26 Haziran 2008, Perşembe 18:38:05

SKY bir uçak daha getirdi

SKY Havayolları’ nın filo genişletme çalışmaları çerçevesinde bünyesine dahil olan A321-200 model “Antalya” isimli ve TC-SKI tescilli ikinci Airbus Antalya Havalimanına indi.

Kayıgroup Yürütme Kurulu Başkanı ve SKY Havayolları Genel Müdürü Sayın Tahir Görgülü “SKY Havayolları, Antalya'da doğan ve konuşlanmış bir havayolu şirketi olarak, daima Antalya’ya olan sevgi ve bağlılığı ile hareket etmiştir.

Türk turizmine ve sivil havacılığına etkin şekilde destek veren ve bu desteğini sürdürecek olan KAYIGROUP ve SKY Havayolları ailesinin yeni üyesinin kırmızı beyaz renkleri ile turizmin kalbi olan şehrimizi sembolize etmek istedik. Bu güne kadar gelenek olarak uçaklarımıza yıldız isimleri verdik.

Geleneğimizi bozup bu uçağımıza “Antalya” ismini koyduk” sözleri ile filonun yeni uçağını karşıladı.

Sayın Tahir Görgülü açıklamasına şu sözleri de ekledi: “Ayrıca önümüzdeki haftalarda filomuza eklenecek olan yeni A320- 200 model uçağımızın da adını seçerken, yine Akdeniz ve Antalyamıza olan bağımlılığımızdan esinlenerek, adını “Alanya” koyduk”.

Jupiter ve Antalya isimli uçakları aracılığında Avrupalı üretici Airbus ile başlayan işbirliği sonrasında yakın zamanda filoya eklenecek olan diğer Airbus uçaklar ile SKY Airlines filosu genişlemeye devam edecek.

SKY

SKY bir uçak daha getirdi

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000