08 Haziran 2011, Çarşamba 08:30:55

TAILWIND OPERASYONLARA BAŞLIYOR

Antalya ağırlıklı uçuşlarını sürdüren Türk Havayolu Şirketi Tailwind ile Thomas Cook Belçika arasında imzalanan anlaşmanın ardından operasyonlar başlıyor...
  • Anlaşma yaptığı şirketin uçakları ve pilot yeterliliği hakkında yeterli bilgi sahibimi acaba bu Thomas. Yoksa sadece vaktinde gidip gelmiş en uygun fiyatta anlaşma şartlarını kabul etmiş olmasınamı tav olmuş bu COOK.
  • Kullanma yetkinizin olmadığı doğru dürüst eğitimini bile almadığınız HUD uçaklarda olsa ne yazar arabada olsa ne yazar. Önemli olan uçtuğunuz uçakların anormal durumdan çıkmak için uyguladığı anormal G kuvvetinin flap ve kanatlarda oluşturduğu üstelik FDR kayıtlarında bile tesbit edildikten sonra yapılan incelemede bulunan hasar oluşumlarının sizlerden saklanarak uçurulmuş olmanız. Bu durumda huzurlu olmanız çok doğal.
  • Tailwind'in uçaklarına HUD, emin değilim ama EVS ekleten zihniyeti tebrik ediyorum. Bu zihniyet regülasyonları düzenli olarak takip ettiklerini gösterir. Biraz, ama biraz okuyun arkadaşlar olur mu? Yorumlarınızı da ona göre yazın.. Referans EU-OPS1 ve Amendement 15, All Weather Operation???
  • Kesinlikle çok başarılı bi şirketiz huzurumuz da yerinde çalışanlar olarak..aha da güzel operasyonlar yapıp daha da uyuz edicez böyle aptalca eleştri yapan densizleri:=) Meyve veren ağaç olmaktan da gurur duydum demekki bişeyler yapabilioruz ki taşlanıyoruz:))
  • Burda önemli olan tailwindin kazasız belasız uçması ve çalışanların emeğini vaktinde ve eksiksiz vermesidir gerisi teferruattır ve boştur.Bakınız alfa havayollarına , bakınız fly hava yollarına bakınız best air e golden a en son turkuaz havayollarına sahipleri calısanlarının ucretlerı uzerıne yattı ne oldu hepsı ah almaktan çekiyorlar ve cekerek yasamlarını bıtırecekler.
  • yolcu arkadas işini bilde yazı yazmayı öğren çok bilen çabuk yorulur yönetim eski hy daha konuşmaya gere varmı bunu herkes bilitr
  • Turkiye için güzel bir başarıdır. Tebrik ediyorum.
  • Çamur at izi kalsın zihniyetinden vazgeçin artık.Ufak bir filoyla istikrarlı ve gecikmesiz bir şekilde uçuyorlar.Üstelik bir çok firmada olmayan personelin huzuru ve çalışma isteği de üst seviyede.Uçakların yaşına da laf atmayın.İşleyen demir ışıldar arkadaşlar , antalyaya gelen ve herkesin ağzını sulandıran 747 lerinde yaşını biliyoruz.Lütfen biraz eleştirileriniz yapıcı olsun.Koca Thomas Cook seçtiyse bir bildiği vardır gerisi boş..
  • BU YORUM YAPAN YOLCU RUMUZLU VATAMDAŞ VAR YA KESİN TAILWIND DEN ATILMIŞ BIR PERSONELDİR HERKES TAILWIND DE ÇALIŞMAK İÇİN CAN ATIYOR. UÇAKLARDA ZATEN HUD VAR DA AYRICA TAILWIND ÇALIŞANLARININ ARABALARINDA BİLE HUD VAR BİLMEM ANLATABİLDİMMİ?SEKTE VURMAKTAN VAZGEÇİN ARTIK AKILLI OLUN AKILLI
  • TAM YERİNE RASGELDİ MANZARA KOYDUK.hurdanın durumu ortada.yoruma ne hacet.

Thomas Cook ile Belçika ve İsviçre’den turistleri ülkemize getiren Tailwind Havayolları’nın Haziran ayı itibariyle bir uçağı da Belçika’dan hareket edecek. 


Bu gelişme nedeniyle, Thomas Cook ve Tailwind yetkilileri Thomas Cook Belçika Genel Müdürü Lode Ketele’nin de katılımıyla 16 Haziran sabahı Antalya Havalimanı’nda olacak.
TAILWIND OPERASYONLARA BAŞLIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

Misafir ~ 13 yıl önce
Anlaşma yaptığı şirketin uçakları ve pilot yeterliliği hakkında yeterli bilgi sahibimi acaba bu Thomas. Yoksa sadece vaktinde gidip gelmiş en uygun fiyatta anlaşma şartlarını kabul etmiş olmasınamı tav olmuş bu COOK.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kullanma yetkinizin olmadığı doğru dürüst eğitimini bile almadığınız HUD uçaklarda olsa ne yazar arabada olsa ne yazar. Önemli olan uçtuğunuz uçakların anormal durumdan çıkmak için uyguladığı anormal G kuvvetinin flap ve kanatlarda oluşturduğu üstelik FDR kayıtlarında bile tesbit edildikten sonra yapılan incelemede bulunan hasar oluşumlarının sizlerden saklanarak uçurulmuş olmanız. Bu durumda huzurlu olmanız çok doğal.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Tailwind'in uçaklarına HUD, emin değilim ama EVS ekleten zihniyeti tebrik ediyorum. Bu zihniyet regülasyonları düzenli olarak takip ettiklerini gösterir. Biraz, ama biraz okuyun arkadaşlar olur mu? Yorumlarınızı da ona göre yazın.. Referans EU-OPS1 ve Amendement 15, All Weather Operation???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kesinlikle çok başarılı bi şirketiz huzurumuz da yerinde çalışanlar olarak..aha da güzel operasyonlar yapıp daha da uyuz edicez böyle aptalca eleştri yapan densizleri:=) Meyve veren ağaç olmaktan da gurur duydum demekki bişeyler yapabilioruz ki taşlanıyoruz:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Burda önemli olan tailwindin kazasız belasız uçması ve çalışanların emeğini vaktinde ve eksiksiz vermesidir gerisi teferruattır ve boştur.Bakınız alfa havayollarına , bakınız fly hava yollarına bakınız best air e golden a en son turkuaz havayollarına sahipleri calısanlarının ucretlerı uzerıne yattı ne oldu hepsı ah almaktan çekiyorlar ve cekerek yasamlarını bıtırecekler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yolcu arkadas işini bilde yazı yazmayı öğren çok bilen çabuk yorulur yönetim eski hy daha konuşmaya gere varmı bunu herkes bilitr

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Turkiye için güzel bir başarıdır. Tebrik ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Çamur at izi kalsın zihniyetinden vazgeçin artık.Ufak bir filoyla istikrarlı ve gecikmesiz bir şekilde uçuyorlar.Üstelik bir çok firmada olmayan personelin huzuru ve çalışma isteği de üst seviyede.Uçakların yaşına da laf atmayın.İşleyen demir ışıldar arkadaşlar , antalyaya gelen ve herkesin ağzını sulandıran 747 lerinde yaşını biliyoruz.Lütfen biraz eleştirileriniz yapıcı olsun.Koca Thomas Cook seçtiyse bir bildiği vardır gerisi boş..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
BU YORUM YAPAN YOLCU RUMUZLU VATAMDAŞ VAR YA KESİN TAILWIND DEN ATILMIŞ BIR PERSONELDİR HERKES TAILWIND DE ÇALIŞMAK İÇİN CAN ATIYOR. UÇAKLARDA ZATEN HUD VAR DA AYRICA TAILWIND ÇALIŞANLARININ ARABALARINDA BİLE HUD VAR BİLMEM ANLATABİLDİMMİ?SEKTE VURMAKTAN VAZGEÇİN ARTIK AKILLI OLUN AKILLI

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
TAM YERİNE RASGELDİ MANZARA KOYDUK.hurdanın durumu ortada.yoruma ne hacet.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000