08 Mayıs 2009, Cuma 08:30:49

Antalya Havalimanı'na da termal kamera kuruldu

Antalya Havalimanı'ndaki iki dış hatlar terminaline vücut ısısı 38 derecenin üstündeki yolcuları tespit etmek için Termal kamera kuruldu...
  • rus ve ukraynalı dediğin insan ırkının cinsi latifine badem bıyıkların kurban olur..hepsi teram kamerada 100 derece çıkar ;)
  • uffff gene lale kokusundan midem bulandı
  • Bi dolu ayyaş rus ve ukraynalı'nın ne hikayesini dinleyecekler çok merak ediyorum...

Domuz gribine (H1N1 virüsüne) önlem amacıyla birinci ve ikinci dış hatlar terminalinin gelen yolcu bölümüne kurulan kameraların salı gününden beri faaliyette olduğunu belirten Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdür Yardımcısı Ömer Koçak, aralarında İstanbul, Ankara ve İzmir'in de bulunduğu birçok havalimanına bu kameralardan kurduklarını ifade ederek, "Vücut ısısı yüksek olan yolcular yeşil renkli olarak görünüyor. Bu durumda görevli sağlık personelimiz yolcuyu ayrı bir bölüme alıyor ve hikayesini dinliyor. Şüphe duyulan bir durum olması halinde Antalya'da bu iş için belirlenen hastanemizde tedavi altına alınıyor." dedi.

Kameranın yolcuları rahatsız etmeyecek bir noktaya yerleştirildiğini ifade eden Koçak, ilerleyen günlerde Antalya'ya gelen turist sayısının artacağı yönünde bilgilendirildiklerini, bu sebeple de kamera sayısının 1 ay sonra 4'e yükseltileceğini söyledi.

Antalya Havalimanı'na da termal kamera kuruldu

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
rus ve ukraynalı dediğin insan ırkının cinsi latifine badem bıyıkların kurban olur..hepsi teram kamerada 100 derece çıkar ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
uffff gene lale kokusundan midem bulandı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bi dolu ayyaş rus ve ukraynalı'nın ne hikayesini dinleyecekler çok merak ediyorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000