08 Ağustos 2013, Perşembe 08:25:04

MOSKOVA-ANTALYA ARASINDA TARİFELİ SEFERLERE BAŞLADI

Transaero havayolu şirketi Moskova-Antalya arasında tarifeli seferlere başladı.
  • Hepimize hayirli olsun. Daha cok insana daha uzun sureli is ve ekmek kapisi demek. Buyuk havayolumuz Transaero'yu cabalarindan oturu tebrik etmek lazim. Ayrica bu anlasmalarda onemli rol oynayan Ulastirma Bakanligi da yolcu kapasitesi acisindan sirketin buyuklugunden emin olmali ki önayak olmus.

Her gün gerçekleştirilecek uçuşlarla Domodedovo Havalimanı'ndan 11:30’da kalkacak olan uçak Antalya havalimanına saat  13.55’te inecek. Antalya’dan kalkacak olan 15:45 uçağı Moskova’ya saat 20:05’te inecek.

İtar Tass, Transaero havayolu şirketinin 1993’ten beri Rusların en çok tercih ettiği tatil ülkesi Türkiye’ye düzenli seferler düzenlediğini yazdı. Gazete, havayolu şirketinin uçuşlarda Boeing 777 ve Boeing 767 uçaklarının kullanılacağını açıkladı.

Havayolu şirketi temsilcilerinden yapılan açıklamada, Rusya Türkiye arasında müşteri yoğunluğuna göre Transaero şirketinin lider konumda olduğu belirtildi. Transaero’nun Antalya’ya Moskova’dan, St. Petersburg’dan ve Ekaterinburg’dan ayrıca Moskova’dan Bodrum ve Dalaman’a da uçuşların yapıldığı bildirildi.

Transaero şirketi bugüne kadar 5 milyon 730 bin yolcu taşıdı. Antalya Moskova seferi yapacak olan havayolu şirketinin payına tüm charter taşımacılığın toplam % 85’inin düştüğü de kaydedildi.

MOSKOVA-ANTALYA ARASINDA TARİFELİ SEFERLERE BAŞLADI

Yorumlar

Angelamd ~ 11 yıl önce
Hepimize hayirli olsun. Daha cok insana daha uzun sureli is ve ekmek kapisi demek. Buyuk havayolumuz Transaero'yu cabalarindan oturu tebrik etmek lazim. Ayrica bu anlasmalarda onemli rol oynayan Ulastirma Bakanligi da yolcu kapasitesi acisindan sirketin buyuklugunden emin olmali ki önayak olmus.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000