28 Nisan 2009, Salı 12:20:24

Sky Havayolları'nın bir uçağı daha geldi

Antalya merkezli havayolu şirketi SKY Havayolları, filosunun yeni üyesi SUN bugün Antalya Havalimanına indi.
  • Tebrikler Sky Havayolları. Gerçekten çok güzel uçaklardır B737-400'ler. Texture kaplamasıda bir o kadar güzel olmuş. İnşallah ilerleyen dönemlerde çok daha güzel işlere imza atarlar. İyi Çalışmalar SKY Havayolları.
  • ay çok şirin, şu kanatlı yıldıza, şu çiçeklere bak. ben bunu yerim yerimm!
  • filosunu büyüten sky'ı tebrik ediyoruz.inşallah teknik ,kokpit ve kabin ekibini de ayarlamıştır..umarız..
  • tüm sky personeline ve ülkemize hayırlı olsun. tebrik ederim hepinizi
  • Her Uçağa Farklı Kuyruk rengi ve standart logo güzel bir görüntü .Hoşuma gidiyor.Personel, devamlı yolcu, ve meraklısı uçakları uzaktan tanır.
  • sky aır 13 uçagı olcak.uçaklardan 3 tanesi saw merkezli iç ve dış hatlar tarifeli uçsa daha iyi olur.
  • Allah yolunu dahada açık etsin. Teknik ,Mühendislik,Kabin Ekibi ve tüm personellere kolaylıklar dilerim.
  • TC-SKM , nam'ı diğer SUN Antalya'ya geleli neredeyse bir hafta oluyor ... Uçak 22 Nisan akşamı geldi ülkemize ve işlemlerinin tamamlanmasının ardından ayağının tozu ile uçuşlarına başladı . Ayrıca uçağın rengi yaldızlı sarı değil haki yeşildir ( asker yeşili de denebilir ) , nasıl yaldızlı sarıya ya da çocuk dışkısına benzettiniz anlayamadım ! Yaldızlı sarı olan SKG'dir karıştırıyor olabilirsiniz ... Çocuk dışkısı rengi ya da doğru adı ile kahverengi boyalı uçağımız henüz gelmedi , o da gelecek sabrediniz ;)
  • ama neden 737-400 ya..bu eskilerden kurtulmak gerek artık..ancak 900ler geldiğinde SKY'da göğsümüzü kabartıcak..tabi yinede büyüyebilen ve gelecek vaad eden bi TÜRK firmasının olması güzel....
  • öncelikle hayırlı olsun diyelim.önceki yorumda kuyruk rengini begenmeyen yorum sahibine şunu söyleyeyim.maşallah o kadar çok uçak varki tüm ana renkler bitmiş belliki ara renklerle her uçağa farklı bir kuyruk rengi konsepti devam ettiriliyor sanırım.bu uçakta yaldızlı sarı olmuş.bakalım yeni gelecek uçaklar ne renk olacak.başarılarını tüm kalbimle tebrik ederim.yolunuz açık olsun...

SKY Havayolları filosu bu güne kadar 150.000 saat üzerinde havada kalarak 7.000.000’u aşkın yolcu taşıyarak sektördeki konumunu her gün daha da ileriye taşıyor.

Ailenin yeni üyesi TC-SKM tescilli ve yeşil renkli Boeing 737–400 ile 10. uçağına kavuşan SKY Havayolları, 2009 yılı içerisinde filosunu 13’e yükseltmek için hazırlıklarını tamamladı.

SKY Havayolları’ın 11. uçağı Airbus A321 Nisan ayı sonunda Antalya’da olacak. Mayıs ayı sonu itibari ile ise yeni nesil Boeing 737–900 ER’ları uçuracak olan SKY Havayolları koltuk sayısını 2500’ e çıkarmış olacak.

SKY Havayolları ailesinin son üyesini bizzat karşılayan SKY Havayolları Genel Müdürü Tahir Görgülü “Uluslar arası ekonomik sorunlara rağmen Türk turizmi birlikteliğini ve inancını yitirmediği sürece her zaman güneş gibi aydınlık günlere ilerleyecektir. Bu nedenle ailemizin yeni üyesinin adı SUN ” dedi.

Sürekli şirket içi ve mesleki eğitime önem veren SKY organizasyonu ICAO, FAA, JAA gibi bütün uluslar arası ve yerel sivil havacılık otoriteleri tarafından belge ile yetkilendirilmiş ve bu yetkiler kapsamında, talimatlarına uyarak operasyon yapmaktadır.

Antalya merkezli havayolu şirketi SKY Havayolları, filosunun yeni üyesi SUN bugün Antalya Havalimanı'na indi.

SKY Havayolları Ağustos 2003 tarihi itibariyle TUV Rheiland firmasından ISO 9001 : 2000 Kalite Belgesini almıştır.

Sky Airlines

Sky Havayolları'nın bir uçağı daha geldi

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Misafir ~ 15 yıl önce
Tebrikler Sky Havayolları. Gerçekten çok güzel uçaklardır B737-400'ler. Texture kaplamasıda bir o kadar güzel olmuş. İnşallah ilerleyen dönemlerde çok daha güzel işlere imza atarlar. İyi Çalışmalar SKY Havayolları.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ay çok şirin, şu kanatlı yıldıza, şu çiçeklere bak. ben bunu yerim yerimm!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
filosunu büyüten sky'ı tebrik ediyoruz.inşallah teknik ,kokpit ve kabin ekibini de ayarlamıştır..umarız..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
tüm sky personeline ve ülkemize hayırlı olsun. tebrik ederim hepinizi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Her Uçağa Farklı Kuyruk rengi ve standart logo güzel bir görüntü .Hoşuma gidiyor.Personel, devamlı yolcu, ve meraklısı uçakları uzaktan tanır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
sky aır 13 uçagı olcak.uçaklardan 3 tanesi saw merkezli iç ve dış hatlar tarifeli uçsa daha iyi olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Allah yolunu dahada açık etsin. Teknik ,Mühendislik,Kabin Ekibi ve tüm personellere kolaylıklar dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
TC-SKM , nam'ı diğer SUN Antalya'ya geleli neredeyse bir hafta oluyor ... Uçak 22 Nisan akşamı geldi ülkemize ve işlemlerinin tamamlanmasının ardından ayağının tozu ile uçuşlarına başladı . Ayrıca uçağın rengi yaldızlı sarı değil haki yeşildir ( asker yeşili de denebilir ) , nasıl yaldızlı sarıya ya da çocuk dışkısına benzettiniz anlayamadım ! Yaldızlı sarı olan SKG'dir karıştırıyor olabilirsiniz ... Çocuk dışkısı rengi ya da doğru adı ile kahverengi boyalı uçağımız henüz gelmedi , o da gelecek sabrediniz ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ama neden 737-400 ya..bu eskilerden kurtulmak gerek artık..ancak 900ler geldiğinde SKY'da göğsümüzü kabartıcak..tabi yinede büyüyebilen ve gelecek vaad eden bi TÜRK firmasının olması güzel....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
öncelikle hayırlı olsun diyelim.önceki yorumda kuyruk rengini begenmeyen yorum sahibine şunu söyleyeyim.maşallah o kadar çok uçak varki tüm ana renkler bitmiş belliki ara renklerle her uçağa farklı bir kuyruk rengi konsepti devam ettiriliyor sanırım.bu uçakta yaldızlı sarı olmuş.bakalım yeni gelecek uçaklar ne renk olacak.başarılarını tüm kalbimle tebrik ederim.yolunuz açık olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000