07 Nisan 2009, Salı 13:55:32

ICAO Türkiye'de toplanacak

ICAN 2009 Havacılık Müzakereleri Konferansı, 28 Eylül-2 Ekim 2009 tarihleri arasında Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde İstanbul’da düzenlenecek.

ICAO’nun Havacılık Müzakereleri  Konferansı Türkiye’de düzenlenecek…

Uluslararası Sivil Havacılık Örgütü (ICAO), ilki geçtiğimiz yıl Dubai’de düzenlenen ICAN’08 Havacılık Müzakereleri Konferansı’nın ikincisini Türk Sivil Havacılığında yaşanan gelişmelere paralel olarak bu yıl İstanbul’da gerçekleştirme kararı aldı.

ICAO’ya üye 190 ülke temsilcilerinin davet edileceği konferansta, dünya genelinde havacılık hizmetlerinin iyileştirilmesi ve işbirliği imkanları ele alınacak. Katılımcı ülkelerin hem ikili müzakereleri yapma hem de havacılık alanındaki değişik konuları çoklu olarak değerlendirme fırsatı bulacağı konferans, özellikle Türk sivil havacılığının mevcut potansiyelinin ve pazar imkanlarının tanıtılması açısından büyük önem taşıyor.

Sivil havacılık sektöründe gündemde olan önemli konuların ve sektöründeki eğilimlerin öğrenildiği, karşılıklı bilgi alışverişinin yapılabildiği bir forum niteliğinde olacak konferans, aynı zamanda devletlere ikili sivil havacılık müzakerelerini aynı mekanda yapma fırsatı da verecek.

Bahse konu Konferansla ile ilgili ICAO’nun kendi web sitesi içinde  http://www.icao.int/ICAN2009  adresli ayrı bir bölüm de oluşturuldu. 

ICAO Türkiye'de toplanacak

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000