21 Haziran 2010, Pazartesi 09:08:30

ICF Airports, Routes'i Antalya'ya getiriyor

Havayolu, havaalanı ve tüm turizm ağını bir araya getiren ve küresel ölçekli organizasyonlar gerçekleştiren dünyaca ünlü Routes Gelişim Forumu, Türkiye'de ilk kez Antalya'ya geliyor.
  • Antalya ICF, gelecek sene ilk defa yapılacak olan Routes Tourism'i Antalya'ya getiriyor. Haberi eksik yazmayalım. Antalya'yı da böyle bir girişim için tebrik ediyorum. Routes Turizm'in ilk organizasyonu daha güzel bir yerde olamazdı.

Antalya Havalimanı'nı işleten ICF Airports'un girişimleriyle 2011 Şubat ayında sektörün yerli ve yabancı oyuncularının bir araya geleceği ve Antalya'da gerçekleştirilmesi planlanan Forum'un, imza protokol töreni 22 Haziran Salı günü yapılacak.

İmza törenine Routes Gelişim Grubu Başkan Yardımcısı Eric Layden, Turizm Direktörü Gerard Brown ile ICF Airports Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Serhat Çeçen'in yanısıra, Turizm Bakanlığı ve meslek örgütlerinin üst düzey temsilcileri katılacak. 

Routes Dünya-Dünya Routes Gelişim Forumu havayolu, hava alanı ve turizm ağını bir araya getiren dünyaca ünlü bir etkinlik olarak biliniyor. Routes, global ve bölgesel olarak düzenlediği forumlarla havaalanlarının hava hizmetlerinin gelişimi destekliyor.

Bu yılki Dünya Routes Gelişim Forumu 19-21 Eylül tarihleri arasında Vancouver, Canada'da gerçekleşecek. Bölgesel Routes organizasyonları Routes Amerika, Routes Asya, Routes Avrupa, Routes Afrika ve Routes CIS içeriyor. Routes İngiltere Manchester kökenli ASM şirketinin bir parçası olarak 1995'de yönetici Mike Howarth tarafından havayollarına güzergâh konusunda danışmanlık yapmak amacıyla kuruldu.

ICF Airports, Routes'i Antalya'ya getiriyor

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Antalya ICF, gelecek sene ilk defa yapılacak olan Routes Tourism'i Antalya'ya getiriyor. Haberi eksik yazmayalım. Antalya'yı da böyle bir girişim için tebrik ediyorum. Routes Turizm'in ilk organizasyonu daha güzel bir yerde olamazdı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000