de her yapılan işe bir muhalif olma çabası var. Herkes ileriye dönük proje yapılmıyor diyor sonra da bu proje için kim uçağa binecek diyor. Bu nasıl bir çelişki? Bu havaalanı 2 yıl kullanılıp çöpe atılmayacak. Yolcu trafiği her yıl artıyor biraz vizyonunuzu açık tutun. Bundan 20 yıl önce Atatürk havalimanının kapasitesini 3 katına çıkarıcaz denseydi aynı tepkiler o zaman da verilecekti. Ayrıca böyle bir havaalanı cazibe merkezi olacaktır. Kaldı ki bu havaalanı sayesinde bir çok kişi iş bulacak ve tedarikçi firmalar da iş hacmini arttıracak. Lütfen sürekli eleştirmek için malzeme aramayalım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kazma vuruluyor ve inşaaaaat bitmeeeek bilmiyorrrr kaldırın ATIL konumda olanların arasına bunu nasıl olsa gerçekleşmeyecek mutlaka set çekecek olanların mevcudiyeti galip gelecek :=)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ordu-Giresun hava limaninin temeli ne zaman atilacak acaba, haberi olan varsa lütfen bizi bilgilendirsin, tesekkürler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Biz hergün sabah altıda kalkıp akşamın sekizine kadar çalışalım, maaşımızdan vergi kesilsin her aldığımız eşyadan kadeve ödeyelim, benzinde dünyanın en pahalı benzinini kullanalım, aldığımız arabanın yarı parası vergi olsun, bizleri yönetenler de aldıkları bu paraları böyle saçma sapan projelerle çöpe atsınlar. Uşak'ta Isparta'da havaalanı var da kullanılıyor mu? Birbirine karayolu ile 1-2 saat uzaklıktaki şehirlere havaalanı yapılıyor. Sonra bunlar boş dutuyorlar. Çok yazık ya verdiğimiz vergilere. Kim uçacak? Hangi kargoyu uçaracaksınız? Edremit'i büyütün, Çanakkale'yi büyütün buraları uluslarası ucuşlara ve turizme açın. şehirlerehavaalanı yapı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Türkiye'nin 4. büyük havalimanı diyorlardı. Bu mu 4. büyük havalimanı? Bizim buradaki Çanakkale havaalanı kadar be.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Uşak'lılar Uşak hava alanını kullana kullana yücelttiler. Burayı da çok kullanırlaqr! Nerede bu yolcu yahu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000