24 Mart 2009, Salı 10:49:35

AYTerminal2 eğitime destek veriyor

Geçtiğimiz yıl, çalışanlarının desteğiyle derlenen kitaplardan, Varsak Şelale İlköğretim Okulu’na kütüphane kuran AYTerminal2, bu yıl da eğitime destek vermeye devam etti.
  • TEBRİKLER CELEBİ - IC , sizede bu yakışır .

Açıldığı günden beri, Antalya turizmine hizmet veren ve sosyal sorumluluk projeleriyle bulunduğu bölgeye katkı sağlamayı amaç edinen AYTerminal2 (Çelebi-IC Antalya Havalimanı 2. Dış Hatlar Terminali), eğitime destek çalışmaları kapsamında, Antalya ili çevresindeki okullara malzeme yardımında bulundu.

Antalya’da yer alan Yurtpınar Gazi İlköğretim Okulu, Eski Yörük İlköğretim Okulu ve Çakallılık İlköğretim okullarına ihtiyaçları kapsamında bilgisayar, klima, kitaplık ve yazı tahtası gibi malzemeleri temin eden AYTerminal2 yönetimi, Burhanettinkaya İlköğretim Okulu’na ise fen laboratuarı kurdu.

Projeyle ilgili açıklama yapan AYTerminal2 Genel Müdür Vekili Metin Yavuz, “Şirket yönetimi olarak, Antalya’ya ve halkına, özellikle eğitime katkı sağlayacak desteklerde bulunmaktan mutluluk duyuyoruz. Bölgemizde, en küçükten, büyüğüne her türlü yardıma ihtiyaç duyan okullarımız var. Temennimiz, bunların tespit edilmesi ve ihtiyaçların giderilmesi hususunda, daha fazla çalışmalar yapılması ve bu tür projelere destek olma bilincinin giderek artmasıdır” dedi.

Okul yönetimleri ise bu konuda gösterilen hassasiyete teşekkür ederek, başka firmaların da benzeri projelere ön ayak olmalarını ümit ettiklerini ifade ettiler.

AYTerminal2'den eğitime katkı

AYTerminal2'den eğitime katkı

AYTerminal2'den eğitime katkı

AYTerminal2 eğitime destek veriyor

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
TEBRİKLER CELEBİ - IC , sizede bu yakışır .

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000