17 Mart 2011, Perşembe 08:32:28

BAKÜ: "UÇAĞINIZI DÜŞÜRÜRÜZ"

Ermenistan'ın Karabağ'a havaalanı kurma planı Azerbaycan'ı çok kızdırdı
  • Büyük güçlerin Piyonu Gürcistandi ve Sakasvili Ruslardan tokadi yeyince yerinde oturup sustu. Putin çok güzel tokat atiyor.!!!! Ermenistan "incirlik" gibi bir üssü Amerikanin emrine Iraki bombalasin diye vermedi, ve Amerikadan Fantom ve F16 almadi.
  • doğru bir tavır. taviz veren hep aynı taraf olunca katliamlardan ve iftiralardan kurtulamıyor. ermenistan aklını başına toplar da büyük güçlerin piyonu olmaktan vazgeçerse daha iyi davranılmayı da hak edecektir.
  • bırakın artık şu ezikliği...neden her şeyde ilk el uzatan biz oluyoruz??onlar önce katlettikleri konsolosların ve görevlilerin hesaplarını versinler..ayıpların en büyüğü bize ki onlara onca katliamlarına en ağır şekilde karşılık veremedik...
  • ermeninin yasamaya hakki var, teror estirmeye hakki yoktur
  • ERMENI olmak yasak mi ulen ????? KADIR INANIR. Demokrasi varsa Ermeninin de yasamaya hakki var unutmayin ki Ermenilerin de sizin gibi Türk Pasaportu var. Tûrkiye artik 1955 in Inönünün Türkiyesi degil Kürt ben Kürdüm diyebiliyor.!!!
  • Arkadaşlar bu uçağın boyanması mytechnic te yapılmıştır. Bilginize... Kuyruktaki Ağrı Dağı'na dikkat...
  • o mesaji yaza benim. ben ne ermeniyim nede azeriyim. ben türküm osmanliyim allaha sükür. biz türkiye cumhuriytei olarak ne yapacagimizi cok iyi biliriz kimse merak etmesin.onlar agri dagini kuyruguna koymus.ne koyarlarsa koysunlar nahhh alirlar. dosta ve düsmana sabrimizi t-a-s-i-r-m-a
  • hemen de ermeni ortaya cikti yorum kisminda. turk bayragi hala sehitlik uzerinde dalgalaniyor, azerbaycan bayragi ile birlikte
  • Arkadaşım bırak şu kardeşliği diyonda bak uçağın kuyruğuna .Ağrı dağını koymuş oraya. Bizim olana sahip çıkıyor göz dikiyor sen bırak kardeşliği diyon. Dağı kuyruğuna koyan aç gözlüye neden bi laf etmiyon.Yıllarca büyükelçilerimiz katledenlere sahip çıkıyon anlamadım .
  • birak su kardesligi.azeri kardes dedik türklerin baküdeki türk sehitlikdeki türkbayragini indirdiler. kardessek kardeliginizi bilin türkiye eski türkiye degil. durmak yok yola devam ONE MINUTES
Azerbaycan işgal altındaki Dağlık Karabağ bölgesinde bir havaalanı kurmayı planlayan Ermenistan'ı "sivil uçakları vurmak" ile tehdit etti.

AFP ajansının haberine göre, Bakü devlet havacılık ajansı, Uluslararası Sivil Havacılık Örgütü'ne de başvurarak (ICAO) bölgenin hava sahasının kapalı olduğunu ve herhangi bir uçuşa yetki verilmediğini hatırlattı.

Azerbaycan Sivil Havacılık İdaresi direktörü Arif Memmedov, "Havacılık yasasına göre, o bölgedeki uçakları yok etmemiz mümkün" dedi, ICAO'nun muhtemel olayları önlemek için bilgilendirildiğini belirtti.

Ayrılıkçı Karabağ makamları başkent Hankendi yakınlarındaki havaalanının yeniden inşasına başlamış, Mayıs ayında Erivan'a ticari uçuşları yeniden başlatmak için plan yapıldığı bildirilmişti.

Havaalanına yaklaşık 30 bin kişinin hayatını kaybettiği 1990'ların başındaki savaştan bu yana kapalı.

BAKÜ: "UÇAĞINIZI DÜŞÜRÜRÜZ"

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Misafir ~ 13 yıl önce
Büyük güçlerin Piyonu Gürcistandi ve Sakasvili Ruslardan tokadi yeyince yerinde oturup sustu. Putin çok güzel tokat atiyor.!!!! Ermenistan "incirlik" gibi bir üssü Amerikanin emrine Iraki bombalasin diye vermedi, ve Amerikadan Fantom ve F16 almadi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
doğru bir tavır. taviz veren hep aynı taraf olunca katliamlardan ve iftiralardan kurtulamıyor. ermenistan aklını başına toplar da büyük güçlerin piyonu olmaktan vazgeçerse daha iyi davranılmayı da hak edecektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bırakın artık şu ezikliği...neden her şeyde ilk el uzatan biz oluyoruz??onlar önce katlettikleri konsolosların ve görevlilerin hesaplarını versinler..ayıpların en büyüğü bize ki onlara onca katliamlarına en ağır şekilde karşılık veremedik...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ermeninin yasamaya hakki var, teror estirmeye hakki yoktur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ERMENI olmak yasak mi ulen ????? KADIR INANIR. Demokrasi varsa Ermeninin de yasamaya hakki var unutmayin ki Ermenilerin de sizin gibi Türk Pasaportu var. Tûrkiye artik 1955 in Inönünün Türkiyesi degil Kürt ben Kürdüm diyebiliyor.!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Arkadaşlar bu uçağın boyanması mytechnic te yapılmıştır. Bilginize... Kuyruktaki Ağrı Dağı'na dikkat...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
o mesaji yaza benim. ben ne ermeniyim nede azeriyim. ben türküm osmanliyim allaha sükür. biz türkiye cumhuriytei olarak ne yapacagimizi cok iyi biliriz kimse merak etmesin.onlar agri dagini kuyruguna koymus.ne koyarlarsa koysunlar nahhh alirlar. dosta ve düsmana sabrimizi t-a-s-i-r-m-a

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
hemen de ermeni ortaya cikti yorum kisminda. turk bayragi hala sehitlik uzerinde dalgalaniyor, azerbaycan bayragi ile birlikte

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Arkadaşım bırak şu kardeşliği diyonda bak uçağın kuyruğuna .Ağrı dağını koymuş oraya. Bizim olana sahip çıkıyor göz dikiyor sen bırak kardeşliği diyon. Dağı kuyruğuna koyan aç gözlüye neden bi laf etmiyon.Yıllarca büyükelçilerimiz katledenlere sahip çıkıyon anlamadım .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
birak su kardesligi.azeri kardes dedik türklerin baküdeki türk sehitlikdeki türkbayragini indirdiler. kardessek kardeliginizi bilin türkiye eski türkiye degil. durmak yok yola devam ONE MINUTES

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000