05 Ocak 2014, Pazar 07:40:36

PİLOTUN UFO İDDİASI ORTALIĞI KARIŞTIRDI

Airbus A320 tipi bir yolcu uçağını geçen yıl temmuz ayında İngiltere'nin başkenti Londra'ya indirmeye çalışan bir İngiliz pilotun UFO gördüğünü iddia etmesi ortalığı karıştırdı.
  • 400 milyar gezegenin olduğu bilinen samanyolu galaksimiz gibi, bilinen evrende, 100 milyardan fazla galaksi var. bu da bilinen evrende dünyadan çok küçük olabileceği gibi akıl edilemeyecek büyüklükte, 400x100 milyar tane gezegen yapar ki, bu sayı bizim telaffuz edemeyeceğimiz bi sayı birimidir... Hiç bir şey boşluktan ibaret değildir ki rüyalarımızda gördüğümüz anlık resimler bile maddeye dayanırken insanoğlunun nerden gelip nereye gittiğini araştırmaması ancak kendi cinsinde görülür. Ömrünün her gecesi başının üzerinde duran, samanyolu kuşağında inci gibi dizilmiş yıldızları görüp merak etmemek, araştırmamak, öğrenmemek en ilahi güzellikleri, en büyük inançları, iyilikleri kaçırmaktır diye düşünüyorum. İnsanoğlu dünyasal düşünceden evrensel düşünceye geçene kadar dünya dışı zeki yaşam ile tanışması mümkün değil. Ülkeler birbirini yerken insanlar saldırgan içgüdülere sahipken insan insanla geçinemezken yiyecek bir lokma bulamazken kusura bakmayın uzaylı gelipte selam biz dostuz demez.
  • pilotçukların kafa iyiymiş herhalde :)
  • okyanusun dibinde bile kesfedilmeyen 2000 türden bahsediliyor. kendi gunes sisteminin dısına cıkamadıgımız uzayda kim bilir neler var
  • Bu amcanın SHGM'nün alkol ve maddeyle ilgili yeni yönergesinden haberi yok galiba.
  • doğru ya koskocaman trilyonlarca yıldızın gezegenin galaksinin bulunduğu evrende tek bir varız !!! bu ne kibirdir arkadaş insanoğlunun sahip olduğu!!! geçin bu işleri ya, elbette varlar, ve inşallah ben de karşılaşırım!!!
  • Ya bu ufolar neden bi gelip inmiyolar biz marsa aya inmedikmi
  • Kedidir o kedi...
  • Bircok pilotun buna sahit oldugu asikar zaten bu kadar sasilacak ne varki NASA bile kabul etmisken.

Airbus A320 tipi bir yolcu uçağını geçen yıl temmuz ayında İngiltere'nin başkenti Londra'ya indirmeye çalışan bir İngiliz pilotun UFO gördüğünü iddia etmesi ortalığı karıştırdı.

Birleşik Krallık Sivil Havacılık Otoritesi'nin konuyla ilgili geçen hafta yayınladığı rapora göre 19 Temmuz'da yaşanan olayda Heathrow Havalimanı'na 30 kilometre ötede alçalan söz konusu pilot, puro ya da rugby topu şeklinde, metalik ve parlak bir cismin hızlıca uçağın sol tarafından yaklaştığını gördü. Paniğe kapılan pilotun yardımcısına bile söylemeden çarpışma korkusuyla uçağı sert bir şekilde sağa yönlendirdiği belirtildi.

Pilotun olayın etkisinden kendisini kurtaramayarak durumu üstlerine rapor ettiği, fakat yapılan araştırmada konuyla ilgili hiçbir ciddi veriye ulaşılamadığı bildirildi. Konuyla ilgili hazırlanan analizde UFO benzeri bir cismin tespit edilemediği ifade edildi. (Sabah)

PİLOTUN UFO İDDİASI ORTALIĞI KARIŞTIRDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

sirius ~ 10 yıl önce
400 milyar gezegenin olduğu bilinen samanyolu galaksimiz gibi, bilinen evrende, 100 milyardan fazla galaksi var. bu da bilinen evrende dünyadan çok küçük olabileceği gibi akıl edilemeyecek büyüklükte, 400x100 milyar tane gezegen yapar ki, bu sayı bizim telaffuz edemeyeceğimiz bi sayı birimidir... Hiç bir şey boşluktan ibaret değildir ki rüyalarımızda gördüğümüz anlık resimler bile maddeye dayanırken insanoğlunun nerden gelip nereye gittiğini araştırmaması ancak kendi cinsinde görülür. Ömrünün her gecesi başının üzerinde duran, samanyolu kuşağında inci gibi dizilmiş yıldızları görüp merak etmemek, araştırmamak, öğrenmemek en ilahi güzellikleri, en büyük inançları, iyilikleri kaçırmaktır diye düşünüyorum. İnsanoğlu dünyasal düşünceden evrensel düşünceye geçene kadar dünya dışı zeki yaşam ile tanışması mümkün değil. Ülkeler birbirini yerken insanlar saldırgan içgüdülere sahipken insan insanla geçinemezken yiyecek bir lokma bulamazken kusura bakmayın uzaylı gelipte selam biz dostuz demez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dream ~ 10 yıl önce
pilotçukların kafa iyiymiş herhalde :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Revivo ~ 10 yıl önce
okyanusun dibinde bile kesfedilmeyen 2000 türden bahsediliyor. kendi gunes sisteminin dısına cıkamadıgımız uzayda kim bilir neler var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eşşedü.... ~ 10 yıl önce
Bu amcanın SHGM'nün alkol ve maddeyle ilgili yeni yönergesinden haberi yok galiba.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ufocum ~ 10 yıl önce
doğru ya koskocaman trilyonlarca yıldızın gezegenin galaksinin bulunduğu evrende tek bir varız !!! bu ne kibirdir arkadaş insanoğlunun sahip olduğu!!! geçin bu işleri ya, elbette varlar, ve inşallah ben de karşılaşırım!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ya bu ufolar neden bi gelip inmiyolar biz marsa aya inmedikmi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nane ~ 10 yıl önce
Kedidir o kedi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neden Olmasin ~ 10 yıl önce
Bircok pilotun buna sahit oldugu asikar zaten bu kadar sasilacak ne varki NASA bile kabul etmisken.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
saçma ~ 10 yıl önce
Kaç yıldır uçuyorum ne gördüm ne de başka bir meslekdaşımın gördüğüne şahit oldum. Göz yanılsamasıdır.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000