29 Mart 2010, Pazartesi 13:41:17

Er-ah Uçuş Eğitim Okulu büyüyor

Isparta Süleyman Demirel Havalimanı’nda iki yıldır pilotluk eğitimi veren Er-Ah Uçuş Eğitim Okulu Antalya’da yeni şube açtı.
  • GECENLERDE GORDUM YENİ YERLERİNİ TAMAMEN PROFESYONELLESMEYE YONELİK GUZEL BİR ATILIM OLMUS.DEVAMLI KENDİLERİNİ İYİLESTİRMEK İCİN CALISTIKLARI GORUYORUM. SİMİLATORDEN SONRA YENİ UCAKLAR DEVAMINI BEKLİYORUZ ERAH. BU ARADA ISPARTADA RAHAT RAHAT UCUS YAPMAKTA ARKADASLARIN DEDİĞİNE GORE AYRI BİR GUZELLİKMİS. TEBRİKLER.
  • Er ah uçuş okulu hakkındaki yanlış düşünceler zamanla kaybolacak çünkü bahattin hocamızın disiplinin sayesinde er ah gün geçtikçe adını güzel yerlere taşıyacak. eger manzaralı uçuş okulu düşüneneler varsa hiç birşey denilemez ama eğitimse amaç erah doğru bir yer. bunu içine girmeden kimse bilemez tabiki. hepimize iyi uçuşlar dilerim..
  • tebrikler herşey gönlümüzce dahada güzel olucak allah kaza bela vermesin.....emniyetli uçuşlar(ER_AH AIRLINES)
  • 06-24 olmasın ?
  • Arkadaşlar ER-AH'a geçen sene başvuru yapmak için gitmiştim. Açıkcası pek içimi sarmadı. Antalyadalar ve ısparta da ders veriyorlar falan mevzuları. Bence 1 sene içinde güzel bir yol katettiler. Uçuşlarının devamını diliyoruz. Böylelikle ülkemizdeki yabancı pilot sayısı azalacak. Bunu sadece ER-AH için söylemiyorum. Tüm okulları destekleyelim. Büyüklerimiz hepsinin elinden tutsun ve onlara yardımcı olsun.
  • Cekoslovakyadan getirilecek olan ucak ultralighttir. Avrupada Light Sportif sinifina girer bu ucaklar ile pilot egitimi verilmesi JAA gore mumkun degildir. SHGM buna nasil musade etmis ? ucurtma ile pilot egitimi mi olur?
  • ER-AH SHGM nin bir acigindan faydalaniyor.Dunyada hafif hava araclari kalkis agirligi 650kg. yukseltilmis olmasina ragmen ulkemizde hala 450kg dir. dolayisi ile 450 ile 650 arasinda kalan ucaklar tum dunyada light sportif aircraft olarak anilirken ulkemizde direk olarak ucak sinifina giriyor.BU UCAKLAR ILE EGITIM VERILMESI MUMKUN DEGILDIR. ancak SHGM ye gore bu ucaklar UCAK sinifina girdigi icin motoru 100 hp oldugu icin fiyati cok cok ucuz oldugu ve yakisida dusuk oldugu icin arada bosluktan faydalanilip ulkeye sokuluyor egitim amacli.Kesinlikle buyuk bir hatadir bu ucaklar egitim icin uygun ve emniyetli degildir.Dunyanin hic bir yerinde LSA ile egitim verilmez bir kere ucagin karakterine ters.gene AZ MASRAF COK KAR politikasi. SHGM DIKKAT
  • Nereye şube açarsanız açın cafe Tarkim in manzarasından daha güzel manzaralı (AHL06/21pistini gören )hiç bir uçuş okulu yok!
  • Er-Ah Güzelobada bir yildan fazla eğitim veriyordu? Yeni bi şey değil
  • Kazasız, belasız hayırlı uçuşlar dileklerimle. Tail commender.

Airport Tv Ana Haber Bülteni’ne telefon bağlantısıyla katılarak, faaliyetleri hakkında bilgi veren Er-Ah Uçuş Eğitim Okulu Genel Müdürü Erdoğan Cabıoğlu, Er-Ah Havacılık Şirketi’nin 30 yıldır havacılık sektöründe faaliyet gösterdiğini söyledi.

Er-Ah Uçuş Eğitim Okulu olarak, 2 yıldır Isparta Süleyman Demirel Havalimanı’nda pilotluk eğitimi verdiklerini dile getiren Cabıoğlu, filolarında 1 adet Cessna 152, 3 adet de Cessna 172 tipi olmak üzere 4 adet eğitim uçağı bulunduğunu kaydetti.

Cabıoğlu, 40 öğrenciye pilotluk eğitimi verdiklerini de belirtti.

Isparta merkezli sürdürdükleri uçuş eğitimlerine Antalya’yı da eklemek istediklerini ve burada 4 katlı modern bir binada yeni şube açtıklarını bildiren Cabıoğlu, Mart ayı içerisinde SHGM’den yetki alarak, burada teori derslerini vermeye başladıklarını ifade etti.

Cabıoğlu, İsviçre’den aldıkları yeni simülatörü Antalya’ya getirip monte ettiklerini, şuanda test uçuşlarını gerçekleştirdiklerini söyledi.

Cabıoğlu, yeni simülatörün, Avusturya Sivil Havacılık Yetkilileri tarafından sertifikasyon işlemlerinin tamamlanmasının ardından öğrencilerin hizmetine sunulacağını dile getirdi.

Antalya Havalimanı’ndaki yoğunluktan dolayı, bu meydandaki uçuş eğitimlerinin sadece 15 Kasım ile 15 Mart tarihleri arasında yapılabildiğini bildiren Cabıoğlu, bu nedenle Antalya Havalimanı’nda sadece teori dersleri verdiklerini belirtti.

Cabıoğlu, uçuş faaliyetlerini; Isparta, Gazipaşa ve çevre havalimanlarında gerçekleştirdiklerini söyledi.

Hedefleri hakkında da açıklamalarda bulunan Cabıoğlu, “SHGM, Türkiye’yi bakım ve eğitim üssü ilan etti. 78 ülkeyle de eğitim ve bakım anlaşması imzalandı. Biz hem yurtiçindeki pilot ihtiyacını karşılamak hem de yurtdışından gelecek öğrencilerimize uçuş eğitimi vermeyi hedefliyoruz. Yatırımlarımızı da bu doğrultuda sürdürüyoruz” diye konuştu.

Filolarındaki 4 uçağa ilave olarak Çek Cumhuriyeti’nden yeni nesil bir eğitim uçağı aldıklarını dile getiren Cabıoğlu, “ Uçağımızın tescil işlemlerini tamamladık. Uçağımız, 1 hafta 10 gün içerisinde uçuşa elverişlik sertifikasının alınmasının ardından öğrencilerimizin hizmetine sunulacak” dedi.

Er-ah Uçuş Eğitim Okulu büyüyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Misafir ~ 13 yıl önce
GECENLERDE GORDUM YENİ YERLERİNİ TAMAMEN PROFESYONELLESMEYE YONELİK GUZEL BİR ATILIM OLMUS.DEVAMLI KENDİLERİNİ İYİLESTİRMEK İCİN CALISTIKLARI GORUYORUM. SİMİLATORDEN SONRA YENİ UCAKLAR DEVAMINI BEKLİYORUZ ERAH. BU ARADA ISPARTADA RAHAT RAHAT UCUS YAPMAKTA ARKADASLARIN DEDİĞİNE GORE AYRI BİR GUZELLİKMİS. TEBRİKLER.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Er ah uçuş okulu hakkındaki yanlış düşünceler zamanla kaybolacak çünkü bahattin hocamızın disiplinin sayesinde er ah gün geçtikçe adını güzel yerlere taşıyacak. eger manzaralı uçuş okulu düşüneneler varsa hiç birşey denilemez ama eğitimse amaç erah doğru bir yer. bunu içine girmeden kimse bilemez tabiki. hepimize iyi uçuşlar dilerim..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
tebrikler herşey gönlümüzce dahada güzel olucak allah kaza bela vermesin.....emniyetli uçuşlar(ER_AH AIRLINES)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
06-24 olmasın ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Arkadaşlar ER-AH'a geçen sene başvuru yapmak için gitmiştim. Açıkcası pek içimi sarmadı. Antalyadalar ve ısparta da ders veriyorlar falan mevzuları. Bence 1 sene içinde güzel bir yol katettiler. Uçuşlarının devamını diliyoruz. Böylelikle ülkemizdeki yabancı pilot sayısı azalacak. Bunu sadece ER-AH için söylemiyorum. Tüm okulları destekleyelim. Büyüklerimiz hepsinin elinden tutsun ve onlara yardımcı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Cekoslovakyadan getirilecek olan ucak ultralighttir. Avrupada Light Sportif sinifina girer bu ucaklar ile pilot egitimi verilmesi JAA gore mumkun degildir. SHGM buna nasil musade etmis ? ucurtma ile pilot egitimi mi olur?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ER-AH SHGM nin bir acigindan faydalaniyor.Dunyada hafif hava araclari kalkis agirligi 650kg. yukseltilmis olmasina ragmen ulkemizde hala 450kg dir. dolayisi ile 450 ile 650 arasinda kalan ucaklar tum dunyada light sportif aircraft olarak anilirken ulkemizde direk olarak ucak sinifina giriyor.BU UCAKLAR ILE EGITIM VERILMESI MUMKUN DEGILDIR. ancak SHGM ye gore bu ucaklar UCAK sinifina girdigi icin motoru 100 hp oldugu icin fiyati cok cok ucuz oldugu ve yakisida dusuk oldugu icin arada bosluktan faydalanilip ulkeye sokuluyor egitim amacli.Kesinlikle buyuk bir hatadir bu ucaklar egitim icin uygun ve emniyetli degildir.Dunyanin hic bir yerinde LSA ile egitim verilmez bir kere ucagin karakterine ters.gene AZ MASRAF COK KAR politikasi. SHGM DIKKAT

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Nereye şube açarsanız açın cafe Tarkim in manzarasından daha güzel manzaralı (AHL06/21pistini gören )hiç bir uçuş okulu yok!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Er-Ah Güzelobada bir yildan fazla eğitim veriyordu? Yeni bi şey değil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Kazasız, belasız hayırlı uçuşlar dileklerimle. Tail commender.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000