29 Nisan 2011, Cuma 16:15:55

RUMLARI DİREKT UÇUŞ ENDİŞESİ SARDI!

KKTC ile Azerbaycan arasında yapılması planlanan direkt uçak seferleri Rumları endişelendirdi.
  • Yasalar uçmaya engeldir. Hangi havayolu yapacaksa bence iki kere düşünmeli.
  • Azerileri severim ama yöneticilerinden pek hazetmem. Azerbaycan Kuzey Kıbrıs'ı tanımıyor. Her fırsatta bizle gerilim yaratıp, boru hattı projeleriyle bizi tehtid ederler. Sonra da "kanka naber" ayağı...yemezler. Kısacası Kıbrıs'a uçmazlar
  • için adımlardan biriydi KTHY nın uçuşlarını durdurmak ; KTHY ı bitirmek.
  • Azerileri seviyorum yaa...
  • rumları asıl endişelendiren KTHY battıktan sonra KKHY adında bır havayolunun kurulmasıydı ama malesef oda kurulamadığı için içinde bir dünya devi THY olmasına rağmen kendileri öyle diyor biz dünya deviyiz diye mangalda kül bırakmıyor gel gör ki bir 5 uçaklık sırdan bır havayolnu kurup uçurmaktan aciz bu THy açıkçası varsa idda eden buyursun açıklasın yok mart yok nisan yok haziran bire beceriksiz THY hadi kıbrıscıklılar yapmadılarda siz neden yapamadınız orasını anlayamadık çıkın erdimli olunda biz beceremedik bu işi 5 uçaklık filoyu bıle kuramadık dıyın ve bizim asıl becerımız kurulan havayolu şirketlerini satın almak diye söyleyin öle her insanın harcı değildir havayolu şirketi kurmak hamdi topçu öle kağı üzerinde atıp tutmayabenzemez.
  • Azeri kardeşlerimize selam.Bütün Türk dünyasına selam.Birlikte geleceğe yürüyeceğiz, birbirimizi daha iyi anlayarak.
  • boşuna endişelenmesinler kıbrısta bir anlaşma olmadıktan sonra kktc'ye uygulanan ambargolar devam edecektir türkiyenin kktc'ye uguladığı ambargolar dahil ! Güneyde türk malları çatır çatır türk malları satılıyor türk takımları rumlarla maçlara çıkıyor sonra türkiye rumları tanımıyor masalı uyduruyor !!!
  • eee nerde o arab kardeşleri ha onlarda böyle birşey yapsınlar ya...işte kardeşlik budur hiç politikayi karıştırmadan verdikleri sözü yerine getiriyorlar
  • iti öldürme korkut

12 Haziran’dan itibaren gerçekleştirilmesi planlanan direkt uçuşların Rumları harekete geçirdiği iddia edildi. Filelefheros gazetesi, Rum makamlarca bu uçuşların engellenebilmesi için çeşitli bulgular arandığını yazdı.

Fileleftheros; “Azerbaycan’dan Uçuşları Engelleme Hareketleri” başlığıyla yansıttığı haberinde, direkt uçuşlarla ilgili haberlerin basına yansıması üzerine ilgili Rum makamlarının, bu uçuşları engelleme tedbirleri almak maksadıyla konuyla ilgili bulguları araştırmaya başladığını yazdı.

Devamla, Rum tarafında gerçekleştirilen uluslararası nitelikli uçuş güvenliği konferansının dün sona erdiğini yazan gazete, konferans nedeniyle Rum tarafında bulunan Uluslararası Sivil Havacılık Örgütü (ICAO) Genel Sekreteri Ronald Benjamin’in Rum Yönetimi Başkanı Dimitris Hristofyas’la gerçekleştirdiği temasların altını çizdi.

Haberde, Benjamin - Hristofyas görüşmelerinin; Rum yönetimi ile ICAO arasında şu üç eksendeki çok daha taktik temasların başlangıcını teşkil ettiği belirtildi: “Ercan Hava Trafik Kontrol Merkezi’nin yarattığı sorunların en azından teknik düzeyde çözülmesi; Rum Havayolları uçaklarının Ankara Uçuş Denetim Bölgesi’nden (FIR) uçuşuna uygulanan ambargo ve Kıbrıs Sivil Havacılığı’nın yükseltilmesi.”

Gazete, Hristofyas’ın uçuş güvenliği konferansına katılan önemli Avrupa ve uluslararası havacılık örgütleri temsilcileri, ICAO Genel Sekreteri ve Rum Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı’nın da hazır bulunduğu görüşmelerde, Kıbrıs sorunu üzerinde durduğunu, Türkiye’nin çözüm konusundaki tavrı ile bölgedeki hava taşımacılığı ve uçuş güvenliğinde “yarattığı sorunları” şikayet ettiğini yazdı.

Haberde, Hristofyas’ın gerek baş başa görüşmelerde gerek düzenlediği resmi akşam yemeğinde Rum sivil havacılığını iyileştirmedeki kararlılığından söz ettiği, ancak son altı yıldır benzer niyetler dile getirildiğinden; Rum tarafının bu niyetlerini hayata geçirmesi konusunda çekinceler bulunduğu da belirtildi.

RUMLARI DİREKT UÇUŞ ENDİŞESİ SARDI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 13 yıl önce
Yasalar uçmaya engeldir. Hangi havayolu yapacaksa bence iki kere düşünmeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Azerileri severim ama yöneticilerinden pek hazetmem. Azerbaycan Kuzey Kıbrıs'ı tanımıyor. Her fırsatta bizle gerilim yaratıp, boru hattı projeleriyle bizi tehtid ederler. Sonra da "kanka naber" ayağı...yemezler. Kısacası Kıbrıs'a uçmazlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
için adımlardan biriydi KTHY nın uçuşlarını durdurmak ; KTHY ı bitirmek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Azerileri seviyorum yaa...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
rumları asıl endişelendiren KTHY battıktan sonra KKHY adında bır havayolunun kurulmasıydı ama malesef oda kurulamadığı için içinde bir dünya devi THY olmasına rağmen kendileri öyle diyor biz dünya deviyiz diye mangalda kül bırakmıyor gel gör ki bir 5 uçaklık sırdan bır havayolnu kurup uçurmaktan aciz bu THy açıkçası varsa idda eden buyursun açıklasın yok mart yok nisan yok haziran bire beceriksiz THY hadi kıbrıscıklılar yapmadılarda siz neden yapamadınız orasını anlayamadık çıkın erdimli olunda biz beceremedik bu işi 5 uçaklık filoyu bıle kuramadık dıyın ve bizim asıl becerımız kurulan havayolu şirketlerini satın almak diye söyleyin öle her insanın harcı değildir havayolu şirketi kurmak hamdi topçu öle kağı üzerinde atıp tutmayabenzemez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Azeri kardeşlerimize selam.Bütün Türk dünyasına selam.Birlikte geleceğe yürüyeceğiz, birbirimizi daha iyi anlayarak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
boşuna endişelenmesinler kıbrısta bir anlaşma olmadıktan sonra kktc'ye uygulanan ambargolar devam edecektir türkiyenin kktc'ye uguladığı ambargolar dahil ! Güneyde türk malları çatır çatır türk malları satılıyor türk takımları rumlarla maçlara çıkıyor sonra türkiye rumları tanımıyor masalı uyduruyor !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
eee nerde o arab kardeşleri ha onlarda böyle birşey yapsınlar ya...işte kardeşlik budur hiç politikayi karıştırmadan verdikleri sözü yerine getiriyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
iti öldürme korkut

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000