01 Mayıs 2012, Salı 08:40:13

HEATHROW HAVALİMANI'NDA OLİMPİYAT KORKUSU

İngiltere, Londra’da düzenlenecek Olimpiyat Oyunları için gün sayıyor...
  • Ben en çokta okyanus aşırı aktarma yapacaklara acıyorum,Güvenlik kontrolü tek ana salonda yapılıyor sonra bide bilet kontrol noktası var,,,,Normalde zaten kimisi koşa koşa yetişiyo uçağa bagajlar yetişmiyo bazen, birde AHL den rötarlı kalkarsan tam kaos işte hele fazla ingilizcende yoksa,,,,,,,,,

 

Ancak ülkenin en büyük havalimanı olan Heathrow’un durumu dev organizasyon öncesi yetkilileri endişelendiriyor.
 
Ülkeye AB dışından gelen yolcuların pasaport kontrolü için ortalama bekleme süresinin 90 dakika olduğu ifade ediliyor.
 
Kimliğini açıklamak istemeyen bir havalimanı yetkilisi içinde bulundukları durumu ‘kaos’ olarak tanımlıyor:
 
Euronews'de yer alan habere göre; yetkili şu ifadeleri kullanıyor: “Kaos, tam bir kaos. Çok fazla yolcumuz ama çok az görevli var. Ve bir sürü potansiyel sorunumuz var, kamu düzeni ile ilgili sorunlar ve yolcuların öfke sorunları var. Ayrıca görevliler yoğun iş yükünden dolayı bitkin düşüyor.”
 
Havalimanında dikkat çeken uzun kuyruklar Londra Belediye Başkanı Boris Johnson tarafında da eleştirildi. Johnson, İngiltere’nin misafirlerini karşıladığı ilk nokta olan Heathrow Havalimanı'ndaki manzaranın ülkenin imajına zarar verdiğini düşünüyor.
 
Öte yandan, konuyla ilgili yapılan resmi açıklamada Heathrow’da görülen yoğunluğun kötü hava şartlarına bağlı olarak geçici olduğu ifade edildi.
HEATHROW HAVALİMANI'NDA OLİMPİYAT KORKUSU

Yorumlar

İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Ben en çokta okyanus aşırı aktarma yapacaklara acıyorum,Güvenlik kontrolü tek ana salonda yapılıyor sonra bide bilet kontrol noktası var,,,,Normalde zaten kimisi koşa koşa yetişiyo uçağa bagajlar yetişmiyo bazen, birde AHL den rötarlı kalkarsan tam kaos işte hele fazla ingilizcende yoksa,,,,,,,,,

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000