02 Mart 2011, Çarşamba 10:37:32

ONUR AIR UÇAĞI HAVADAN GERİ DÖNDÜ

Onur Havayolları'na ait Airbus 320 tipi uçak Antalya Havalimanı'ndan kalktıktan hemen sonra teknik bir arıza nedeniyle geri döndü.
  • Aman yandık. Bunlar Kıbrısa da uçacaklar. Trafiği berbat etmesinler.
  • tüm yorumlardan anladığım şudur ki yorum yapanlardan artık kimlik istensin, alanda bi uçak görünce kendini havacı sanan arkadaşlar var. teknisyen neden var, bakım sektörü neden bu kadar geniş, üretici firma neden en çok tekniğe önem veriyor? hiç düşündünüz mü, demek ki Allah yapısı değil kul yapısı bunlar ve arızalanır, teknisyen de sadece periyodik bakım yapmak için yoktur, bakım çeşitlerine girmeyeceğim şimdi, maaş konusuna gelince merak etmeyin olaya el koyup hüküm verenler piyasa ortalamasında maaş alıyorlar.
  • Maaş zamlarından laf açılmışken bende bir konudan bahsedeyim. Onur Air sanırım şu anda zar zor ayakta duruyor. Geçmişte yapmış olduğu sayısız vukuatlar şirkete olan ilgi ve güveni azatlmıştır diye düşünüyorum... Zam alamam meselesine gelince canlı bir örnek vereyim. KTHY son 5 yıldır bir dar boğazda idi ama KTHY kıbrıs çalışanları sendikalar ile sürekli zam isteye isteye 2010 da KTHY battı ! Şirketin zam değil normal maaşları ödeme sıkıntısı bile vardı... Neticede KTHY türkiye çalışanları 3 yıl boyunca zam almamalarına ragmen KTHY Kıbrıs çalışanları her fırsatta sendikalar ile zamlarını kopara kopara 36 yıllık şirketi 2010 da batırdılar ! Artık KTHY yok ! ONUR AIR DE ACABA BÖYLE BİR DARBOGAZDAMI ???
  • kardeşim siz yorumları nerenizle okuyorsunuz merak ediyorum. onur yüksek maaş verirse arıza olmaz mı yazıyor orada? nasıl bu anlamı çıkardın??? sence ne anlama geliyor olabilir? ekiplerin gerek teknik, gerek kokpit gerek kabin, çalışma azmini düşürüyor? iş kalitesini düşüyrüyor??? sence daha mantıklı değil mi?
  • uçaklardaki arızaların maaş zammı ile elbetteki ilgis yok ancak şuda bir gerçekki onur air çalışanlarına altı yıldır hiç zam yapmamıştır buda bir gerçektir.çalışanların emeğinin elbetteki karşılğı fazlasıyla ödenmeli.patronlar kazanırken çalışanlarınada biraz kulak verip insanların mutlu olarak çalışmaları işverene duacı olmaları iyi olmazmı?çalışırken maaşı düşünürse elbetteki arkasından hatayı getirir bunlar gözönünde tutulmalı.................
  • Yorumcuya göre demek ki Onur Air sektördeki en yüksek maaşı verirse uçaklarında ne arıza olacakmış, ne de yıllara bağlı metal yorgunluğu. hadi yaaaa...
  • son zamanlarda hep arıza çıkaranlar airbuslar oluyor nedense
  • bu küçümsenecek bir arıza değil. basit bir teknik arıza deği. ya bu arıza yatay ve dikey stabilizörlerde meydana gelseydi? Onur iyi güzel şirkette uçaklar eski.. mutlaka eski uçak yoktur bakımsız uçak vardır. ancak metal aksamlarında bir ömrü var... dikkat etmek gerek. aynı zamanda onur sektörtde en düşük maaşları veren şirket.. aman dikkat diyelim, geçmiş olsun.
Onur Havayolları'na ait Airbus A320 tipi uçak 179 yolcusu ile birlikte İstanbul'a gelmek üzere dün sabah saat 07.20'de Antalya Havalimanı'ndan kalktı.  7 mürettebatın bulunduğu uçak, kalkıştan hemen sonra teknik arıza yaşandı. 

Uçağın sol kanadında dönüşü sağlayan parçada arıza olduğu tespit edilince uçak Antalya Havalimanı'na geri döndü. Uçak teknik kontrole alınırken yolcular bir başka uçakla İstanbul'a gönderildi..

Bu arada, uçmak istemeyen 6 yolcunun biletini iptal ettiği bildirildi.
ONUR AIR UÇAĞI HAVADAN GERİ DÖNDÜ

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 13 yıl önce
Aman yandık. Bunlar Kıbrısa da uçacaklar. Trafiği berbat etmesinler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
tüm yorumlardan anladığım şudur ki yorum yapanlardan artık kimlik istensin, alanda bi uçak görünce kendini havacı sanan arkadaşlar var. teknisyen neden var, bakım sektörü neden bu kadar geniş, üretici firma neden en çok tekniğe önem veriyor? hiç düşündünüz mü, demek ki Allah yapısı değil kul yapısı bunlar ve arızalanır, teknisyen de sadece periyodik bakım yapmak için yoktur, bakım çeşitlerine girmeyeceğim şimdi, maaş konusuna gelince merak etmeyin olaya el koyup hüküm verenler piyasa ortalamasında maaş alıyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Maaş zamlarından laf açılmışken bende bir konudan bahsedeyim. Onur Air sanırım şu anda zar zor ayakta duruyor. Geçmişte yapmış olduğu sayısız vukuatlar şirkete olan ilgi ve güveni azatlmıştır diye düşünüyorum... Zam alamam meselesine gelince canlı bir örnek vereyim. KTHY son 5 yıldır bir dar boğazda idi ama KTHY kıbrıs çalışanları sendikalar ile sürekli zam isteye isteye 2010 da KTHY battı ! Şirketin zam değil normal maaşları ödeme sıkıntısı bile vardı... Neticede KTHY türkiye çalışanları 3 yıl boyunca zam almamalarına ragmen KTHY Kıbrıs çalışanları her fırsatta sendikalar ile zamlarını kopara kopara 36 yıllık şirketi 2010 da batırdılar ! Artık KTHY yok ! ONUR AIR DE ACABA BÖYLE BİR DARBOGAZDAMI ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
kardeşim siz yorumları nerenizle okuyorsunuz merak ediyorum. onur yüksek maaş verirse arıza olmaz mı yazıyor orada? nasıl bu anlamı çıkardın??? sence ne anlama geliyor olabilir? ekiplerin gerek teknik, gerek kokpit gerek kabin, çalışma azmini düşürüyor? iş kalitesini düşüyrüyor??? sence daha mantıklı değil mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
uçaklardaki arızaların maaş zammı ile elbetteki ilgis yok ancak şuda bir gerçekki onur air çalışanlarına altı yıldır hiç zam yapmamıştır buda bir gerçektir.çalışanların emeğinin elbetteki karşılğı fazlasıyla ödenmeli.patronlar kazanırken çalışanlarınada biraz kulak verip insanların mutlu olarak çalışmaları işverene duacı olmaları iyi olmazmı?çalışırken maaşı düşünürse elbetteki arkasından hatayı getirir bunlar gözönünde tutulmalı.................

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yorumcuya göre demek ki Onur Air sektördeki en yüksek maaşı verirse uçaklarında ne arıza olacakmış, ne de yıllara bağlı metal yorgunluğu. hadi yaaaa...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
son zamanlarda hep arıza çıkaranlar airbuslar oluyor nedense

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bu küçümsenecek bir arıza değil. basit bir teknik arıza deği. ya bu arıza yatay ve dikey stabilizörlerde meydana gelseydi? Onur iyi güzel şirkette uçaklar eski.. mutlaka eski uçak yoktur bakımsız uçak vardır. ancak metal aksamlarında bir ömrü var... dikkat etmek gerek. aynı zamanda onur sektörtde en düşük maaşları veren şirket.. aman dikkat diyelim, geçmiş olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000