07 Haziran 2015, Pazar 11:14:43

Ramazan eğlenceye uçuracak!

Havayolu şirketleri ile havalimanı işletmecileri, 18 Haziran Perşembe günü başlayacak Ramazan öncesi hazırlıklarını sürdürüyor.
  • Bilet alana direkler arasında kabere izletsinler.
  • Ramazanda eğlence anlayışına karşıyız. Birlik ve beraberliğe ihtiyaç duydugumu şu günlerde rezalet.. Sultanbeyliden selamlar sevgiler

Havayolu şirketleri, Ramazan’da yüzde 30-40 oranında azalan yolcu sayısını artırmak amacıyla ‘sınırlı sayıda koltukları kapsayan’ kampanyalar düzenlerken, havalimanlarındaki özel dinlenme salonları ile uçaklarda dağıtacakları iftar mönüleriyle de yolcularına sürpriz yapmayı planlıyor. Havalimanı işletmeleri ise iftar programlarının yanı sıra çeşitli sosyal aktiviteler hazırlayarak yolcuların uçuş öncesi keyifli vakit geçirmesini amaçlıyor.

THY 99 TL’YE UÇURACAK

Türk Hava Yolları (THY), Ramazan kampanyasını iç hat uçuşlarında düzenleyecek. 9 Temmuz’a kadar alınması gereken biletlerle 18 Haziran-13 Temmuz arasında ‘her şey dahil’ 99 TL’ye sefer düzenleyecek şirket, havalimanlarındaki dinlenme salonlarında uçuş öncesi iftara özel mönüler hazırlayacak. Şirket, uçaklarda ise ikram şirketi Turkish Do&Co’nun hazırladığı özel mönülerle yolcularına iftar ve sahurda keyifli bir atmosfer hazırlamayı planlıyor.

ONUR AİR’DEN İKİ KAMPANYA

‘Ramazan ayında herkes sevdikleriyle buluşuyor’ sloganıyla kampanya düzenleyen Onur Air, yurtiçi uçuşlarını 54 TL, yurtdışı seyahatlerini ise 49 Euro’dan başlayan fiyatlarla gerçekleştirecek. 15 Haziran’a kadar alınması gereken kampanya biletleriyle de 17 Haziran ile 12 Temmuz arasında uçuş gerçekleştirilecek. Rezervasyon ve biletlemenin aynı anda yapıldığı biletlerde, isim ve parkur değişikliği ile iade yapılmayacak.

ATLASGLOBAL YARIN BAŞLATIYOR!

Atlasglobal Havayolları ise Ramazan döneminde yurtdışı uçuşlarında kampanya düzenleyecek. 8 ile 22 Haziran arasında yeni hatların da eklendiği yurtdışı uçuş noktalarına bilet alanlar, 17 Haziran ile 12 Temmuz arasında tek yönde vergiler dahil 59 Euro’dan başlayan fiyatlarla seyahat edebilecek.

SunExpres Havayolları ile Borajet ise Ramazan kampanyalarını önümüzdeki günlerde açıklayacak. Bu kampanyalar da, diğer havayolları gibi sadece Ramazan dönemini kapsayacak. Özel havayolu şirketleri, uçuşlarda yolcularına iftariyelik dağıtmayı ihmal etmeyecek.

HAVALİMANLARI RENKLENECEK

Havalimanı işletmecileri de, yolcuları Ramazan’da en iyi şekilde ağırlamak amacıyla çeşitli etkinlikler düzenleyecek. Başta İstanbul Atatürk Havalimanı olmak üzere Sabiha Gökçen Havalimanı ile Ankara Esenboğa, İzmir Adnan Menderes ve Antalya Havalimanı’nda birçok etkinlik gerçekleştirilecek. Havalimanlarında ud, tambur ve ney’den oluşan Türk musiki enstrümanları eşliğinde gerçekleşen sema gösterilerinin yanı sıra, fasıl dinletileri ile ebru ve hat sergileri yer alacak. Ayrıca, Karagöz ve Hacivat, Aşuk ile Maşuk, kukla ve gölge oyunlarının sahnelendiği Meddah gösterileriyle de başta küçükler olmak üzere her yaştaki yolcu uçuş öncesi eğlenceli vakit geçirecek.

UMRECİLERE YÜZDE 40 İNDİRİM!

Yurtiçi ve yurtdışındaki 14 havalimanında yiyecek-içecek hizmeti sunan BTA Food&Services Group, Ramazan döneminde umre seyahati gerçekleştirecek yolculara alışverişlerinde yüzde 40 indirim sağlayacak. BTA ayrıca İç Hatlar Terminali’nde, özgün tariflere sadık kalınarak ve yalnızca yerel ürünler kullanılarak hazırlanan otantik Anadolu yemeklerinin sunulduğu gurme restoranı Tadında Anadolu’da, özel mönüler ve Ramazan sepetleri hazırlayacak. Şirket, havalimanı yanındaki Airport Otel’de de, iftar programı düzenleyecek. (Mustafa Gün)

Ramazan eğlenceye uçuracak!

Yorumlar

Ceo ~ 9 yıl önce
Bilet alana direkler arasında kabere izletsinler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Ramazanda eğlence anlayışına karşıyız. Birlik ve beraberliğe ihtiyaç duydugumu şu günlerde rezalet.. Sultanbeyliden selamlar sevgiler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yorum ~ 9 yıl önce
bi bitmediniz

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000