18 Şubat 2009, Çarşamba 08:00:51

Antalya Havalimanı otoparkına isyan var!

Hürriyet Akdeniz yazarlarından Dursun Gündoğdu, Antalya Havalimanı otoparkındaki durum için bakın nasıl isyan ediyor.
  • Antalya havalimanı, neredeyse dunyada hicbir havalimanının olmadıgı kadar acık alalana sahiptir. Buna ragmen halka acık, insanların kısa surelide olsa araclarını bırakabalicegi en ufak bir alan yoktur ve itina ile türlü düzenbazlıklar yaparak, boyle bir alan bırakılmaz. Artık seyehat edenleri soymak amacıyla yapılan uygulamalar, yolcuları, şöförleri, aracıyla gelen herkesi canından bezdirmiştir. Bu durumu savunanlar bu rant tan pay alanlardır. Baska bir acıklaması yoktur. Hele de insaat basladıktan sonraki uygulama tam bir eziyettir. Savunulması insanlık dışıdır. Not Çalışanlar icin park yeri mevcuttur.
  • Sanki cevaplar hep aynı ağızdan yazılmış gibi. Terminal çalışanları şirketlerini korumaya çalışıyor ama bir de ortada gerçekler var. Neden gidip Atatürk havalimanında veya başka bir büyük terminalde falan eğitim almayı denemiyorsunuz da, terminale arabayla gelmeyin diyorsunuz ?
  • İŞLETME FİRMASISININ ÇALIŞANLARI ŞİRKETİNİ KORUYOR MAŞALLAH DOĞRU SÖYLEMİŞ YAZAR VESSELAM
  • Haberi yazan sayın gazeteci arkadaşın ismine aklım takıldı,,,arkadaş karadenizli galiba hem Dursun hemde yolda ve otoparkta kayboluyor sonra da havalimanımıza b.k atıyor.
  • Havalimanına nizamiye kapısından itibaren belirli aralıklarla dikkat çeksin ve sizin gibi körler görsün diye ışıklı uyarı levhaları koymuş adamlar, daha ne yapsınlar sayın gasteci arkadaşım.Eğer sen göremiyorsan güzel Antalya'mızın güzel havalimanının ne suçu var...aynı yolları ve otoparkı bizde kullanıyoruz ama şuana kadar kaybolmayı bırak hiç sorun yaşamadık...demek ki problem sende...
  • ben sürekli seyahat ederimve sürekli gidip geliyorum yeni hali eski halinde daha iyi olmuş.Unutmayalım ki orda bir hizmet üretilmeye çalışıyor eğer bıraz sabır gösterebilirsek ve bağcıyı şimden dövmeye başlamasak ortaya cok iyi bir bağ çıkacağı kesın. Sonunda yapılması gereken konuşları ve haberleri önceden yapmayalım, bir yol var nereye gittini görmek lazım yolun sonuna varılmadan nereye varıldığı bilinmez. çalışan ve katkı yapan arkadaşlar size saygımız ve desteğimiz var çalışmaya devam başarılar
  • belediyenin otobüsümü varmış havalimanına EFENDİM.taksi ne kadar tutuyo biliyor musunuz efendim.Saçmalık efendim.
  • BEN ÖZEL ARACIMI KULLANMIYORUM ŞİKAYETTE ETMİYORUM.ÇÜNKÜ BİLİYORUM 15 DAKİKADAN SONRASININ ÜCRETLİ OLDUĞUNU BENDE BİNİYORUM BELEDİYE OTOBÜSÜNE PAŞALAR GİBİ GELİP GİDİYORUM HEM OTOPARKTA 15 DAKİKA İÇİN NE STRESE GİRMİYORUM BAŞKALARINIDA STRESE SOKMUYORUM BENCE HERKES BU ŞEKİLDE YAPABİLİR HATTA TAKSİYE VE HAVAŞA AİT OTOBÜSEDE BİNEBİLİR.GERMEDEN VE GERİLMEDEN.
  • havaalanı takside olduğum için sureklı otoparkta beklıyorum.Yolcuların uygulamadan çok memnun olduklarını hep duyuyorum.tek bır şikayet duymadım.yazan kişi AYIP etmiş.
  • GERÇEKTEN ARKADAŞ YA ÇOK SABIRSIZ YADA ÜSTE PARA İSTEYENLERDEN BENDE ZAMAN HAVALİMANI OTOPARKINI KULLANIYORUM GERÇEKTEN AYDINLATMALI YÖN LEVHALARI VE GÜVENLİK GÖREVLİLERİ HERZAMAN YARDIMCI OLUYORLAR VE HİÇ ÜCRET ÖDEMEDİM.HERHALDE TOPLUM OLARAK BİRAZ SABIRSIZIZ GALİBA.SİZCEDE ÖYLE DEĞİLMİ?

Antalya Havalimanı İç Hatlar Terminalinin otoparkında bugünlerde tam bir curcuna yaşanıyor. Buradaki çalışmalar yüzünden millet perişanları oynuyor. Ne araç park edecek yer var, ya da nereden nereye nasıl gideceğini bilen... Millet arabasıyla dört dönüyor.

Ayrıca şöyle de bir uygulama var; eğer otoparkta 15 dakika kalırsan para ödemiyorsun. Ancak, otoparktan çıkış kuyruğu öyle bir uzuyor ki bu zaman dilimi zaten kuyrukta bitiyor. Onun için insanları o inşaatta hem perişan etmenin, hem de para almanın bir alemi yok. İnşaat bitene kadar para almazsanız ne olur yani…

Dursun GÜNDOĞDU
HÜRRİYET / AKDENİZ

Antalya Havalimanı otoparkına isyan var!

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Misafir ~ 15 yıl önce
Antalya havalimanı, neredeyse dunyada hicbir havalimanının olmadıgı kadar acık alalana sahiptir. Buna ragmen halka acık, insanların kısa surelide olsa araclarını bırakabalicegi en ufak bir alan yoktur ve itina ile türlü düzenbazlıklar yaparak, boyle bir alan bırakılmaz. Artık seyehat edenleri soymak amacıyla yapılan uygulamalar, yolcuları, şöförleri, aracıyla gelen herkesi canından bezdirmiştir. Bu durumu savunanlar bu rant tan pay alanlardır. Baska bir acıklaması yoktur. Hele de insaat basladıktan sonraki uygulama tam bir eziyettir. Savunulması insanlık dışıdır. Not Çalışanlar icin park yeri mevcuttur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sanki cevaplar hep aynı ağızdan yazılmış gibi. Terminal çalışanları şirketlerini korumaya çalışıyor ama bir de ortada gerçekler var. Neden gidip Atatürk havalimanında veya başka bir büyük terminalde falan eğitim almayı denemiyorsunuz da, terminale arabayla gelmeyin diyorsunuz ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
İŞLETME FİRMASISININ ÇALIŞANLARI ŞİRKETİNİ KORUYOR MAŞALLAH DOĞRU SÖYLEMİŞ YAZAR VESSELAM

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Haberi yazan sayın gazeteci arkadaşın ismine aklım takıldı,,,arkadaş karadenizli galiba hem Dursun hemde yolda ve otoparkta kayboluyor sonra da havalimanımıza b.k atıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Havalimanına nizamiye kapısından itibaren belirli aralıklarla dikkat çeksin ve sizin gibi körler görsün diye ışıklı uyarı levhaları koymuş adamlar, daha ne yapsınlar sayın gasteci arkadaşım.Eğer sen göremiyorsan güzel Antalya'mızın güzel havalimanının ne suçu var...aynı yolları ve otoparkı bizde kullanıyoruz ama şuana kadar kaybolmayı bırak hiç sorun yaşamadık...demek ki problem sende...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ben sürekli seyahat ederimve sürekli gidip geliyorum yeni hali eski halinde daha iyi olmuş.Unutmayalım ki orda bir hizmet üretilmeye çalışıyor eğer bıraz sabır gösterebilirsek ve bağcıyı şimden dövmeye başlamasak ortaya cok iyi bir bağ çıkacağı kesın. Sonunda yapılması gereken konuşları ve haberleri önceden yapmayalım, bir yol var nereye gittini görmek lazım yolun sonuna varılmadan nereye varıldığı bilinmez. çalışan ve katkı yapan arkadaşlar size saygımız ve desteğimiz var çalışmaya devam başarılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
belediyenin otobüsümü varmış havalimanına EFENDİM.taksi ne kadar tutuyo biliyor musunuz efendim.Saçmalık efendim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
BEN ÖZEL ARACIMI KULLANMIYORUM ŞİKAYETTE ETMİYORUM.ÇÜNKÜ BİLİYORUM 15 DAKİKADAN SONRASININ ÜCRETLİ OLDUĞUNU BENDE BİNİYORUM BELEDİYE OTOBÜSÜNE PAŞALAR GİBİ GELİP GİDİYORUM HEM OTOPARKTA 15 DAKİKA İÇİN NE STRESE GİRMİYORUM BAŞKALARINIDA STRESE SOKMUYORUM BENCE HERKES BU ŞEKİLDE YAPABİLİR HATTA TAKSİYE VE HAVAŞA AİT OTOBÜSEDE BİNEBİLİR.GERMEDEN VE GERİLMEDEN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
havaalanı takside olduğum için sureklı otoparkta beklıyorum.Yolcuların uygulamadan çok memnun olduklarını hep duyuyorum.tek bır şikayet duymadım.yazan kişi AYIP etmiş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
GERÇEKTEN ARKADAŞ YA ÇOK SABIRSIZ YADA ÜSTE PARA İSTEYENLERDEN BENDE ZAMAN HAVALİMANI OTOPARKINI KULLANIYORUM GERÇEKTEN AYDINLATMALI YÖN LEVHALARI VE GÜVENLİK GÖREVLİLERİ HERZAMAN YARDIMCI OLUYORLAR VE HİÇ ÜCRET ÖDEMEDİM.HERHALDE TOPLUM OLARAK BİRAZ SABIRSIZIZ GALİBA.SİZCEDE ÖYLE DEĞİLMİ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000