23 Mart 2008, Pazar 13:49:07

Antalya'da tarihe geçen Duty Free

Antalya Bank Asya 1. Lig’de mücadele eden Antalyaspor, Türkiye’deki tüm spor kulüpleri içerisinde bir ilke imza atarak havalimanında bulunan gümrüksüz alanda Duty Free mağazası açtı.

Antalya’da ilk mağazasını 5 Ağustos 2006 tarihinde açan Antalyaspor’un yeni mağazası Vali Yardımcısı Hayrettin Balcıoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı ve Onursal Başkan Menderes Türel, Başkan Sedat Peker, Havalimanı mülki amirleri ve Antalyasporlu yöneticilerin katımlıyla açıldı.

Renkli görüntülerin yaşandığı açılışta yeni mağazanın kurdelesini Balcıoğlu, Türel, Peker, ICF Airports Yönetim Kurulu üyesi Andrea Pall ve ICF Airports Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çeçen birlikte kesti.

Açılışta konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı ve Antalyaspor Onursal Başkan Menderes Türel, Antalyaspor’un dış hatlar terminalinde bir ilke imza atmasının gurur verici olduğunu belirterek, “Antalyaspor artık hayallerini gerçekleştirebilir bir kulüp haline geldi. Eskiden yurtdışındaki kulüpleri gıpta ile izliyorduk. Artık biz de bu imanları yakalayabilir duruma geldik. Bu tür projeler Antalya’mızın markalaşmasına katkı sağlayacaktır. Yakında 2. Dış hatlar AYTerminal’de de bir mağaza açacağız” diye konuştu.

Antalya'da tarihe geçen Duty Free

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000