19 Nisan 2010, Pazartesi 18:33:50

SKY YENİ ROTASINI BELİRLEDİ

SKY Havayolları gelişen filosunun yanı sıra varış noktalarını da genişletiyor.
  • evet bir zamanlar anlı şanlıydı. Ama ne yazık i son 10 senedir ne an kaldı ne de şan. Koskoca şirketi gülünecek hale getirdiler. Vaktinde kalkma yok. Kriz yönetimi yok. İkram felaket. Check in de gülen yüz yok. Kemerleri kontrol eden hostes yok. Daha ne olsun. Yolcu olarak ben bunlara bakarım. Deve kesmeye benzemiyormuş değil mi ?
  • Ben yolcuyum arkadaşım. Beni THY'nin nasıl yönetildiği, rekabet gücü vs hiç ilgilendirmiyor. 3000 dolar para ödedim ve seyahati burnumdan getirdiler. Bir defa da değil, çok defa hemde. Soruyorum ben neyi başarmalıyım? Ya da Türküm diye illaki THY'yi mi tutmalıyım? Onların ayıplı hizmetlerini adında Türk var diye görmezden mi gelmeliyim? Ben para vermişim, canımı emanet etmişim, hizmet alamamışım. Neyin kıskançlığından, çamur atmasından bahsediyorsun? Ben neden düşünmeliyim ben nasıl yapardım diye? Ben yolcuyum, havayolu değil. Yorumunuz zaten bir topluluğa seslenir gibi yazılmış, ibadethanede ya da konferansta konuşma yapmıyorsunuz. Havacılıkla ilgili bir haber sitesi burası. Profilinizi tahmin etmek hiç zor değil.
  • eee!ona buna bırsey demek kolay ama yapıcı demke var yıkıcı demek var.Yapıcı ol kendını gelıstırsın,yıkıcı olursan daha cok sıkayet edersın ey halkım bıraz aklını kullan!
  • Ey halkım almıs cehalet basını gıtmıs yıne!Yok o boyle yapmıs yok bu boyle yapmıs ona camur buna camur.Camur atanlar ne ıs yapar,ezıyet cekenler ne ıs yapar.Hep dedık hala dıyoruz,havacılık kıtap ısıdır uyarsan kıtaba,kalıcı olursun.Camur atacagınıza once bu ısı ben nasıl yaparım dıye dusundunuz mu?Yok sadece camur atalım kalsın ustunu kendı temızlesın yada savunulmaya ıhtıyacı yok o kendı halleder anlayısı nereye kadar. Sonra yıne camur yada kıskanclık mı desek.Kendı becerısızlıklerımız acaba baskalarını kıskanmamızamı neden oluyor?Kıskanclık ve camur atmak en basıt ıkılı!Once kendın basarıyı tuttur sonra gelcamur at. Pgs dedın yurt dısııkınıc denemesı ıflas ettı,sky dedın ulkeden kacmak ıcın germanı kurdu!Atlas dedın elal ıle bırlestı ee
  • hanı duyanda pegasusun tk dan daha ıyı bır havayolu oldugunu dusunecek.... her havayolu kendı yolunda ısallah ıyı ılerler demek yerıne bak bu bunu yaptı sen de taklıt ettın tebrıkler ne fesat mılletız bu konularda .... batma konusuna gelınce ısallah bu felaketten butun havayolları en az zararla sıyrılır....
  • avrupa hatlari webden aliniyor ama kazakistan hatlari webde yok...
  • SKY havayollarina yeni actigi hatlarda basarilar ve iyi ucuslar diliyorum. Pilot Akin Tunca Eyuoblu
  • Anlı şanlı milli havayolumuz THY dediğiniz havayolunun yolcu olarak bana ve aileme yaşattıkları uzun yol seyahat tecrübesini bir bilseniz, benim gibi "benden uzak Allah'a yakın olsun" derdiniz. Körü körüne müdafaa etmeyin o kurumu. Madem anlı şanlıymış, yorumlarla mesajlarla yüceltilmeye ihtiyacı olmaması lazım THY'nin. Yanılıyor muyum?
  • 19 nisan 2010 16:08 utc itibari ile antalya havalimanına iniş yapmış ve sky havayollarının 14. uçağı olarak filosuna katmış olduğu b738 uçağının tüm havacılık camiasına hayırlı olması ve en yakın zamanda 15-16 ve 17. uçaklarını görmemiz dileğiyle..... emniyetli uçuşlar.......
  • benim için değil......

19 Nisan itibari ile yaz dönemi 2010 Kazakistan uçuşlarına başlayan SKY; Antalya’dan 9 ve Bodrum’dan 2 sefer olmak üzere haftada toplam 11 sefer ile Kazakistan’ a uçuyor. Toplam 204 sefer yapmayı planlayan SKY Airlines; Kazakistan’ ın Almaty (69), Aktobe (17), Astana (52), Atyrau (16), Pavlodar (12), Çimkent (12) ve Karaganda (26) şehirlerine uçuş gerçekleştirecek.

SKY Havayolları Türk turizminin öncüsü ve gözbebeği KAYIGROUP' a bağlı, Antalya'da konuşlanmış bir charter havayolu şirketidir. Kadrosundaki tecrübeli ve konularında uzman personeli ile müşterisi olan tur operatörlerine, Avrupa'da 50 farklı varış noktasına uçarak servis kalitesi yüksek ve güvenilir hizmet vermektedir. SKY, mevcut filosunda bulunan bir adet B737-800, iki adet B737-900ER, altı adet B737-400, iki adet A320-211 ve iki adet A321-231 uçağı ile 180.000 saat üzerinde uçarak 8.000.000 üzerinde yolcu taşımıştır. Sürekli şirket içi ve mesleki eğitime önem veren SKY organizasyonu ICAO, FAA, JAA gibi bütün uluslar arası ve yerel sivil havacılık otoriteleri tarafından belge ile yetkilendirilmiş ve bu yetkiler kapsamında, talimatlarına uyarak operasyon yapmaktadır.

SKY YENİ ROTASINI BELİRLEDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Misafir ~ 14 yıl önce
evet bir zamanlar anlı şanlıydı. Ama ne yazık i son 10 senedir ne an kaldı ne de şan. Koskoca şirketi gülünecek hale getirdiler. Vaktinde kalkma yok. Kriz yönetimi yok. İkram felaket. Check in de gülen yüz yok. Kemerleri kontrol eden hostes yok. Daha ne olsun. Yolcu olarak ben bunlara bakarım. Deve kesmeye benzemiyormuş değil mi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ben yolcuyum arkadaşım. Beni THY'nin nasıl yönetildiği, rekabet gücü vs hiç ilgilendirmiyor. 3000 dolar para ödedim ve seyahati burnumdan getirdiler. Bir defa da değil, çok defa hemde. Soruyorum ben neyi başarmalıyım? Ya da Türküm diye illaki THY'yi mi tutmalıyım? Onların ayıplı hizmetlerini adında Türk var diye görmezden mi gelmeliyim? Ben para vermişim, canımı emanet etmişim, hizmet alamamışım. Neyin kıskançlığından, çamur atmasından bahsediyorsun? Ben neden düşünmeliyim ben nasıl yapardım diye? Ben yolcuyum, havayolu değil. Yorumunuz zaten bir topluluğa seslenir gibi yazılmış, ibadethanede ya da konferansta konuşma yapmıyorsunuz. Havacılıkla ilgili bir haber sitesi burası. Profilinizi tahmin etmek hiç zor değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
eee!ona buna bırsey demek kolay ama yapıcı demke var yıkıcı demek var.Yapıcı ol kendını gelıstırsın,yıkıcı olursan daha cok sıkayet edersın ey halkım bıraz aklını kullan!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ey halkım almıs cehalet basını gıtmıs yıne!Yok o boyle yapmıs yok bu boyle yapmıs ona camur buna camur.Camur atanlar ne ıs yapar,ezıyet cekenler ne ıs yapar.Hep dedık hala dıyoruz,havacılık kıtap ısıdır uyarsan kıtaba,kalıcı olursun.Camur atacagınıza once bu ısı ben nasıl yaparım dıye dusundunuz mu?Yok sadece camur atalım kalsın ustunu kendı temızlesın yada savunulmaya ıhtıyacı yok o kendı halleder anlayısı nereye kadar. Sonra yıne camur yada kıskanclık mı desek.Kendı becerısızlıklerımız acaba baskalarını kıskanmamızamı neden oluyor?Kıskanclık ve camur atmak en basıt ıkılı!Once kendın basarıyı tuttur sonra gelcamur at. Pgs dedın yurt dısııkınıc denemesı ıflas ettı,sky dedın ulkeden kacmak ıcın germanı kurdu!Atlas dedın elal ıle bırlestı ee

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
hanı duyanda pegasusun tk dan daha ıyı bır havayolu oldugunu dusunecek.... her havayolu kendı yolunda ısallah ıyı ılerler demek yerıne bak bu bunu yaptı sen de taklıt ettın tebrıkler ne fesat mılletız bu konularda .... batma konusuna gelınce ısallah bu felaketten butun havayolları en az zararla sıyrılır....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
avrupa hatlari webden aliniyor ama kazakistan hatlari webde yok...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
SKY havayollarina yeni actigi hatlarda basarilar ve iyi ucuslar diliyorum. Pilot Akin Tunca Eyuoblu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Anlı şanlı milli havayolumuz THY dediğiniz havayolunun yolcu olarak bana ve aileme yaşattıkları uzun yol seyahat tecrübesini bir bilseniz, benim gibi "benden uzak Allah'a yakın olsun" derdiniz. Körü körüne müdafaa etmeyin o kurumu. Madem anlı şanlıymış, yorumlarla mesajlarla yüceltilmeye ihtiyacı olmaması lazım THY'nin. Yanılıyor muyum?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
19 nisan 2010 16:08 utc itibari ile antalya havalimanına iniş yapmış ve sky havayollarının 14. uçağı olarak filosuna katmış olduğu b738 uçağının tüm havacılık camiasına hayırlı olması ve en yakın zamanda 15-16 ve 17. uçaklarını görmemiz dileğiyle..... emniyetli uçuşlar.......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
benim için değil......

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000