14 Mayıs 2015, Perşembe 08:45:20

FRANKFURT REKOR KIRDI

Frankfurt Havalimanı'nı işleten Fraport firması resmi internet sitesinden, Frankfurt Havalimanı'nın ve işlettiği diğer havalimanlarının nisan ayına ilişkin ziyaretçi rakamlarını açıkladı.
  • Tabiki öyle olacak ama Almancan la ingilizceni gelistirsen iyi olur :-)
  • Bizim 3. havaalani acilinca sinek avlayacaklar, Munih'ten kalkan ucak, once Istanbul'a gelecek, sonra Frankfurt'a gidecek, boylece bir sonra, kimse Frankfurt'a gitmek istemeyecek, cunku, Turkiye sehr Gut, Eine Turkishen Kebap, Turkischen Delight, Raki, Belly Dance, Leather Jacket zehr schon.Bilmem anlatabildim mi?

Frankfurt Havalimanı'nı işleten Fraport firması resmi internet sitesinden, Frankfurt Havalimanı'nın ve işlettiği diğer havalimanlarının nisan ayına ilişkin ziyaretçi rakamlarını açıkladı.

Frankfurt Havalimanı'nın bu yılın nisan ayında 5 milyondan fazla yolcuyu ağırlayarak, tarihinin en yoğun nisan ayını geçirdiği bildirildi.

Buna göre, Frankfurt Havalimanı bu yılın nisan ayında 5 milyon 60 bin 283 yolcuya hizmet vererek, tarihinin en yoğun nisan ayını geçirdi.

Yolcu sayısındaki büyümenin iç trafikteki güçlü artış ve Uzak Doğu destinasyonları için yüksek talepten sağlandığı belirtilen açıklamada, "Yolcu sayısındaki yüzde 7,5'lik yüksek artış geçen yılın nisan ayında pilot grevinin tekrarlanmamasına bağlanabilir" denildi.

Antalya Havalimanı'nda yolcu sayısı yüzde 7,4 azaldı

Açıklamada, önceki aydaki eğilimin aksine bu yılın nisan ayında uçak hareketlerinin yıllık bazda yüzde 5,9 artış gösterdiği ve Frankfurt Havalimanı'nda söz konusu dönemde 39 bin 858 kalkış ve iniş gerçekleştirildiği kaydedildi.

Fraport'un portföyündeki uluslararası havalimanlarının nisan ayında genel olarak pozitif büyümeyle birlikte değişik trafik sonuçları aktardığı belirtilen açıklamada, "Türk Rivierası'ndaki Antalya Havalimanı'nda yolcu sayısı yüzde 7,4 azalarak 1 milyon 603 bin 832 oldu. Bu kısmen zayıf rublenin sonucu olarak Rus yolcu sayısının azalmasından kaynaklanıyor" ifadeleri kullanıldı.

FRANKFURT REKOR KIRDI

Yorumlar

Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Tabiki öyle olacak ama Almancan la ingilizceni gelistirsen iyi olur :-)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sorun degil ~ 9 yıl önce
Bizim 3. havaalani acilinca sinek avlayacaklar, Munih'ten kalkan ucak, once Istanbul'a gelecek, sonra Frankfurt'a gidecek, boylece bir sonra, kimse Frankfurt'a gitmek istemeyecek, cunku, Turkiye sehr Gut, Eine Turkishen Kebap, Turkischen Delight, Raki, Belly Dance, Leather Jacket zehr schon.Bilmem anlatabildim mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000