23 Ocak 2014, Perşembe 08:01:13

KAŞ'A HAVALİMANI İÇİN SÖZ VERDİ

Antalya Havalimanı’nın dışında Gazipaşa Havaalanı’nın açılması yılları alırken MHP Antalya BŞB Başkan Adayı Çelik, Manavgat’ın ardından Kaş’a da havaalanı sözü verdi.
  • Daha once de yazdim, Demre'ye havalimani konusu acildiginda.. Boyle önü arkasi olmayan boş vaatlerle bolge halkını umutlandirmak yaziktir. Koskoca Antalya havalimanindan bile gonderilecek kargo bulunamiyor. Ucakla kargo tasimak pahali bir istir. Malın maliyetinden fazla kargo bedeli ortaya ciktigindan uretici ve tuccar karayolunu tercih ediyor. Kaş'a havalimani yapmak imkansiz degil belki ancak, yatırıma deger mi ona bakmak lazim.
  • Yaw yine sallayan kuru vaatci politikaci tipi ,, belediye baskani havaalani yapmaz ,,, secimden sonra sende digerleri gibi kaldirim ve insaat ihalelerinde gunlerini gecirip duracaksin ,, ey MHP'li aday , durmak yok sallaaaa ,, ayrica Kas'a eger havaalani yapilirsa Kas'i da kaybederiz , dogru durust guzel yerlerden birisi Kas ,, bozulr ,,
  • bence çok faydalı olacaktır
  • Bir kere Londra'da 6 tane havalimani var. Hepside tam kapasite calisiyor. Heathrow, Gatwick ve Stansted, dunyanin en yogun havalimanlarindan birisidir. Londra gibi yogun havalimanlarina sahip olan bircok sehir vardir. Turizmi,ticareti,sanayiyi vb. arttirmak icin gerekli gorulen yerlere havalimani yapilmasi iyi bir adimdir. Havaciliktaki gelismeler ulkemize arti bir katki sagliyor.
  • o parayı modern raylı taşımaya harcasanız daha güzel olur
  • Geçen hafta Antalya valisi Demrelilere 3. havaalanının sözünü vermişti.MHP adayıda 2 tane sözveriyor.Bir şehre 5 havaalanı.Luton'u saymazsak Londrada bile 4 tane.
  • Kaş bölgesine böyle bir projenin yapılması mümkün değil. Arazi olarak mümkün olmadığı gibi, hakim rüzgar güvenli değildir. Kaş'a en yakın ve uygun olan bölge Patara. Fakat işin gerçeği amaç proje değil, oy toplamak. 90lı yıllarından kalmış tipik siyasi bir moda. Bizim halkımız nasılsa kanıyor...
  • MHP adayı eğer seçilirsem AKP ye geçeceğim demek istiyor!
  • Seçim zamanı geldi, hapı yuttuk, bakalım kim neler sallayacak:) Kaş'a havalimanıymış?:) birri çıkıp her mahalleye bir havalimanı derse şaşırmayın:) sportif havacılığı, amatör havacılığı, genel havacılığı etrafındaki coğrafyayla kıyasladığınızda en geride olan bir ülkede her semte pist yapsan neye yarar? Önce sözde değil özde havacılığa teşviklerde bulunup altyapı çalışmalarına hız verin, bürokratik engellemeleri azaltıp siyasi ve ekonomik politikalar geliştirin ...sonra pist yapmak, havayolu açmak, hepsi ardı ardına gelir.. Kulağı tersten tutup tamamen oy avcılığına yönelik önce havaalanı açma devri bu çağda artık olmaması lazım..
  • KAŞ ın neresine havaalanı yapacan onuda belirtseydin iy olurdu

Antalya Havalimanı’nın dışında Gazipaşa Havaalanı’nın açılması yılları alırken MHP Antalya BŞB Başkan Adayı Çelik, Manavgat’ın ardından Kaş’a da havaalanı sözü verdi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Çelik, ilçe ziyaretlerine Kaş ile devam etti. Çelik’e ziyaretlerinde MYK Üyesi Hüseyin Yıldız, İl Başkanı Osman Çetin ve çok sayıda partili eşlik etti.

Kaş merkez ve köylerinde vatandaşlarla buluşan Çelik, “Hangi köye uğrasak, yol, içme suyu ve elektrik sorunları var. İktidar her yeri duble yollarla ördük diye övünüyor. Ama gerçekleri herkes görüyor. İşte bu nedenle şimdi köylümüzün, esnafımızın, turizmcimizin yani tüm Antalyalı hemşerilerimizin zamanı” dedi.

Manavgat ve Kaş’a havaalanı konusunu gündeme getirdiğinde kendisine eleştirilerin yöneltildiğini vurgulayan Çelik, “Kaş bölgesinde konuştuğum tüm üreticilerimiz ihracata önem verilmesi gerektiğini söylüyor. Şu anda ürünler tırlarla sevk ediliyor ama bölgeye yapılacak bir havaalanından kargoyla ürünler en kısa zamanda sevk edilebilir. Kaş’ta uygun yer yok denmiş. Karadeniz’de deniz doldurularak yapılıyor. Biz tarım alanlarına zarar vermeyen uygun bir yeri bulacağız ve çiftçilerimizin daha çok kazanması için havaalanı projemizi hayata geçireceğiz” diye konuştu. (Haber Alanya)

KAŞ'A HAVALİMANI İÇİN SÖZ VERDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Daha once de yazdim, Demre'ye havalimani konusu acildiginda.. Boyle önü arkasi olmayan boş vaatlerle bolge halkını umutlandirmak yaziktir. Koskoca Antalya havalimanindan bile gonderilecek kargo bulunamiyor. Ucakla kargo tasimak pahali bir istir. Malın maliyetinden fazla kargo bedeli ortaya ciktigindan uretici ve tuccar karayolunu tercih ediyor. Kaş'a havalimani yapmak imkansiz degil belki ancak, yatırıma deger mi ona bakmak lazim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dogrucukcu ~ 10 yıl önce
Yaw yine sallayan kuru vaatci politikaci tipi ,, belediye baskani havaalani yapmaz ,,, secimden sonra sende digerleri gibi kaldirim ve insaat ihalelerinde gunlerini gecirip duracaksin ,, ey MHP'li aday , durmak yok sallaaaa ,, ayrica Kas'a eger havaalani yapilirsa Kas'i da kaybederiz , dogru durust guzel yerlerden birisi Kas ,, bozulr ,,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
m.eser ~ 10 yıl önce
bence çok faydalı olacaktır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dogrusu ~ 10 yıl önce
Bir kere Londra'da 6 tane havalimani var. Hepside tam kapasite calisiyor. Heathrow, Gatwick ve Stansted, dunyanin en yogun havalimanlarindan birisidir. Londra gibi yogun havalimanlarina sahip olan bircok sehir vardir. Turizmi,ticareti,sanayiyi vb. arttirmak icin gerekli gorulen yerlere havalimani yapilmasi iyi bir adimdir. Havaciliktaki gelismeler ulkemize arti bir katki sagliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Raylı taşıma ~ 10 yıl önce
o parayı modern raylı taşımaya harcasanız daha güzel olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LTBQ ~ 10 yıl önce
Geçen hafta Antalya valisi Demrelilere 3. havaalanının sözünü vermişti.MHP adayıda 2 tane sözveriyor.Bir şehre 5 havaalanı.Luton'u saymazsak Londrada bile 4 tane.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
misafir ~ 10 yıl önce
Kaş bölgesine böyle bir projenin yapılması mümkün değil. Arazi olarak mümkün olmadığı gibi, hakim rüzgar güvenli değildir. Kaş'a en yakın ve uygun olan bölge Patara. Fakat işin gerçeği amaç proje değil, oy toplamak. 90lı yıllarından kalmış tipik siyasi bir moda. Bizim halkımız nasılsa kanıyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havacı ~ 10 yıl önce
Size katılıyorum çünkü bölgedeki aktif rüzgarlar kuzey güney ve böyle bir arazi bulmak çok zor aktif yönde Deniz dolgusu yapmakda mümkün değil.
DEVLET İŞİ ~ 10 yıl önce
MHP adayı eğer seçilirsem AKP ye geçeceğim demek istiyor!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Her mahalleye ~ 10 yıl önce
Seçim zamanı geldi, hapı yuttuk, bakalım kim neler sallayacak:) Kaş'a havalimanıymış?:) birri çıkıp her mahalleye bir havalimanı derse şaşırmayın:) sportif havacılığı, amatör havacılığı, genel havacılığı etrafındaki coğrafyayla kıyasladığınızda en geride olan bir ülkede her semte pist yapsan neye yarar? Önce sözde değil özde havacılığa teşviklerde bulunup altyapı çalışmalarına hız verin, bürokratik engellemeleri azaltıp siyasi ve ekonomik politikalar geliştirin ...sonra pist yapmak, havayolu açmak, hepsi ardı ardına gelir.. Kulağı tersten tutup tamamen oy avcılığına yönelik önce havaalanı açma devri bu çağda artık olmaması lazım..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KAİLE ALINAN ~ 10 yıl önce
KAŞ ın neresine havaalanı yapacan onuda belirtseydin iy olurdu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaş ~ 10 yıl önce
Denize dolgu yapar or-gi gibi. yeter ki yapmak iste

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000