22 Mayıs 2009, Cuma 13:14:23

Mariah Carey Antalya'ya geldi

Dünyaca ünlü Amerikalı şarkıcı Mariah Carey, Azeri asıllı Rus işadamı Telman İsmailov tarafından yaptırılan 5 yıldızlı Mardan Palace Oteli'nin açılışına katılmak üzere Antalya'ya geldi...
  • memleket adına sevindirici bir sektör haberi... iyi ama,bırak böyle bi otelde tatil yapmayı, ben antalyayı bi sefer gördüm hayatımda... vatandaşımız antalyayı, belki ömrü boyunca göremeyecek. neden? nedenini sorma, koy teyp e yanık bi anadolu havası... kedere devam ;)
  • Helal sana!!! Jenniferi dogumgunune davet eden Telman :) Bravo. Cok basarili bir isadamidir!!!

Antalya'nın Kundu sahilinde Azeri asıllı Rus işadamı Telman İsmailov tarafından yaptırılan 5 yıldızlı Mardan Palace Oteli'nin yarın yapılacak görkemli açılışı için dünyaca ünlü sanatçılar ve Hollywood yıldızları Antalya'ya geliyor. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'ın da katılacağı açılış için sanatçılar Antalya'ya gelmeye başladı. İsmailov’un yaklaşık 1.4 milyar dolara mal olan 5 yıldızlı otelinin açılışına katılmak üzere dünyaca ünlü Amerikalı şarkıcı Mariah Carey de, dün gece Antalya'ya geldi.

Antalya Havalimanı CIP Lounge'tan çıkan ünlü sanatçı Carey'i hayranları karşıladı. Geniş güvenlik önlemleri altında limuzine binen sanatçı Mardan Palace Otel'e geçti.

Havalimanında hayranları tarafından yoğun ilgiyle karşılanan Carey, güvenlik önlemleri nedeniyle onlarla fazla ilgilenemedi. Antalya Havalimanı'nda yaşanan yoğunluk da diğer yolcular tarafından şaşkın gözlerle izlendi.

Her türlü konfora sahip otelin açılışına katılacak 600 özel davetli arasında Monica Belluci, Sharon Stone, Seal, Tom Jones ve Richard Gere de bulunuyor.

Otel yetkilileri Sharon Stone, Richard Gere ve Tom Jones'in de bugün ilerleyen saatlerde Antalya'da olacağını, konukların özel jetlerle geleceğini açıkladı.

Milliyet

Mariah Carey Antalya'ya geldi

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
memleket adına sevindirici bir sektör haberi... iyi ama,bırak böyle bi otelde tatil yapmayı, ben antalyayı bi sefer gördüm hayatımda... vatandaşımız antalyayı, belki ömrü boyunca göremeyecek. neden? nedenini sorma, koy teyp e yanık bi anadolu havası... kedere devam ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Helal sana!!! Jenniferi dogumgunune davet eden Telman :) Bravo. Cok basarili bir isadamidir!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000