18 Nisan 2013, Perşembe 07:58:46

ANTALYA HAVALİMANI'NDAN ZİYARET

Antalya Havalimanı işletmecisi ICF Airports yöneticileri Antalya Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti...

AGC'nin Kaleiçi'nde bulunan Genel Merkezine; ICF Airports Genel Müdürleri Dirk Schusdziara, Ersel Göral ve Kurumsal İletişim Müdürü Tuğba Soğukpınar nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Başkan Mevlüt Yeni ve Yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.

Ziyarette konuşan AGC Başkanı Mevlüt Yeni; ICF yönetiminin ziyaretinden dolayı memnuniyet duyduklarını söyledi. Yeni, AGC’nin yaptığı çalışmalar, projeler hakkında bilgiler verdi. Yeni, ayrıca Dünya Turizm medyasını Antalya'da bir araya getirmek ve bazı projelerde de ICF Airports ile işbirliği içersinde olması arzusu içinde olduklarını ifade etti. Nürnberg Basın Kulübü ile olan kardeşlik ilişkileri hakkında da bilgi veren Yeni; Schusdziara'nın benzer işbirliklerinin artması için Frankfurt gazetecileri ile de AGC’nin partner olmasını temenni ettiğini söyledi.

Misafirlerine cemiyet binasını da tanıtan Yeni, daha önce Nürnberg’e giden Antalyalı gazetecilerin objektiflerinden yansıyan “Nürnberg fotoğrafları” sergisini gezdirdi ve Cemiyet binasının önünde yer alan tarihi matbaa hakkında, Antalya basın tarihi ile ilgili misafirlerine bilgi verdi. Schusdziara ve Göral; cemiyet binasında yer alan “basın müzesi”ni çok beğendiklerini ifade ettiler.

AGC ile aynı bahçede yer alan Antalya Olgunlaşma Enstitüsü’nün “Sandıktan yansımalar” adlı Türk kültürünü yansıtan el sanatları sergisi Müdür İlkay Günal tarafından ICF Airports Genel Müdürleri Dirk Schusdziara, Ersel Göral ve Kurumsal İletişim Müdürü Tuğba Soğukpınar’a gezdirildi. Misafirler sergide yeralan el sanatları eserlerine hayran olduklarını ifade ettiler. Olgunlaşma Enstitüsü Müdürü Günal; misafirlere yine bir Türk adeti olan şerbetten ikram etti.

ANTALYA HAVALİMANI'NDAN ZİYARET

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000