04 Nisan 2008, Cuma 19:00:07

FLAŞ İSTİFA...

Havacılık sektörüne uzun süre hizmet veren ve birçok kurumda üst düzey yöneticilik yapan bir kişi, dün aniden istifa etti. Peki, bu kişi kim ? İşte ayrıntılar…

Devlet Hava Meydanları İşletmesi’nde yetişen ve daha sonra özel sektörde görev yapan başarılı havacılardan biri olan Naci Alın, Antalya Havalimanı 1. Dış Hatlar Terminali’ndeki tüm görevlerinden istifa etti.

Naci Alın, Antalya Havalimanı 1. Dış Hatlar Terminali’nin Yap-İşlet-Devret modeliyle açılmasında öncü rol almış beyin takımlarından biriydi. DHMİ’nde Baş Müdürlük
dahil birçok kademede görev yapmış ve son olarak Antalya Havalimanı Terminalleri’nin ihalesinden önce 1. Dış Hatlar Terminalinin Türk Genel Müdürlüğünü yapmıştı.

Antalya Havalimanı Terminallerinin ihale edilmesinden sonra yerini yeni Genel Müdür Murat Soğancıoğlu’na bırakarak ihaleyi kazanan Fraport-Çeçen ortaklığının Fraport kanadında yer alarak, Fraport’un Türkiye’de yapmak istediği handling projesinin başına getirilmişti.

Yaklaşık bir yıl önce bu göreve getirilen Naci Alın, dün sürpriz bir şekilde istifa ederek şirketinden ayrıldı.

Alın’ın neden şirketten ayrıldığı merak edilirken her iki tarafın anlaşarak ayrıldıkları gelen haberler arasında. Naci Alın’ın yerine yeni bir atama yapıldı. Alın uzun süre havacılık sektörüne hizmet vermişti.

Alın'a AirportHaber olarak yeni hayatında başarılar diliyoruz.

©AirportHaber

FLAŞ İSTİFA...

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000