22 Ağustos 2009, Cumartesi 11:33:52

SKY Havayolları IOSA sertifikasını aldı

Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından denetlenen SKY Havayolları, havayolu şirketlerinin emniyet ve güvenlik standartlarını belirleyen, operasyonel yönetim ve kontrol sistemlerini yönlendiren ‘IOSA Sertifikası’ almaya hak kazandı.
  • sevgili pgtden dost kardesimiz cumle alem kim oldugunu biliyor hala takma isim kullanıyosun bizde senin basarısızlıklarını tebrik ediyoruz.Bi soz var nazar etme ne olur calıs seninde olur diye..Bencede calis seninde olsun ama senin icin gec oldu biraz..Patron kapıdan girmene izin verirse biz her zaman yine sizi aramızda gormekten mutluluk duyarız
  • maaslari yatirirsa , personelini usulana gore calistirirsa EASA sertifikasinida alir .. Insallah
  • vefakar genel md yardımcım benım sayın munganım basarıların devamını dılıyorum ekıbınız mukemmel
  • Cockpit olarak her göreve hazırız biz ! Tebrikler Sky !
  • Başarılarının devamını dilerim... Tebrikler...
  • Artık yeni Destinasyon ve satış olanaklarınında kapısı açılmış oldu.IATA acente ve taşıyıcılara hizmet verbilecek tescilli kaliteye erişti.Markette Rekabet ve( Parkurlar )yeni iş olanakları için onemli bir unsur, Tebrikler.

SKY Havayolları, dünyada 5 binden fazla havayolu şirketi arasından bu belgeyi almaya hak kazanan 300 işletmeden biri oldu.

Kayı Group’a bağlı SKY Havayolları, IOSA programında belirtilen yaklaşık 900 kriteri yerine getirdiği için, uluslararası hava taşımacılığının en önemli sertifikalarından birini almaya hak kazandı. SKY Havayolları bu sertifika için, organizasyon ve yönetim sistemi, uçuş operasyonu, operasyon kontrol ve uçuş harekat yönetimi, uçak bakım ve mühendislik, kabin, yer işletme, kargo ve güvenlik konularında yapılan tüm denetimlerden başarıyla geçti.Bu sertifika ile, SKY Havayolları’nın güvenlik ve uçuş emniyet standartlarının uluslararası kurallara uygunluğu, Uluslararası Havayolu Taşımacılığı Birliği IATA tarafından tescillendi.

Kayı Group CEO’su ve SKY Havayolları Genel Müdürü Tahir Görgülü, dünyadaki 5 binden fazla havayolu şirketinin arasında, Operasyonel Emniyet Denetimi sertifikasına sahip yaklaşık 300 işletme bulunduğunu belirtti. Görgülü, “SKY Havayolları da artık bu işletmelerden biri. Çalışmalarını ve gelişim süreçlerini dengeli ve yerinde atılımlarla yapan SKY Havayolları, Türk sivil havacılık sektöründe atılımcı ve öncü kimliğini korumaya devam ediyor” dedi.

SKY Havayolları IOSA sertifikasını aldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 15 yıl önce
sevgili pgtden dost kardesimiz cumle alem kim oldugunu biliyor hala takma isim kullanıyosun bizde senin basarısızlıklarını tebrik ediyoruz.Bi soz var nazar etme ne olur calıs seninde olur diye..Bencede calis seninde olsun ama senin icin gec oldu biraz..Patron kapıdan girmene izin verirse biz her zaman yine sizi aramızda gormekten mutluluk duyarız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
maaslari yatirirsa , personelini usulana gore calistirirsa EASA sertifikasinida alir .. Insallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
vefakar genel md yardımcım benım sayın munganım basarıların devamını dılıyorum ekıbınız mukemmel

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Cockpit olarak her göreve hazırız biz ! Tebrikler Sky !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Başarılarının devamını dilerim... Tebrikler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Artık yeni Destinasyon ve satış olanaklarınında kapısı açılmış oldu.IATA acente ve taşıyıcılara hizmet verbilecek tescilli kaliteye erişti.Markette Rekabet ve( Parkurlar )yeni iş olanakları için onemli bir unsur, Tebrikler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000